Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η Αερολέσχη Θήβας, συμμετείχε στη Γιορτή Αεροπορίας 6-8 Νοεμβρίου 2015

Γιορτή Αεροπορίας 6-8 Νοεμβρίου 2015
Ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις για την εορτή του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχάγγελου Μιχαήλ, στην 114 Πτέρυγα Μάχης / Αεροπορική Βάση Τανάγρας. Η Αερολέσχη Θήβας, συμμετείχε με τα υπερελαφρά τύπου Trike Apollo Monsoon, και 3-axis FlySyntesis Texan.
Τα αεροσκάφη ξεκίνησαν το απόγευμα της Παρασκευής από το αεροδρόμιο της Θήβας, και πολύ γρήγορα προσγειώθηκαν στην 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα. Να σημειωθεί ότι στην Τανάγρα καταθέτουμε τα σχέδια πτήσης από το αεροδρόμιό μας, και ελέγχει όλες τις πτήσεις στην τερματική περιοχή της (Καρπενήσι ΒΔ - Νότια Εύβοια ΝΑ).


Μας έκανε εντύπωση η πολύ φιλική και με σεβασμό αντιμετώπιση, ξεκινώντας από την πολύ ευγενική πρόσκληση από τον Διοικητή (Σμήναρχος (Ι) Αθανάσιος Γκανάς), και στην συνέχεια η υποδοχή μετά την προσγείωση από τον Υποδιοικητή και τον Μοίραρχο και η πολύ καλή συνεργασία με τα υπόλοιπα στελέχη και προσωπικό της μονάδας σε όλη την διάρκεια του τριημέρου. Παρόλες τις τεράστιες διαφορές των πτητικών μας συσκευών, μας έκαναν να αισθανθούμε σαν ένα πολύ καλοδεχούμενο μέλος της αεροπορικής οικογένειας.

Τα αεροσκάφη μας λόγω της ευαισθησίας τους στις καιρικές συνθήκες, διανυκτέρευαν σε Πολεμικό Σελτερ, ενώ έβγαιναν για στατική έκθεση και πτήσεις επίδειξης κατά την διάρκεια της ημέρας. Ο κόσμος μας τίμησε με το ενδιαφέρον του, δεχθήκαμε άπειρες ερωτήσεις, ενώ ο γνωστός Ζαχαρίας μας πέρα από το πιλοτάρισμα του Trike, κατάφερνε να έχει πάντα κοντά του το πλήθος καθόλη την διάρκεια της ημέρας.

Ήταν ιδιαίτερα συγκινητική η τελετή της Κυριακής με τον Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας, και η ευχή του οι Άγγελοι να προστατεύουν τους Πιλότους μας και προστάτες της πατρίδας μας.
Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε και παράγοντες της Θήβας, τους κκ Αντιδημάρχους Χατζησταμάτη & Παπαδημητρίου, κκ Δημοτικούς Συμβούλους Γιαννίκα, Κατσέλλη, Βενιζέλο, Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας και Κατηχητικό Σχολείο Αγίου Αθανασίου. Ζητούμε συγνώμη αν έχουμε παραλείψει κάποιους που τίμησαν τον εορτασμό με την παρουσία τους, μέσα στον φόρτο του τριημέρου. Ελπίζουμε οι πολίτες και οι παράγοντες της Θήβας, να αισθάνθηκαν υπερήφανοι για την εκπροσώπηση της πόλης μας, σε ένα τόσο σημαντικό εορτασμό και σε τόσο πλήθος κόσμου.
Ευχαριστούμε τους παράγοντες της Αεροπορικής Βάσης Τανάγρας για την πρόσκληση, την φιλοξενία και την διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής εορτής, και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά.

 Thiva Airport


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο