Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκε η ίδρυση νέου πολιτικού φορέα που ονομάζεται «ελλάδα.εμείς»

Ένας νέος πολιτικός φορέας ο οποίος ονομάζεται «ελλάδα.εμείς», ανακοινώθηκε σήμερα. Επικεφαλής της κίνησης έχουν ορισθεί ο οικονομολόγος – νομικός Σταύρος Καρβούνης, η δημοσιογράφος και διεθνολόγος Νάσια Μιχαλοπούλου, και ο δικηγόρος και επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πειραιά Αργύρης Πετρόπουλος.


Στην ιδρυτική διακήρυξη του κινήματος «ελλάδα.εμείς», αναφέρεται: «Έχοντας την πεποίθηση ότι σήμερα είναι η μάχη της κοινωνικής δημοκρατίας, της Εθνικής και Κοινωνικής Συμπόρευσης, για το νέο Οδικό Χάρτη της Ελλάδος στην Ευρωζώνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, η ώρα να αλλάξει η Ελλάδα έτσι ώστε να υπηρετεί τους πολλούς και όχι τους λίγους ισχυρούς, η ανάγκη να υπάρξει συμπόρευση όλων στην πορεία για την κοινωνική και οικονομική ανάσταση του Έθνους με εθνική διαπραγμάτευση και νέο κοινωνικό συμβόλαιο, ανακοινώνουμε την ίδρυση του Πατριωτικού Κοινωνικού Κινήματος ‘ελλάδα.εμείς’».

Τα μέλη της κίνησης επισημαίνουν ότι «μέσα στο βάθος της κρίσης, χρειάζεται να σπάσουν οι αλυσίδες που μας δημιούργησαν μια νοοτροπία εξάρτησης. Να φύγει η παλιά πολιτική γενιά, να πάρουμε ξανά τη χώρα στα χέρια μας». Ακόμη, χαιρετίζουν τη δημιουργία της πολιτικής κίνησης «Δημοκρατικός Σύνδεσμος» με επικεφαλής τον ανεξάρτητο Βουλευτή Βασίλη Οικονόμου και ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για συμπόρευση με άλλες πολιτικές δυνάμεις, κινήματα και πρωτοβουλίες, με κοινούς στόχους και αξίες.

«Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος στην Ευρωζώνη είναι πλέον πολύ δύσκολος» τονίζουν και παρουσιάζουν επιγραμματικά τις θέσεις τους για την Ευρωπαϊκή Ένωση: «Δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Ούτε βεβαίως στην αρένα της Ένωσης ο πλούτος ρέει άφθονος «εξ ουρανού». Η διαδρομή της χώρας μας με το τρένο και τη σημαία του ευρωπαϊκού οικοδομήματος είναι δύσβατος. Το ταξίδι είναι με πολλά εμπόδια και καθόλου εύκολο. Για να διατηρήσουμε την εθνική μας ταυτότητα θα πρέπει να δώσουμε σκληρές μάχες. Τίποτα δεν θα μας χαριστεί. Όλα κερδίζονται με αγώνα και εγρήγορση.

» Θέλουμε να προχωρήσουμε. Όχι επαιτώντας, αλλά με πίστη στις δικές μας δυνατότητες, στις δικές μας ικανότητες, ατομικές όσο και συλλογικές» αναφέρουν. Επίσης, επισημαίνουν ότι στη «διαδρομή μας πρέπει να έχουμε ως πυξίδα την εθνική διαπραγμάτευση, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη σωτηρία του Έθνους. Αυτή είναι η οδός για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία την παγκοσμιοποίηση, τον αδυσώπητο διεθνή ανταγωνισμό, για να δημιουργήσουμε όρους συνεχούς ανάπτυξης και να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες ζωής για όλους. Να έχουμε το δικό μας σχέδιο, τον Ελληνικό Οδικό Χάρτη και όχι να πλέουμε σε αχαρτογράφητα θολά νερά».


Την πρώτη Διοικούσα Επιτροπή αποτελούν οι:

Βερβερίδης
Παντελής
Γραφικές Τέχνες
Γιαγκουδάκης
Ελευθέριος
πρ. Αξιωματικός Πολεμικού Ναυτικού
Δίπλας
Δημήτριος
Επαγγελματίας
Ελευθεριάδου
Λουκία
Δίκτυο Αλληλεγγύης
Καλοχέρη
Ράνια
Δίκτυο Αλληλεγγύης
Καπασάς
Κωσταντίνος
Ιατρός - Αγγειοχειρουργός
Καρβούνης
Σταύρος
Οικονομολόγος - Νομικός
Καρβούνης
Χρήστος
Συνδικαλιστής, Τραπεζοϋπάλληλος
Καρδακάρης
Σπυρίδων
Ιατρός Χειρουργός Ορθοπεδικός
Καρδαμίτσης
Βασίλειος
Επαγγελματίας
Κατερέλος
Σπυρίδων
Έμπορος Λαϊκών Αγορών
Κοκκινώρης
Δημήτριος
Ξενοδοχοϋπάλληλος
Κοτρώτσιος
Παναγιώτης
Αγρότης
Κουρής
Ματθαίος
Ξενοδοχοϋπάλληλος
Μητρόπουλος
Ιωάννης
Επαγγελματίας
Μητροπούλου
Μαρία
Δίκτυο Αλληλεγγύης
Μιχαηλίδου
Μαίρη
πρ. Αεροσυνοδός Ο.Α.
Μιχαλοπούλου
Νάσια
Δημοσιογράφος - Διεθνολόγος
Μυλωνάς
Γιώργος
Εκπαιδευτικός
Ναβροζίδης
Μιχαήλ
Ιατρός Αναισθησιολόγος
Παπακώστα
Ρούλα
Ιδιωτικός Υπάλληλος
Παπάς
Βασίλης
Οικονομολόγος
Πασχαλίδου
Γιοβάννα
Φιλόλογος
Παυλής
Δημήτριος
Αυτοκινητιστής - Ταξί
Περούλης
Δημήτριος
Φοιτητής
Πετρόπουλος
Αργύρης
Δικηγόρος
Πολίτη
Λαμπρινή
Στέλεχος Υπηρεσιών Υγείας
Πολίτης
Σπυρίδων
Δίκτυο Αλληλεγγύης
Πολιτίδης
Νικόλαος
Διαφημιστικό Γραφείο - Δημόσιες Σχέσεις
Ρέγγη
Μαρία
Επαγγελματίας, Δίκτυο Αλληλεγγύης
Στάμου
Ασπασία
Δίκτυο Αλληλεγγύης
Τσάρου
Μάρθα
Web Designer - Γραφίστρια
Τσάρου - Δίπλα
Μερσίνη
Φοροτεχνικός

eklogika

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο