Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Συνέχεια στο σήριαλ Αρχιμανδρίτη – Αστυνομίας. Με είπε γαϊδούρα με χτύπησε και με απείλησε με μετάθεση λέει η αστυνομικός.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της διαμάχης του πατέρα Ιγνάτιου Σάπιου με την αστυνομία μετά το επεισόδιο που έγινε την Κυριακή στην εθνική οδό και το σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες.
Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Βοιωτίας Κώστας Τσαμούρας, που ενημερώθηκε από τους συναδέλφους του για το περιστατικό μίλησε στα Μεσημβρινά Γεγονότα του STAR Κεντρικής Ελλάδας.


Οι τρεις αστυνομικοί ήταν σε μπλόκο στο ύψος του Κάστρου. Οι δύο άνδρες έκαναν έλεγχο σε φορτηγό και την ώρα εκείνη η Ανθυπαστυνόμος είδε ένα αυτοκίνητο να κινείται με υπερβολική ταχύτητα και να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς.

Παρά το ότι δεν συνηθίζεται, αποφάσισε να σταματήσει μόνη της το όχημα.

Τότε είδε πως οδηγός ήταν ιερωμένος. Του ζήτησε τα χαρτιά του και όταν του είπε ότι θα βεβαιώσει παράβαση, σύμφωνα πάντα με τον κύριο Τσαμούρα ο πατέρας Ιγνάτιος έγινε επιθετικός. Άρχισε να τη φωνάζει, την είπε γαϊδούρα και την απείλησε με μετάθεση...

Η συνέχεια στο video που ακολουθεί...


Οι αστυνομικοί για τον Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Σάπιο από LAMIASTARGR


Οι γκέι, η γκόμενα και η αστυνομικός που εκνεύρισαν τον Αρχιμανδρίτη. Η απάντηση του Ι. Σάπιου για το επεισόδιο στην εθνική οδό.(video)


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο