Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΛΕΙΑΣ

Αντιπροσωπεία της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων συμπεριλαμβανομένης της Προέδρου Μανταλένας Παπαδοπούλου, του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Πέτρου Καραγιαννόπουλου και του Υπεύθυνου Τύπου Αλέξη Γεωργίου επισκέφθηκαν το Νομό Ηλείας στις 14-16 Μαρτίου 2015.

Συμμετείχαν στην εκδήλωση με θέμα: «Η Ανάδειξη της Οικολογικής Γεωργίας και η σύνδεσή της με την Παράδοση» που διοργάνωσαν η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, η Ένωση Νέων Αγροτών Ηλείας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βιοκαλλιεργητών Αμαλιάδας και η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κυκεών με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Κατσαλά, μέλος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας, στο Εργατικό Κέντρο της Αμαλιάδας.



Η Πρόεδρος της Νεολαίας, που ανέγνωσε επιστολή του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, χαρακτήρισε το θέμα της ημερίδας στρατηγικής προτεραιότητας για την ανάπτυξη του Νομού αλλά και της χώρας συνολικά, στον οποίο με συντονισμένες κινήσεις δεν έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή και ζήτησε να διατηρηθεί δίαυλος επικοινωνίας με τους νέους αγρότες, ώστε τα λόγια να γίνουν επιτέλους έργα με τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Στην εκδήλωση παρέστη μετά από πρόσκληση του Χαράλαμπου Κατσαλά και ο Υπουργός Επικρατείας παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τέρενς Κουίκ αλλά και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Έπειτα, συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες Νομού Ηλείας, στον Πύργο. Εκεί η Πρόεδρος Μανταλένα Παπαδοπούλου, αφού ανέλυσε την παρουσία της Νεολαίας στις εθνικές εκλογές πανελλαδικά, έκανε κάλεσμα στους νέους και τις νέες του Νομού για ενεργό συμμετοχή καθώς τα προβλήματα, οι ανησυχίες αλλά και τα οράματα των νέων ανθρώπων είναι κοινά και μόνο με τη συμμετοχή μπορεί να διατηρηθεί η ελπίδα και να επέλθει η αλλαγή που όλοι μας πλέον απαιτούμε.

Στο πλαίσιο της περιοδείας η αντιπροσωπεία της Νεολαίας πραγματοποίησε επαφές με στελέχη της Αυτοδιοίκησης και με νέους και νέες δημιουργώντας αμφίδρομες σχέσεις επικοινωνίας ώστε τα ζητήματα που απασχολούν τους νέους του Νομού να μεταφερθούν στα κέντρα λήψης αποφάσεων. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε βαρύτητα στην υγειονομική βόμβα των σκουπιδιών που πλήττει την περιοχή, για την οποία η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων δεσμεύτηκε και στη συνάντηση που είχε με τον Δήμαρχο Πύργου αλλά και τους πολίτες στην πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015 και δημόσια στην τηλεόραση ΟΡΤ όπου εμφανίστηκε η Πρόεδρος, ότι θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες άσκησης πίεσης για την εξάλειψη του προβλήματος. «Δεν μπορεί ένας τόσο όμορφος νομός με ουσιαστικές δυνατότητες ανάπτυξης να είναι τόσο παραμελημένος από την Πολιτεία. Στο θέμα των σκουπιδιών είναι απαραίτητη η παρέμβαση της Κυβέρνησης ώστε να λύσει άμεσα και οριστικά το πρόβλημα, καθώς εδώ που έχει φθάσει από την προηγούμενη ηγεσία ξεπερνά τα όρια της αυτοδιοίκησης και αποτελεί όχι ένα θέμα αισθητικής, αλλά ένα επείγον ζήτημα υγείας για τους πολίτες της περιοχής» ανέφερε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο