Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΝΕΛ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΕΝΙΩΝ

Στελέχη και μέλη της Νεολαίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έδωσαν το παρόν σε σειρά εκδηλώσεων που πραγματοποιηθήκαν τις τελευταίες ημέρες στην Θεσσαλονίκη εξαιτίας της μαύρης επετείου των 100 χρόνων από τη Γενοκτονία των Αρμενίων.

Την Παρασκευή, 24/04, πραγματοποιήθηκε πορεία προς το Τουρκικό Προξενείο, με αίτημα των διαδηλωτών την αναγνώριση της Γενοκτονίας από το Τουρκικό Κράτος. Η οργάνωση της πορείας ήταν μία πρωτοβουλία της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδος.


Την Κυριακή, 26/04, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με τίτλο «Αρμενική Γενοκτονία: Η προσέγγιση της τουρκικής κοινωνίας προς την αναγνώρισή της», την οποία ακολούθησε σιωπηρή πορεία έως το Γ' Σώμα Στρατού, όπου και έγινε κατάθεση στεφάνων.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων τιμά τους εκατομμύρια αθώους και άμαχους νεκρούς της μικρασιατικής θηριωδίας του Κεμάλ Ατατούρκ και έρχεται και αυτή με τη σειρά της να προστεθεί στον κατάλογο όλων όσοι απαιτούν από την εκάστοτε τουρκική κυβέρνηση την ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ των Γενοκτονιών των Αρμενίων, των Ελλήνων του Πόντου, των Ασσυρίων και των Χαλδαίων, ως φόρο τιμής στα εκατομμύρια των χαμένων ψυχών και ελάχιστη ένδειξη καλής πίστης προς ένα ειρηνικότερο αύριο.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο