Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Η Jennifer Aniston θα παίξει τη Χριστίνα Ωνάση;

Οι φήμες έχουν αρχίσει να οργιάζουν. Η ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση να αποτελέσει το κινηματογραφικό alter ego της Χριστίνας Ωνάση.
Φαίνεται πως στο Χόλιγουντ σχεδιάζουν να μεταφέρουν στη μεγάλη οθόνη το βιβλίο της επιστήθιας φίλης της Χριστίνας Ωνάση Μαρίνας Τσομλεκτσόγλου "Η ζωή μου με τη Χριστίνα Ωνάση" και έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές τους με τη διάσημη ηθοποιό.

Το όνομα της τραγικής κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση επανήλθε τις τελευταίες μέρες στο προσκήνιο μετά από συνέντευξη της Μαρίνας Τσομλεκτσόγλου στο περιοδικό People όπου αποκάλυψε τα όσα διαδραματίστηκαν τη μοιραία νύχτα πριν τον θάνατό της.



Τη νύχτα πριν από τον θάνατό της είχαν φάει όλοι μαζί στο σπίτι της Μαρίνας στο Τορτούγας Κάντρι Κλαμπ. "Όταν μέναμε στο Μπουένος Άιρες κοιμόμασταν στο ίδιο κρεβάτι. Εκείνο το βράδυ όμως, της είπα "σε πειράζει να μην κοιμηθούμε μαζί; Ξάπλωσε εσύ στο δωμάτιό μου". "Όχι Μαρινίτα. Θα κάνω μια βόλτα με τον Γιώργο και θα πάω για ύπνο μετά". Πράγματι. Πήγαν βόλτα και όταν επέστρεψαν εκείνη κοιμήθηκε μόνη στο δωμάτιο και ο αδερφός μου σ’ ένα άλλο δίπλα στην πισίνα. Το επόμενο πρωί, λίγο μετά τις δέκα, ανησύχησα γιατί η Χριστίνα δεν είχε ξυπνήσει ακόμα. Άνοιξα την πόρτα και τη βρήκα στην μπανιέρα νεκρή. Το σοκ ήταν μεγάλο.

"Στο αίμα της δεν είχε βρεθεί κάτι ύποπτο. Ούτε χάπια ούτε φάρμακα ούτε άλλες ουσίες. Έτσι και αλλιώς ναρκωτικά δεν πήρε ποτέ. Μόνο κάποια φάρμακα αδυνατίσματος παλιότερα. Της άρεσε όμως, πολύ η Coca Cola. Έπινε 24 μπουκάλια κάθε μέρα αρχίζοντας από το πρωί. Ήταν σαν να συνέδεε μια αντλία καφεΐνης με τον οργανισμό της. Από εκείνη τη μέρα πολλές φορές νιώθω ότι ο χρόνος σταμάτησε. Δεν ξεπέρασα ποτέ το θάνατό της. Έχασα τον άνθρωπό μου. Η Χριστίνα είχε βαπτίσει τη δεύτερη κόρη μου, τη Χριστίνα, που παρεμπιπτόντως σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο την κόρη της. Την Αθηνά δεν τη βλέπω. Αποφάσισε να τραβήξει τον δρόμο της".

newsit


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο