Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Ή ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΜΕ «ΧΡΥΣΑΦΙ», Ή ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ… «ΠΕΣΚΕΣΙ»!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ιδιαίτερα κυνικός εμφανίστηκε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Çavuşoğlu, για το θέμα των προσφύγων που στη πλειοψηφία τους είναι μουσουλμάνοι και τους οποίους η τουρκική μαφία των δουλεμπόρων ακατάπαυστα τους προωθεί, με το αζημίωτο φυσικά, στην ελληνική επικράτεια.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των προσφύγων, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών κατέκρινε με έντονο τρόπο την Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί τα τρια δισεκατομμύρια που δίνει στην Τουρκία για το θέμα αυτό και ακόμα δεν τα έχει πάρει όπως υποστήριξε, δεν φτάνουν όπως τόνισε χαρακτηριστικά ούτε για… ψίχουλα, καθώς το πρόβλημα συνεχώς μεγαλώνει και αναμένεται να αυξηθεί ο δραματικά ο αριθμός των προσφύγων που θα καταφεύγει από την Ανατολή προς την Δύση.



Ο Τούρκος υπουργός τόνισε χαρακτηριστικά ότι αν δεν χορηγήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση τα απαραίτητα κεφάλαια προς την Τουρκιά για να αντιμετωπιστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα, τότε οι Τούρκοι θα ανοίξουν κυριολεκτικά τα σύνορα τους και θα σπρώξουν όλο αυτόν τον ανθρώπινο όγκο προς την ελληνική πλευρά, (λες και δεν το κάνουν τώρα).

Ο Mevlut Çavuşoğlu ζήτησε αυξημένα κονδύλια από την Ευρωπαϊκή Ένωση προς την Τουρκία για να είναι και η Τουρκία συνεπής στο να ελέγχει τους πρόσφυγες που θέλουν να έρθουν προς την Ευρώπη, ειδεμή δεν θα κάνει απολύτως τίποτα και τα εκατομμύρια θα κατευθυνθούν ανεξέλεγκτα προς τα δυτικά, με πρώτο σταθμό φυσικά την χώρα μας.

Αντιλαμβάνεστε τι σημαίνουν όλα αυτά και τι επιπτώσεις θα έχουν στο ήδη άκρως βεβαρυμμένο τοπίο των προσφύγων που καταφτάνουν στην Ελλάδα.

Ο τουρκικός κυνισμός σε όλο του το μεγαλείο, δηλαδή με λόγια λογία… εκεί που μας χρωστούσανε μας πήραν και το βόδι!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο