Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Επιστρέφει στις επάλξεις ο Γεράσιμος Καλογεράκης

Γράφει ο Γεράσιμος Καλογεράκης

Φίλοι μου
Μετά από πολύμηνες περιπέτειες βρίσκομαι πάλι στις επάλξεις για των υπέρ πάντων αγώνα της πατρίδας μας.  

Η σημερινή ή Πανελλαδική Απεργία αποτελεί την αρχή της αφύπνισης των Ελλήνων κατά της δυναστείας των τοκογλύφων εβραίων και των νεοναζί του κτηνανθρώπου Γερμανού Σόϊμπλε, οι οποίοι μας επιτίθενται επειδή δεν ανεχόμαστε την απόλυτη υποδούλωση που μας ζητάνε.

Οι Έλληνες πολιτικοί προδότες και αχρείοι μέχρι «μυελού οστέων» παρέδωσαν την Εθνική μας κυριαρχία με εντολή των ραβίνων εβραίων της Ιερουσαλήμ οι οποίοι ενώ εμάς μας ζητάνε να παραδώσουμε την πατρίδα μας αυτοί έδωσαν σε δημοσιότητα  το όραμα του μεγάλου Ισραήλ, και ενώ κατηγορούν τους άλλους λαούς για σωβινισμό αυτοί είναι σωβινιστές μέχρι υστερίας.


ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ



Με εντολή της «Επιτροπή  300» ο Σάιρους Βανς, ο γνωστός μισέλληνας πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην Εθνικής Άμυνας των ΗΠΑ, και σύμβουλος του ΟΗΕ να υποβάλλει προτάσεις σχετικά με τους τρόπους απομείωσης του πληθυσμού του πλανήτη, για το πώς καλύτερα και ταχύτερα θα επιτευχθεί η γενοκτονία της ανθρωπότητας. Τα αποτελέσματα των ερευνών και των προτάσεών του είχαν τίτλο «Παγκόσμια Έκθεση 2000» και έγινε αποδεκτή και εγκρίθηκε για την ανάληψη δράσης από τον Πρόεδρο Κάρτερ.

Οι προτεραιότητες της «Παγκόσμιας Έκθεσης 2000» όπως αυτές έχουν ιεραρχηθεί είναι οι εξής:  

-Η δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης-Νέας Παγκόσμιας Τάξης. 

-Η εξαφάνιση όλων των εθνικών ταυτοτήτων και της εθνικής υπερηφάνειας των λαών. 

-Η καταστροφή των θρησκειών και η αντικατάστασή τους με μία κοινή, για όλα τα έθνη.

-Έλεγχος του κάθε ατόμου με τη βοήθεια του ελέγχου του νου με ψυχοτρονικά μέσα.

-Να σταματήσει κάθε εκβιομηχάνιση μέχρι του σημείου της μηδενικής ανάπτυξης». 

-Νομιμοποίηση των ναρκωτικών και της πορνογραφίας, της παιδεραστίας και της κτηνοβασίας υπό μορφή τέχνης. 

-Κατάργηση όλων των επιστημονικών εξελίξεων εκτός από εκείνες που θεωρούνται ευεργετικές από την επιτροπή.

-Το 90% του πληθυσμού της Γης πρέπει να εξοντωθεί γιατί είναι «άχρηστα παράσιτα», είτε με πολέμους στις προηγμένες χώρες και είτε με την πείνα, με τις πανδημικές εργαστηριακές ασθένειες και την λειψυδρία στις χώρες του Τρίτου Κόσμου.  

-Δημιουργία της μαζικής ανεργίας εκτεταμένης διαρκείας, ώστε να αποθαρρύνονται οι εργαζόμενοι και έτσι να καταφεύγουν στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά. Η νεολαία της γης πρέπει να ενθαρρύνεται στην χρήση των ναρκωτικών για να καταστραφεί η οικογενειακή μονάδα. 

-Συνολική κατάρρευση των οικονομιών του κόσμου για την δημιουργία γενικού οικονομικού και πολιτικού χάους.

-Υποβοήθηση και οργάνωση μιας παγκόσμιας εκτεταμένης τρομοκρατίας με  δραστηριότητες σε όλες τις χώρες ώστε να δημιουργηθούν αισθήματα γενικής ανασφαλείας. 

-ΑΠΟΛΥΤΟΣ έλεγχος της εκπαίδευσης και διδασκαλία ψευδούς και καταστροφικής εκπαίδευσης στα πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια βαθμίδα.

Σύμφωνα με την παραπάνω έκθεση, ο πληθυσμός των Ηνωμένων Πολιτειών προβλέπεται μειωθεί κατά εκατό εκατομμύρια ανθρώπους έως το έτος 2050 και για το σύνολο της ανθρωπότητας μέχρι το 90% των «αχρήστων παρασίτων» του πληθυσμού της. 

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής σήμερα είναι ένα πιστότατο αντίγραφο της ναζιστικής Γερμανίας, που ελέγχεται απόλυτα από τον σιωνοναζισμό ο οποίος οραματίζεται να σχηματίσει το Τέταρτο Ράιχ και να ανασυστήσει την Νέα Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία του Κόσμου που είναι η χειρότερη μορφή ναζισμού-σιωνισμού.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ



Γεράσιμος Καλογεράκης

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο