Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Έπισαν τη συμμορία Πακιστανών που έκανε ληστείες και κλοπές στη Βοιωτία!

Είχαν ρημάξει τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στη Βοιωτία, ενώ πρόσφατα είχαν ληστέψει εταιρεία στο Σχηματάρι....
Έφοδο στην περιοχή της Μάνδρας έκαναν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών
και μετά από μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση κατάφεραν να συλλάβουν μια 5μελή συμμορία Πακιστανών, μαζί με τον αρχηγό τους, ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.Σύμφωνα με το LamiaReport, οι αστυνομικοί από την έρευνα, που έκαναν στα σπίτια των μελών της σπείρας, κατάφεραν να εντοπίσουν πλήθος κλοπιμαίων και διαρρηκτικών εργαλείων, καθώς επίσης και πλαστά χαρτονομίσματα που φέρεται να διακινούσαν οι Πακιστανοί.

Τα μέλη της συγκεκριμένης συμμορίας πριν από λίγες ημέρες είχαν μπει τη νύχτα σε εταιρεία παραγωγής ζωοτροφών στο Σχηματάρι Βοιωτίας, φορώντας κουκούλες και με την απειλή καραμπίνας και λοστού, έδεσαν χειροπόδαρα τους φύλακες της εταιρείας και σήκωσαν ότι βρήκαν, ενώ "έγδυσαν" και τον υποσταθμό της Δ.Ε.Η, που ήταν δίπλα στην επιχείρηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη συμμορία, είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για την Δ.Ε.Δ.Η.Ε,
αφού φέρεται να έχει κάνει περισσότερες από 100 κλοπές σε μετασχηματιστές και αποθήκες, όπου υπήρχαν καλώδια χαλκού, τα οποία μετέφεραν στην περιοχή της Μάνδρας όπου είχαν στήσει το ορμητήριο τους.

Τα μέλη της σπείρας μπορεί να είχαν αδυναμία στους μετασχηματιστές και τα καλώδια χαλκού ωστόσο όπως προκύπτει από τα κλοπιμαία που βρέθηκαν είχαν "χτυπήσει" επίσης πολλά σπίτια και καταστήματα.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών συνεχίζουν την προανάκριση και την έρευνα για να διαπιστώσουν και σε ποιες άλλες παράνομες πράξεις εμπλέκονται τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πηγή: LamiaReport

newsit

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο