Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Συνάντηση Μπακογιάννη-Cretu στις Βρυξέλλες - Κώστας Μπακογιάννης: Είμαστε δυνατή ομάδα


Με την Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Corina Cretu συναντήθηκε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης στις Βρυξέλλες. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσαν τα περιθώρια αύξησης της χρηματοδότησης προς την Περιφέρεια, μέσω της μόχλευσης πόρων, η πρόταση Μπακογιάννη για την δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου και η συνολική παρέμβαση στον Ασωπό, αλλά και η κατασκευή του δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία, τη Χαλκίδα, τη Λιβαδειά, τη Θήβα, το Καρπενήσι και την Άμφισσα.
Τέλος, συζητήθηκαν οι δυνατότητες άντλησης πόρων για μεγάλα έργα μεταφορών μέσα από το πρόγραμμα CEF (connecting Europe facility).
Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε: «Μόνο θετικές εντυπώσεις μπορώ να μεταφέρω μετά τη συνάντηση αυτή. Χαίρομαι γιατί φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Επιτροπής για το μεγάλο εγχείρημά μας στον Ασωπό. Ήρθαμε με πολύ συγκεκριμένες και μελετημένες προτάσεις που μπορούν να πείσουν τους πάντες ότι έχουμε την τεχνογνωσία και το σχέδιο για να μετατρέψουμε αυτό το μείζον περιβαλλοντικό πρόβλημα σε ευκαιρία ανάπτυξης. Δουλεύουμε πολύ για κάτι που δεν είναι απλώς όνειρο, αλλά στόχος που θα πετύχουμε, γιατί είμαστε δυνατή ομάδα».


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο