Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΕΠΟΔΑΘ - ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ Α.Ε σε συνεργασία με τον Δήμο Θηβαίων και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ ΑΕ), διοργάνωσε εκδήλωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας την Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015, το πρωί, από τις 10.00 μέχρι τις 13.00.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως των παιδιών για την προστασία του περιβάλλοντος καθώς και η ενημέρωσή τους σχετικά με τα οφέλη της ανακύκλωσης.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 100 παιδιά από τα περιβαλλοντικά τμήματα των Δημοτικών σχολείων της Θήβας.
Στην εκδήλωση τα παιδιά ζωγράφισαν και έπαιξαν διάφορα ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια.
Ειδικότερα στο «Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης», που έχει παραχωρήσει η ΕΕΑΑ ΑΕ, τα παιδιά των δημοτικών σχολείων έπαιξαν και διασκέδασαν μαθαίνοντας για την Ανακύκλωση, συμμετέχοντας στα παιχνίδια των κρίκων, παζλ, τσουβαλοδρομίες και bowling.
Μέσα από τα παιχνίδια οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν για το ποια υλικά ανακυκλώνονται, ώστε να συμβάλλουν στην καλύτερη υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων.
Η Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ. Α.Ε. συνεχίζει την προσπάθεια, γνωρίζοντας ότι για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης των απορριμμάτων της περιοχής μας, απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η περιβαλλοντική ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σε συνεργασία με τους Δήμους.
Θήβα : 09/06/2015





Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο