Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ… ΑΣΑΝΤ, ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΡΟΥΧΑΝΙ!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Φαίνετε πως κάπου εκεί στους κόλπους αυτών που μάχονται εναντίον του Άσαντ στην Συρία τα έχουν «χάσει» και προβαίνουν σε παραλογές κινήσεις που μόνο τον γέλωτα προκαλούν πάνω στην αιματηρή συριακή τραγωδία που αυτοί οι ίδιοι προκάλεσαν.

Όπως αναφέρεται, το συγκροτηθέν από το 2013 ονομαζόμενο «Ειδικό Δικαστήριο Κακουργημάτων» της συριακής αντιπολίτευσης που έχει σκοπό να τιμωρήσει τους κυβερνώντες την Συρία, συνήρθε εκτάκτως στην λεγομένη πρωτεύουσα τους στην πόλη İldib και μετά από συνοπτική διαδικασία καταδίκασε για εγκλήματα πολέμου τους πρόεδρους Συρίας, Μπασάρ Άσαντ, Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν και Ιράν, Χασάν Ρουχανί, ενώ εξέδωσε και… ένταλμα σύλληψης τους. Δηλαδή το τραγελαφικό σε όλο του το μεγαλείο!


Μάλιστα όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου για την υπόθεση, το Ειδικό Δικαστήριο σκοπεύει να προωθήσει την απόφαση του για την καταδίκη των ανωτέρω και για την… άμεση σύλληψης τους στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Χάγη της Ολλανδίας.

Όπως φαίνεται η αλλαγή των συσχετισμών στον συριακό εμφύλιο και η απογοήτευση τους ότι γρήγορα θα μπορούσαν να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ με την βοήθεια των Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Κατάρ και της Δύσης, τους έχει κάνει να παραλογιάζονται καθώς το τέλος τους πλησιάζει με όλες τις συνέπειες των δικών του εγκλημάτων σε βάρος των χριστιανών και των άλλων μειονοτήτων της Συρίας.

Όλα εδώ πληρώνονται!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο