Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΣΦΗΝΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ «ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ» ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Νικολάου δεν φαίνεται να διδάσκεται από τα «λάθη» του. Ενώ η χώρα και ο κόσμος ολόκληρος συγκλονίζεται από τον καθημερινό γολγοθά προσφύγων – μεταναστών , εκείνος το μόνο που βρήκε να δηλώσει ήταν πως «δεν χωράνε πρόσφυγες στην πόλη της Θήβας». Έβγαλε μάλιστα και αριθμούς στην πιάτσα – “από ποια υπηρεσία αλήθεια τους πήρε;” -
για να χαϊδέψει τα αφτιά του πιο συντηρητικού/ξενοφοβικού κομματιού της πόλης. Λες και ο Δήμος Θηβαίων έχει κάνει το παν για να δημιουργήσει δομές στήριξης είτε των μεταναστών που ήδη ζουν στην περιοχή είτε των ρομά.
Ξέχασε μάλλον ότι την τελευταία φορά που προσκάλεσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Καρακώστα (υμνητή των ναζί) στον εορτασμό του αντιφασιστικού ΟΧΙ, το αποτέλεσμα ήταν η τραμπούκικη – άνανδρη επίθεση από μέλη της συνοδείας του σε ένα Θηβαίο συμπολίτη μας.
Αγνοεί ή μήπως όχι , ότι με την παρούσα τοποθέτησή του , προκαλεί όσους εμφορούνται από ρατσιστικά και ξενοφοβικά αισθήματα να προκαλέσουν γεγονότα όπως αυτά στα Γιαννιτσά;
Ύστερα απ’ όλα αυτά μόνο υποκριτική μπορεί να θεωρηθεί η σημερινή ανακοίνωση του Δήμου, περί συλλογής ειδών «πρώτης ανάγκης» για δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες, «άλλων» βέβαια Δήμων.
Να θυμίσουμε απλώς τη ρήση : αιδώς Αργείοι!!!!
Η Σφήνα -Αυτοδιαχειριζόμενος,Κοινωνικός- Πολιτικός & Πολιτιστικός χώρος

Θήβα 8/3/16


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο