Σάββατο 12 Μαρτίου 2016

ΜΑΔΑΕΙ ΣΑΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Ο ΜΠΑΡΜΠΑ – ΓΙΩΡΓΟΣ


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πολλοί μου λένε, γιατί ασχολούμαι τόσο πολύ με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, από τη στιγμή που είναι πολιτικά νεκρός. Τους απαντώ πως, ισχυρίζονται αυτό γιατί δεν γνωρίζουν τον πολιτικό άνδρα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πανέξυπνος αλλά ταυτόχρονα δολοπλόκος και έχει μάθει να ελίσσεται σαν το χέλι. Γι΄ αυτό παίζει το τελευταίο χαρτί, της πολιτικής του επιβίωσης, με την υποτιθέμενη ανασύσταση της “λαϊκής” δεξιάς, με όλα εκείνα τα φθαρμένα και πεπαλαιωμένα πολιτικά υλικά.
Έτσι, δεν τον σταματούν τα ανύπαρκτα ποσοστά του, ως αποτέλεσμα του πρωταγωνιστικού ρόλου του στην επιβολή του Παπαδήμου – του ανθρώπου των Διεθνών Αγορών - στην Πρωθυπουργία. Αλλά και του γεγονότος της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου από τον ίδιο και την τότε 15μελή κοινοβουλευτική του ομάδα. Όπως επίσης, δεν τον σταματούν, ούτε οι καταδικαστικές αποφάσεις της ελληνικής δικαιοσύνης, που όπως ακούγεται, του έχει επιβάλει πέρα των ποινών και στέρηση 18μηνων πολιτικών δικαιωμάτων.

Η απληστία του, ήταν πάντα ο κακός του σύμβουλος.

Αυτός ο πολιτικός αρχηγός εκμεταλλεύτηκε τον πατριωτικό χώρο για ίδιον όφελος. Αυτός ο “έμπορος” της ιδέας του Έθνους και της Ορθοδοξίας, διεσώθη πολιτικά επί μακρόν χρονικό διάστημα λόγω του τηλεοπτικού του σταθμού ΑΡΤ και της Πανελλήνιας άδειας που πήρε από τους Σαμαρά – Βενιζέλο. Σε μια προσπάθεια να τον έχουν δίπλα τους εκ του μακρόθεν και όχι απέναντί τους.
Ωστόσο, το μεγάλο ελάττωμα του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι η απληστία. Αυτή η απληστία τον οδηγούσε πάντα στο να μην έχει μέτρο. Έτσι, τα συνεχιζόμενα παζάρια με τον Σαμαρά, για πιο ισχυρά “πολιτικά” ανταλλάγματα, τον οδήγησαν τελικά στο πολιτικό περιθώριο και στην αποβολή του από το πολιτικό παιχνίδι. Τον κατέστησαν απόλυτα αναξιόπιστο από τη στιγμή που κάθε εβδομάδα τηρούσε και άλλη στάση στις πολιτικές εξελίξεις.   

Σανίδα σωτηρίας ο Νικολόπουλος.

Και εκεί που ήταν απογοητευμένος και περιθωριοποιημένος, ήλθε ως σανίδα σωτηρίας ο Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος ψάχνει λύσεις προκειμένου να επανεκλεγεί για άλλη μια φορά Βο(υ)λευτής, και συνενώνοντας τις δυνάμεις τους προσπαθούν να παίξουν ξανά ρόλο στο πολιτικό παιχνίδι, από τη στιγμή που στέρεψαν οι όποιες άλλες λύσεις (ΝΔ, ΑΝΕΛ κλπ). Σε αυτή την κίνηση - απονενοημένο διάβημα – εκτός του Βασίλη Καπερνάρου, πιθανότατα θα συμπορευθούν οι Βύρωνας Πολύδωρας και Παναγιώτης Ψωμιάδης. Έτσι, αυτά τα συντρίμμια της παλαιοκομματικής δεξιάς θα επιχειρήσουν να υφαρπάξουν την ψήφο του λαού προκειμένου να εξυπηρετήσουν για άλλη μια φορά το Σύστημα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης την κάθε του πολιτική κίνηση την ανακοινώνει και την εκτελεί, σε ιδιαίτερα σημαδιακές ημέρες. Όπως επί παραδείγματι, η ίδρυση του ΛΑΟΣ έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου, ημέρας υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Όπως, η ανακοίνωση του συνασπισμού του με τον Νίκο Νικολόπουλο, έγινε στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα των ερωτευμένων. Έτσι, - πληροφορούμαστε – πως και η ανακοίνωση του ευρύτερου παλαιοκομματικού δεξιού συνασπισμού θα γίνει από τη Θεσσαλονίκη, στις 25 Μαρτίου. Και την ανακοίνωση θα την κάνει, όπως μας ενημερώνουν, ο Αντώνης Μυλωνάκης, υπάλληλος του Καρατζαφέρη στον ΑΡΤ TV.       

Η αποδόμηση Καρατζαφέρη ξεκίνησε από τη Βόρειο Ελλάδα.

Η επιλογή Καρατζαφέρη να γίνει η ανακοίνωση του νέου κόμματος από τη Θεσσαλονίκη, μόνο τυχαία δεν είναι. Είναι γνωστό πως στη Βόρειο Ελλάδα το κόμμα του Καρατζαφέρη (ΛΑΟΣ) κατέγραφε τα σημαντικότερα εκλογικά ποσοστά.   
Σήμερα όμως, από τη Βόρειο Ελλάδα ξεκίνησε η οριστική αποδόμησή του. Πιο συγκεκριμένα:
Στις 9 Δεκεμβρίου 2015 μια ομάδα στελεχών του ΛΑΟΣ αυτονομούνται από τον κομματικό μηχανισμό και στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς της Θεσσαλονίκης προχωρούν σε συνέργεια, ορίζοντας τετραμελή συντονιστική επιτροπή και βάζοντας ως στόχο τη δημιουργία Αυτοοργανωτικών Ομάδων Πολιτών (ΑΟΠ) σε κάθε νομό της Ελλάδος. Η πληροφορία μας είναι πως, μετά από τρεις μήνες οι ΑΟΠ αριθμούν περί τα 300 στελέχη, τα περισσότερα από το ΛΑ.Ο.Σ. και λιγότεροι από όμορους χώρους. Σ΄ αυτήν την κίνηση προστέθηκε ο Ηλίας Μαρκόπουλος, πρόεδρος του κόμματος “Νέα Ελλάδα”, ο Γιάννης Μπαδάνης, πρόεδρος του κόμματος ΕΠΚΕ, ο Δημοσθένης Γάκος, πρόεδρος του κόμματος “Δημοκρατία Πολιτών”, ο Αλέξης Χύτας, πρόεδρος της ΠΑΚΙΠ, ο Αλέκος Φωτόπουλος πρόεδρος του κινήματος “Εθνικής Ανεξαρτησίας”, ο Δημήτρης Τσιάρας, με το κίνημα Ελληνικής Επαναφοράς της Λάρισας, ο Βασίλης Στίγγας, πρόεδρος του κινήματος “Σπαρτιάτες” και η Φωτεινή Μαραγκού πρόεδρος της ΠΕΣΠΟ.
Αυτή η συνέργεια ονομάσθηκε αρχικά “Λιοντάρια της Ελλάδος”, και έχει κάνει δυο περιφερειακές συνδιασκέψεις σε Θεσσαλονίκη και Βόλο. Ακολουθεί στις 20 Μαρτίου η τρίτη στην Καλαμάτα.

Στα “Λιοντάρια της Ελλάδος” πρωτοστατεί ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης.

Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν η τελευταία συμμετοχή του Μιχάλη Χαραλαμπίδη στον κοινό αγώνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Από εκεί και μετά ακολούθησε και αυτό το δυναμικό στέλεχος του ΛΑΟΣ, τη διαδρομή άλλων επιφανών στελεχών του πάλαι ποτέ κραταιού ΛΑΟΣ. Όπως, ο ιδεολόγος και αγωνιστής, πρώην Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. Μιχάλης Βάρδας. Ο οποίος στις 4 Σεπτεμβρίου 2015 αποχώρησε από το ΛΑΟΣ, γνωστοποιώντας την αποχώρηση από το κόμμα, με επιστολή που έστειλε στο Γιώργο Καρατζαφέρη. Μια αιχμηρή επιστολή, στην οποία απαριθμούσε τους λόγους της παραίτησής του μετά από 13 χρόνια. Τον κατηγορούσε για παρακμή του πολιτικού του λόγου, για υιοθέτηση άκρατης παρελθοντολογίας, για πλήρη επικράτηση του στενού του περιβάλλοντος στη λήψη και την εφαρμογή των αποφάσεών του, για την ηθική και πολιτική απαξίωση σημαντικών πολιτικών στελεχών του κόμματος, για την κατάργηση όλων των εκλεγμένων θεσμικών και πολιτικών οργάνων του κόμματος…
Έτσι, πρώτη από όλους η Βόρεια Ελλάδα, λόγω και εθνικής ευαισθησίας γυρίζει την πλάτη στον Καρατζαφέρη, που παραμένει αμετανόητος και δεν ζητά μια δημόσια συγγνώμη για την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου, που ήταν η αρχή του τέλους για την Πατρίδα μας και το λαό της, αλλά δεν ζητά συγγνώμη ούτε για την επιβολή στην Πρωθυπουργία του ανθρώπου των αγορών, Λουκά Παπαδήμου. Τελείως αμετανόητος ο “μεγάλος αρχηγός”.
Ο Καρατζαφέρης είναι πρώτος στις “στροφές”  και τις πιρουέτες.

Αξίζει να θυμηθούμε πως η απόφασή του τον Ιανουάριο του 2013 να στηρίξει στην Κύπρο τον Αναστασιάδη, τον θιασώτη και “εργολάβο” υλοποίησης του προδοτικού σχεδίου Ανάν στη Μεγαλόνησο, ήταν η αιτία να αποχωρήσει ο Γιάννης Κοραντής από το ΛΑΟΣ.
Σήμερα, ας αποκωδικοποιήσουμε την πρόσφατη δήλωση του Καρατζαφέρη, που προτείνει Οικουμενική κυβέρνηση με Πρόεδρο τον Κώστα Καραμανλή. Σε τι ακριβώς διαφέρει από τις συνεχείς δηλώσεις του Προέδρου της “Ενώσεως Κεντρώων” Βασίλη Λεβέντη, για το σχηματισμό Οικουμενικής κυβέρνησης με Πρόεδρο τον Γιώργο Προβόπουλο; Σε τι διαφέρει από την πρόταση της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά, για κυβέρνηση Εθνικής ευθύνης;
Όλοι τους χολοσκάν για το προσωπικό τους συμφέρον, πως δηλαδή, θα καλύψουν τις μωροφιλοδοξίες τους αλλά πρωτίστως πως θα εξυπηρετήσουν τους “αφεντάδες τους”, οι οποίοι ξεπουλούν την Πατρίδα και διαλύουν το λαό της!!

Επί του πιεστηρίου.

Αληθεύει πως, ο Καρατζαφέρης εντάχθηκε στην Αθηναϊκή Λέσχη, με όσα από αυτήν την κίνηση συνεπάγονται και πως, την κουμπαριά έκανε Ελληνοαμερικάνος που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και είναι αγαπητός στους “Δημοκρατικούς” των ΗΠΑ;



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο