Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο ιστορικός αγώνας “Γύρος Καδμείας” στη Θήβα


Με μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014, ο ιστορικός αγώνας δρόμου «Γύρος Καδμείας», με 190 αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών να διανύουν τη διαδρομή γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Καδμείας.


O καλός καιρός, βοήθησε και φέτος να πραγματοποιηθούν και οι επτά κατηγορίες με μεγάλη επιτυχία. Μετά το πέρας του αγώνα, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, όπου στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας οι διοργανωτές απένειμαν κύπελλα, μετάλλια και επαίνους.  Σε όλους επίσης τους συμμετέχοντες απονεμήθηκε αναμνηστικό μετάλλιο στο σχήμα της Βοιωτικής ασπίδας, επίσης βραβεύθηκαν με αναμνηστική πλακέτα τέσσερις αθλητές του ΣΔΥΜ Θήβας για τον τερματισμό τους στον υπερμαραθώνιο Αθήνα  - Σπάρτη 246 χλμ .
Τον αγώνα διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός  του Δήμου Θηβαίων με συνδιοργανωτές τον Γ.Σ. Πίνδαρο τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής  Στερεάς – Εύβοιας,   τους οποίους και ευχαριστούμε, καθώς επίσης και το Τμήμα Τροχαίας Θηβών, που συνέβαλε στην εύρυθμη πραγματοποίηση των διαδρομών για την ασφάλεια των συμμετεχόντων.
Ο Δ.Ο.Θ. ευχαριστεί επίσης την καφετέρια “Voglis”  τα ζαχαροπλαστεία ‘Πευκάκι’ - ‘Snoopy’ και ‘Basil’  to S/M ΑΒ Βασιλόπουλος και το κατάστημα αθλητικών ‘Pulse 100’ για την προσφορά νερών και γλυκών και  δωροεπιταγών στους αθλητές και τις αθλήτριες.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο