Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Εξιχνιάστηκε η κλοπή καυσίμου από μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο

Ενας 49χρονος συνταξιούχος είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης της κλοπής καυσίμων από αγωγό της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αλίαρτο.

Τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Οπως προέκυψε, τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2014, ο 49χρονος είχε παρέμβει στον αγωγό καυσίμου που διέρχεται υπόγεια από την αυλή του σπιτιού του, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, με σκοπό την άντληση καυσίμων.


Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σημείο, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας, διαπιστώθηκε ότι είχε σκάψει το έδαφος, είχε τρυπήσει και δημιουργήσει σπείρωμα στον αγωγό και τοποθετώντας κατάλληλη κατασκευή, αντλούσε και μετάγγιζε καύσιμα, τα οποία με πρόσμιξη κοινού πετρελαίου ήταν κατάλληλα να χρησιμοποιηθούν σε λέβητες και κινητήρες πετρελαίου κίνησης (ντίζελ).

Οι έρευνες του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών συνεχίζονται προκειμένου να πιστοποιηθεί η ποσότητα των αφαιρεθέντων καυσίμων και να διαπιστωθεί η ανάλογη οικονομική ζημιά, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 49χρονου και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

tanea

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο