Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου η "Μπουτάρης Οινοποιητική" για πρώτη φορά στη Λαμία, στην Πλατεία Ελευθερίας στο Central Coffee & Bar!

Η ιστορία του ελληνικού αμπελώνα σε μία εταιρεία…Μπουτάρη Οινοποιητική
Ιδρύθηκε το 1879 στη Νάουσα,όπου χτίστηκε και το πρώτο οινοποιείο και κάβα το 1906!Σήμερα η εταιρεία έχει 6 ιδιόκτητα οινοποιεία σε αντίστοιχες οινοπαραγωγικές περιοχές ,σε ζώνες Ονομασίας Προέλευσης Ανώτερης Ποιότητας καθώς και ένα οινοποιείο στο Ρουσιγιόν στη Νότια Γαλλία!
Μιλάμε βέβαια για την  Μπουτάρη Οινοποιητική ΑΕ ,μια οινοποιητική εταιρεία με εξαγωγικό προσανατολισμό σε πάνω από 40 χώρες.Η  ιστορία της ,έχει ωριμάσει ….σαν τα κρασιά της τα τελευταία 135 χρόνια και σίγουρα είναι απόλυτα συνυφασμένη με όλα τα μέλη της οικογένειας του Ιωάννη Μπουτάρη,όπου κάθε γενιά προσφέρει το κάτι παραπάνω που είναι αναγκαίο για να πάει ακόμη πιο ψηλά!!!

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν υποδεχόμαστε για πρώτη φορά στην πόλη μας την Μπουτάρη Οινοποιητική με τα μοναδικής ποιότητας κρασιά της,που μας κάνουν περήφανους σε όλο τον κόσμο!!Την Παρασκευή στις 12/9 το βράδυ,στο Central στην Πλατεία Ελευθερίας,θα βρίσκονται οι άνθρωποι της εταιρείας για να σας μυήσουν στα ...κρασιά τους. 
Στην πρόσφατα ανανεωμένη wine-list  του Central,στο κέντρο της πόλης,μπορείτε να απολαύσετε  σε ποτήρι των 150 ml ,μία μοναδική Νάουσα Grand Reserve,το ροζέ που αιχμαλωτίζει πρώτα με το χρώμα  του και μετά με το άρωμα και τη γεύση του, Σημείο Στίξης ή την διάσημη,γεμάτη αρώματα μαλαγουζιά Μάτσα!!
Είστε όλοι καλεσμένοι λοιπόν σε μια μοναδική γευστική δοκιμή όπου θα έχετε και την μοναδική ευκαιρία να γευτείτε και ένα single vineyard κρασί που φέρει το  ιστορικό για το οινοποιείο  όνομα  Boutari Legacy1879!
Μην χάσετε το ραντεβού με την ιστορία του κρασιού   στην Λαμία!!!


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο