Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ζήτημα ωρών φαίνεται να είναι η κίνηση του Γιώργου Παπανδρέου για την ίδρυση νέου κόμματος.

Όπως όλα δείχνουν, γύρω στο μεσημέρι της Παρασκευής (02/01/2015) ανακοινώνει την ίδρυση του νέου κόμματός του, ενώ αύριο, Σάββατο αναμένεται να δώσει στη δημοσιότητα τη Διακήρυξή του σε κεντρική εκδήλωση. Όπως αναφέρουν πληροφορίες το όνομα και τα σύμβολα του κόμματος θα κατατεθούν στο Πρωτοδικείο. 

Σχετικά με το όνομα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Newsbomb, ακόμα δεν είχαν καταλήξει στις συσκέψεις που έγιναν μέχρι και αργά το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, έως και... λίγο πριν από την αλλαγή του χρόνου.
Πάντως οι λέξεις «αλλαγή», «σοσιαλισμός, «κοινωνία πολιτών», «νέο ξεκίνημα» φαίνεται ότι «παίζουν» προς περίληψη στο όνομα.
Οι πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, πως τόσο για την ονομασία του κόμματος, όσο και για τη Διακήρυξη, ο Γ. Παπανδρέου έχει στα χέρια του δημοσκόπηση που είχε παραγγείλει και τη μελέτησε με το στενό του επιτελείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Σχετικά με τα ποσοτικά στοιχεία της δημοσκόπησης, σύμφωνα με στενό συνεργάτη του τέως πρωθυπουργού, είναι ενθαρρυντικά.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κόμμα του ΓΑΠ αναμένεται να συγκεντρώσει στις ερχόμενες εκλογές ποσοστό μεγαλύτερο απ’ αυτό του κόμματος του Βενιζέλου!
Σε ό,τι αφορά στα ψηφοδέλτια, λένε ότι είναι κατά 80% έτοιμα. Μάλιστα στενός συνεργάτης του ΓΑΠ μας έλεγε, ότι δεν επενδύουν μόνο σε ονόματα αναγνωρίσιμα που θα είναι υποψήφιοι, αλλά και σε μια νέα γενιά στελεχών «της εποχής του διαδικτύου αλλά και της κοινωνικής βάσης», που έχουν στρατευτεί σε αυτή τη νέα προσπάθεια του τέως πρωθυπουργού…

newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο