Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Τελετή Παράδοσης- Παραλαβής διοικήσεως του ΚΕΠΒ Θήβας. Νέος Διοικητής ο Ταξίαρχος κ. Τρυφωνόπουλος Δημήτριος.

Την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Πυροβολικού στη Θήβα, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως, από τον Υποστράτηγο κ. Λεωνίδα Παππά στον  Ταξίαρχο κ. Τρυφωνόπουλο Δημήτριο, παρουσία  θρησκευτικών, πολιτικών και πολιτειακών αρχών, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, φίλων και απόστρατων αξιωματικών.


Προηγήθηκε δοξολογία στον χώρο του Ηρώου χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας κ.κ. Γεωργίου  και κατάθεση στεφάνου από τον αποχωρούντα Διοικητή.

Μετά την τελετή ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θηβών, εντός του χώρου του στρατοπέδου, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Υποστράτηγο κ. Παππά, να τον ευχαριστήσει για την αγαστή συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ και να του ευχηθεί υγεία και καλή τύχη στη νέα ζωή που ξεκινά καθώς αποστρατεύτηκε.


Τιμής ένεκεν της παραμονής του στη Θήβα και της διοικήσεως του στο ΚΕΠΒ αλλά και της φιλίας τους, ο κ. Δήμαρχος του χάρισε ένα αντίγραφο του νομίσματος του Κοινού των Βοιωτών και ένα αντίγραφο του Κάδμου,  ιδρυτή της Θήβας.

Στη συνέχεια ο κ. Δήμαρχος καλωσόρισε στη πόλη της Θήβας τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ Ταξίαρχο κ. Τρυφωνόπουλο  και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα είναι στο πλευρό του για το καλό του Κέντρου και των κατοίκων του Δήμου.

Σημειώνεται ότι ο νέος Διοικητής του Κέντρου κ. Τρυφωνόπουλος, την Τρίτη 22 Μαρτίου,  πραγματοποίησε εθιμοτυπική συνάντηση στον κ. Δήμαρχο, συνοδευόμενος από τον απερχόμενο διοικητή κ. Παππά .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν το Δήμο και την περιοχή, ενώ αμφότεροι επιβεβαίωσαν τη θέληση για αγαστή συνεργασία  Δήμου και ΚΕΠΒ.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο