Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

ΑΟ ΘΗΒΑ: «Δεν έλαβαν υπ’ όψιν την επιστολή ενημέρωσης για συντήρηση του χλοοτάπητα, και έδωσαν το γήπεδο για φιλικό αγώνα»

«Ο πρόεδρος Βυλλιώτης Αθανάσιος και το Δ.Σ του ΑΟ ΘΗΒΑ ανακοινώνει πως κανένα δημοτικό στάδιο Θηβών δεν είναι ιδιοκτησία μας και ιδιοκτήτης είναι μόνο ο Δ.Ο.Θ. Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ έχει αναλάβει, όπως κάνει τα τελευταία χρόνια, μόνο την συντήρηση του αγωνιστικού χλοοτάπητα αφού το κόστος συντήρησης είναι αρκετά δαπανηρό και δεν μπορεί ο Δ.Ο.Θ. να αναλάβει αυτή την δαπάνη.

Το κόστος το έχουμε αναλάβει εμείς σαν Δ.Σ. μόνο και μόνο για να είναι ιδανικές οι συνθήκες για να αγωνίζεται η ομάδα μας πρωτίστως να αποφεύγονται σοβαροί τραυματισμοί και φυσικά για μπορέσουμε επιτύχουμε τους στόχους μας που είναι η άνοδος στις εθνικές κατηγορίες.

Τις τελευταίες μέρες ύστερα από συνεννόηση που είχαμε με τους γεωπόνους με τους οποίους συνεργαζόμαστε και εκμεταλλευόμενη το αγωνιστικό ρεπό που έχει το ποδοσφαιρικό τμήμα προγραμματίσαμε συντήρηση του αγωνιστικού χλοοτάπητα σε καθορισμένες ημερομηνίες για τις οποίες ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. όπως γίνεται και γινόταν πάντα όταν θέλαμε να κάνουμε κάποια εργασία στο γήπεδο, με επιστολή μας που στάλθηκε στις 12/11/2015 με αριθμό πρωτοκόλλου 216/2015.


Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του προς τον πρόεδρο του Δ.Ο.Θ. κύριο Παπαδημητρίου και τους υπαλλήλους του Δ.Ο.Θ. διότι δεν έλαβαν υπ’ όψιν την επιστολή ενημέρωσης και δάσωνε το γήπεδο για φιλικό αγώνα παλαιμάχων τις ήμερες που έχουμε προγραμματίσει την συντήρηση.

Με αυτήν του την κίνηση ο πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. μας εξωθεί στο να σταματήσουμε την δαπάνη συντήρησης του γηπέδου, πράγμα που θα ενημερωθεί και γραπτώς με επίσημη επιστολή που θα κοινοποιηθεί στον Δήμαρχο κύριο Νικολάου και Αντιδήμαρχο κύριο Χατζησταμάτη και μας εξωθεί σε εξορία εάν το γήπεδο δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει για το επόμενο εντός έδρας παιγνίδι στις 28/11/2015 με αντίπαλο τον ΠΑΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ.

Ο πρόεδρος Βύλιώτης Αθανάσιος και το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ δεν έχει κανένα πρόβλημα με κανένα σωματείο της ευρύτερης περιοχής των Θηβών και ούτε πρόκειται να δημιουργήσει το παραμικρό όσο και αν προσπαθούν κάποιοι καλοθελητές να μας φέρνουν απέναντι σε αλλά σωματεία . Το όραμα του ιδίου του προέδρου και του Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ περιλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες .

Τέλος να θυμίσουμε ότι με χρήματα που επενδύονται από τον πρόεδρο και το Δ.Σ. καθώς και από τους φιλάθλους του ΑΟ ΘΗΒΑ δεν παίζει κανένας».

Για το Δ.Σ.

Το Γραφείο Τύπου του ΑΟ ΘΗΒΑ

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο