Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: Η εφαρμογή του ενιαίου συντελεστή Φ.Π.Α θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε αντίθετα καταστροφικά αποτελέσματα.

ΘΕΜΑ : ΕΝΙΑΙΟΣ  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ  Φ.Π.Α

Σχετικά με τις πληροφορίες για ενιαίο συντελεστή Φ.Π.Α στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας ,δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά τις αντοχές και τα αντανακλαστικά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η αύξηση του χαμηλότερου συντελεστή από το 13% σε ένα υψηλότερο ποσοστό θα οδηγήσει σε ανατιμήσεις σε μια σειρά από βασικά είδη και υπηρεσίες ( Τρόφιμα – Ηλεκτρισμός – Εστίαση  ) ενώ η μείωση του μεγάλου συντελεστή από το 23% θα ευνοήσει τις συναλλαγές μεγάλων ομίλων και εισαγόμενων προϊόντων.


Είναι σαφές ότι ένα μόνιμο και δίκαιο φορολογικό σύστημα είναι αυτό που χρειάζεται η ελληνική οικονομία και όχι συνεχόμενες διακυμάνσεις φορολογικών συντελεστών, πειραμάτων και δοκιμών.

Η ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ καλεί την κυβέρνηση να προβεί στην επίσημη δημοσιοποίηση του οικονομικού της σχεδιασμού και να ξεκινήσει μια ειλικρινή διαβούλευση με γνώμονα τον ισότιμο επιμερισμό των βαρών της φορολογικής βάσης.

Η εφαρμογή του ενιαίου συντελεστή Φ.Π.Α θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε αντίθετα καταστροφικά αποτελέσματα.

                                      ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                  ΧΡΗΣΤΟΥ  ΗΛΙΑΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο