Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΧΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

 Όλα φαίνεται να πηγαίνουν  «μία χαρά» για τους εχθρούς της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας , αφού το «διαίρει και βασίλευε» καλά  κρατεί.
          Και όσο οι άνθρωποι θα είναι άδειοι και κενοί πνευματικά, άλλοι συνειδητά και άλλοι ασυνείδητα, θα προωθούν τα σχέδια του διαβόλου.

          Σήμερα στην Ελλάδα, έχουμε καταλάβει  την υποκρισία και τον δόλο που είχαν οι πολιτικοί, κατά του λαού και της χώρας .  Δυστυχώς όμως καταλάβαμε,  πως και η Εκκλησιαστική εξουσία,  με αντίστοιχη υποκρισία και δόλο έχει στραφεί και αυτή με τις ενέργειες της κατά του λαού.

          Και όπως  οι πολιτικοί καταπάτησαν το Σύνταγμα, έτσι και οι Ιεράρχες καταπάτησαν το Ιερόν Πηδάλιον της Εκκλησίας. Τίποτα μα τίποτα δεν λειτουργεί  στην χώρα, ούτε Ελληνικά, ούτε Ορθόδοξα.
 
          Η κοροϊδία όμως του λαού, είναι το μόνο πράγμα που «καλά κρατεί». 
          Αλλά για να μπορούν  να κοροϊδεύουν συνεχώς τον λαό, πρέπει πάντα να του δείχνουν και «ένα φως» στο τούνελ.  Απλά και μόνο για να ελπίζει και να μην ΞΕΣΗΚΏΝΕΤΑΙ. Έτσι έκαναν με τους  πολιτικούς  και το καταλάβαμε  πολύ καλά, όλα αυτά τα χρόνια.  Όλο «σωτήρες» έρχονταν, αλλά στο τέλος,  όλοι ήταν χειρότεροι από τους προηγούμενους.
 
          Για κοιτάξτε όμως,  που το ίδιο κάνουν και στην Εκκλησία.!!!!!
         Τώρα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του Αρχιεπισκόπου και πολλών άλλων Επισκόπων, τώρα  θα παρουσιάσουν και «αντιπολίτευση» στην Εκκλησία, που φυσικά τους έχουν παρουσιάσει σαν  «Ορθόδοξους σωτήρες» του Χριστιανισμού. 

          Είναι αυτοί οι «επαναστάτες» και οι «πατριώτες» ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ,  που «αφόριζαν»  αυτούς που ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης και «ακόμα» τους «αφορίζουν».
          Αλλά βλέπετε αυτό ήταν ένα «πυροτέχνημα» για να φανούν στον κόσμο «θυμωμένοι», αλλά τώρα βέβαια, αυτό ξεχάστηκε.
         
          Αυτοί λοιπόν οι «θυμωμένοι» Χριστιανοί Επίσκοποι, που και αυτοί έχουν καταπατήσει το Ιερόν Πηδάλιον, έρχονται τώρα να μας το «παίξουν»   Χριστιανοί και  Αντιοικουμενιστές,  αλλά όλα στα λόγια είναι και θα το δείτε σύντομα.  Γιατί ο ρόλος τους είναι άλλος.
          Ο ρόλος τους είναι να συνεχίσουν το  «διαίρει και βασίλευε» στην Εκκλησία  και να της ρίξουν μία νέα «μαχαιριά», δημιουργώντας  ένα νέο  ΣΧΙΣΜΑ.
 
          Βλέπετε έτσι δουλεύουν τα σχέδιά τους οι Σιωνιστές. Βάζουν τον έναν να φαίνεται «κακός» και παρουσιάζουν μετά  και έναν «καλό», που αυτός στο τέλος αποδεικνύεται ο χειρότερος.
 
          Τώρα λοιπόν ξεκίνησαν οι «επαναστάτες» Ιεράρχες  μας, τα πρώτα αντιδραστικά συνέδρια.  ΌΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, αλλά κατά των «κακών» της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για θα οδηγήσουν  τα πράγματα σιγά σιγά  στο ΣΧΙΣΜΑ που θέλει ο διάβολος.
 
          Και επειδή κάποιοι που δεν  γνωρίζουν το βάθος της Ορθοδοξίας, ή και κάποιοι άλλοι, που θέλουν να υπερασπιστούν το ΣΧΙΣΜΑ, μπορεί να ρωτήσουν:  «Ωραία και τι πρέπει να κάνουν. Να υποταχθούν στους Οικουμενιστάς»;  Θα απαντήσω το ΕΞΗΣ:

          Ότι κάνουν θα πρέπει να υπαγορεύεται από το ιερόν Πηδάλιον για να είναι Ορθόδοξο.  Το Ιερόν Πηδάλιον, δεν αναφέρει πουθενά, πως αν δεν συμφωνείς με τον Επίσκοπο, ή με την Ιερά Σύνοδο, τότε κάνεις μία άλλη δική σου Εκκλησία. Και αν κάνεις κάτι τέτοιο, τότε εσύ γίνεσαι Αιρετικός η Σχισματικός και αποκόβεσαι από την Εκκλησία του Χριστού.

          Ιερό καθήκον του κάθε Επισκόπου, δεν είναι να παρατηρεί τι κάνει ο ένας και ο άλλος Επίσκοπος, αλλά να διαφυλάττει ο ίδιος, ΤΟΝ ΑΜΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ όπως του παραδόθηκε κατά την χειροτονία του.  Και τον διαφυλάττει όχι αν δημιουργεί Αιρέσεις και Σχίσματα, αλλά τηρώντας το Ιερόν Πηδάλιον.

          Όσο για τις αποφάσεις των Ιερών ή των Οικουμενικών συνόδων, αυτό που πρέπει να κάνουν, είναι να προσεύχονται στον Θεό και να προτρέπουν  να κάνουν το ίδιο και οι Πιστοί, ώστε οι αποφάσεις  των Συνόδων  να είναι προς όφελος της Ορθοδόξου Εκκλησίας.  Αν κάνουν αυτό. ο Θεός ξέρει τι θα κάνει με τους παραβάτες και τους Οικουμενιστές.

          Δεν δείχνουν  όμως με τα έργα τους,  ούτε να υπολογίζουν τον Θεό, ούτε  να υπηρετούν την Ορθόδοξη Εκκλησία, ούτε  να υπηρετούν τον δοκιμαζόμενο λαό του Θεού.  Αυτό που δείχνουν, είναι πως προσπαθούν εγωιστικά, να διαμελίσουν ακόμα μία φορά την Εκκλησία του Χριστού.
          Αλλά η Εκκλησία του Χριστού μένει εις τους αιώνας.
          Αλίμονο εις του πολέμιους, που  το μόνο που θα κερδίσουν , είναι το τέλος του Άρειου,  αφού αυτό εζήλεψαν.
 
          Ιωάννης Λαμπρόπουλος
          συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο