Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016

ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ: ΝΕΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙΔΗΜΙΚΑ ΛΟΙΜΩΔΗ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΛΕΞΗΣ

Η εμφάνιση νέων , αλλά και ξεχασμένων επιδημικών  λοιμωδών νοσημάτων  είναι το θέμα της επόμενης διάλεξης του   Ινστιτούτου  Δημόσιας  Υγείας του  Αμερικανικού  Κολλεγίου  Ελλάδας με τίτλο « Η Αξιολόγηση Κινδύνου στα Επιδημικά Λοιμώδη Νοσήματα».
Το θέμα   θα αναπτύξει  ο κ. Γεώργιος Σαρόγλου   , Ομότιμος  Καθηγητής  του Εθνικού και  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών,  την Τρίτη 15 Μαρτίου  στις  19:30  το βράδυ.
Η διάλεξη αποκτά  πολύ  μεγάλο ενδιαφέρον καθώς αφορά  τα νεα επιδημικά λοιμώδη νοσήματα   αλλά και  πολλά ξεχασμένα, την στιγμή που η Ελλάδα και η Ευρώπη δέχεται  προσφυγικές  ροές  από την  Ασία και την Αφρική, όπου ενδημούν  αρκετά από τα λοιμώδη νοσήματα.

Η διάλεξη θα δοθεί  σε αίθουσα  του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας  στο κτίριο επί της οδού Ηπίτου 17Β στην  Πλάκα.
Σκοπός του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας,  που λειτουργεί υπό την διεύθυνση τουδιαπρεπή πνευμονολόγου κ. Παναγιώτη Μπεχράκη, τέως Αναπληρωτή Καθηγητή της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Harvard,
 είναι η ανάπτυξη επιστημονικών, ερευνητικών  και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, με ιδιαίτερη  έμφαση  στην  πρόληψη και διακοπή του καπνίσματος.
Οι διαλέξεις,  που θα διαρκέσουν μέχρι τις  8 Ιουνίου, απευθύνονται σε Ιατρούς, Ψυχολόγους, Επαγγελματίες Υγείας, Εκπαιδευτικούς και Επιστήμονες κάθε τομέα που έχουν ενδιαφέρον ή έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα Δημόσιας Υγείας. 
Τις διαλέξεις, οι οποίες θα λάβουν χώρα σε αίθουσες  του Ινστιτούτου (Ηπίτου 17Β στην Πλάκα) θα πραγματοποιούν κορυφαίοι ειδικοί, καθηγητές  και ακαδημαϊκοί του χώρου της υγείας.
Η ίδρυση και συνεχής λειτουργία του Ινστιτούτου  Δημόσιας Υγείας στηρίζεται στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος George D. Behrakis  της Βοστώνης.
Για περισσότερες  πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προγράμματος κα Άννα Τζώρτζη.
Τηλ : 210.6470056 , 210.3314755.
 Η είσοδος είναι ελεύθερη.  


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο