Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ολοκλήρωσε τη λειτουργία το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θηβαίων για το σχ. Έτος 2014-2015

Ολοκλήρωσε την παροχή δωρεάν ενισχυτική διδασκαλίας 2014-2015 το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Θηβαίων, σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίου- Λυκείου), οι οικογένειες των οποίων, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά με την εκπαίδευση έξοδα.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο λειτουργούσε σε εβδομαδιαία βάση από εκπαιδευτικούς που είχαν δηλώσει εθελοντική συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία σε αίθουσες του 2ου  Γυμνασίου Θήβας.

Οι αιτήσεις μαθητών για παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κοινωνικό Φροντιστήριο ανήλθαν στις 30 ( 17  Γυμνασίου και 13 Λυκείου) . Από αυτές εγκρίθηκαν από την αρμόδια επιτροπή οι 27, που πληρούσαν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια.


Επίσης 7 μαθητές Λυκείου, με τη σύμφωνη γνώμη του Σωματείου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας,  απορροφήθηκαν από τα Κέντρα Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης της περιοχής του Δήμου Θηβαίων :   Ειρμός, Νέο και Ορόσημο, που δήλωσαν συμμετοχή και τα οποία παρείχαν στους μαθητές αυτούς ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα. Οι υπόλοιποι μαθητές Λυκείου, εντάχθηκαν σε τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, μόνο όμως για τα μαθήματα που υπήρχαν ειδικότητες εκπαιδευτικών.

Η Επιτροπή του Κοινωνικού Φροντιστηρίου ευχαριστεί και συγχαίρει θερμά για την πολύτιμη συμμετοχή τους σ’ αυτή την κοινωνική δράση και την προσπάθεια για ισότητα στην πρόοδο και στην παρεχόμενη παιδεία :

1) Τους εκπαιδευτικούς που δίδαξαν και οι οποίοι επιλέχθηκαν με βάση τις ημέρες και ώρες που είχαν δηλώσει στην αίτησή τους και τη ζήτηση των μαθημάτων ειδικότητάς τους :

Φίλο Γιώργο (Χημικό), Κυπραίου Σταυρούλα (Φυσικό), Ρηγοπούλου Χριστίνα (Μαθηματικό),  Κατσιφή Σωτηρία (Φιλόλογο), Αθανασίου Σοφία (Φιλόλογος), Παπαστεφάνου Αντιγόνη (Μαθηματικός), Δημητρίου Λουκία (Φιλόλογος), Μπεθάνη Αικατερίνη (Φιλόλογος), Γκιζίλη Κωνσταντίνα (Φιλόλογος).
2) Tο Σωματείο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης Βοιωτίας
3) Ta Κέντρα Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης “Ειρμός”, “Νέο” και “Ορόσημο” που δέχθηκαν τους μαθητές Λυκείου
4) Τον Διευθυντή του 2ού Γυμνάσιου Θήβας κ. Λάμπρο Κούτσικο για τη συνεργασία και τη βοήθειά του στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας.

Ευχόμαστε «Καλή Πρόοδο» σε όλους τους μαθητές μας και «Επιτυχή αποτελέσματα» σε όσους έδωσαν εξετάσεις.
Ο Δήμαρχος Θηβαίων
Σπυρίδων Νικολάου
&
Ο Πρόεδρος
της Επιτροπής του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
Κώστας Χαρέμης


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο