Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΔΙΑΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ "ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ" ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

Σε νέα επικοινωνιακά παιχνίδια επιδίδονται τα γνωστά φερέφωνα των δανειστών, επιστρατεύοντας ακόμα και αισχρή προπαγάνδα κατά της ελληνικής κυβέρνησης.
Φαίνεται πως οι χειρισμοί της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν τους ικανοποιεί και γι' αυτό επιστρατεύουν τα Μέσα Ενημέρωσης για να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία του πρωθυπουργού.

Παρατηρούμε πως τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια επιδίδονται σε μια ακατάσχετη τρομολαγνεία. Στα δελτία ειδήσεων αλλά και στις εφημερίδες βλέπουμε την τιτάνια προσπάθεια για να πείσουν τους Ευρωπαίους πόσο καταστροφική είναι η πολιτική Τσίπρα για την ΕΕ.
Ήδη, μεγάλα κανάλια και εφημερίδες κάνουν λόγο για «πολιτική αστάθεια», «αβεβαιότητα», «κατάρρευση του Χρηματιστηρίου» και άλλα τέτοια όμορφα που προκαλούν τρόμο στον ελληνικό λαό και σπέρνουν τη διχόνοια ανάμεσα στους λαούς της Ευρωζώνης.
Μάλιστα, η γνωστή για την... εγκυρότητά της Bild επαναφέρει σήμερα στο προσκήνιο σενάρια εκλογών στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά, αναφέρει ότι εν μέσω των κρίσιμων διαπραγματεύσεων, η Ελλάδα μελετά την προοπτική προσφυγής στις κάλπες. Σύμφωνα με τη Bild, ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται στις δημοσκοπήσεις με 40% και θα μπορούσε με μια νέα εκλογική αναμέτρηση, να εξασφαλίσει αυτοδυναμία.
Η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε βεβαίως άμεσα να διαψεύσει κατηγορηματικά κάθε σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.
Κυβερνητικοί κύκλοι επισημαίνουν:
"Για ακόμα μια φορά επανέρχονται σενάρια περί εκλογών. Η λαϊκή νομιμοποίηση που τυγχάνει η πολιτική της κυβέρνησης αποτελεί και την καλύτερη απάντηση σε αυτά τα σενάρια. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα την αναζήτηση μιας αμοιβαία επωφελούς λύσης, τηρώντας τη λαϊκή εντολή, και αφήνουμε τους άλλους να απεργάζονται ό,τι σενάρια τους κάνουν να νιώθουν καλύτερα".
Είναι προφανής η προσπάθεια των ξένων Μέσων Ενημέρωσης να πυροδοτήσουν πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση όμως δείχνει ότι έχει την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα να κλείσει τα αυτιά της σε κάθε "παπαγαλάκι" και να προχωρήσει απερίσπαστη στο έργο της.
newsbomb


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο