Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Επαίνους στους εθελοντές εκπαιδευτικούς του Κοινωνικού Φροντιστηρίου από το Δήμαρχο Θηβαίων

Τους εθελοντές εκπαιδευτικούς και τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών φροντιστηρίων μέσης εκπαίδευσης που συμμετείχαν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων συνάντησε ο Δήμαρχος κ. Σπύρος Νικολάου προκειμένου να τους ευχαριστήσει για τη συνεργασία και την εθελοντική εκπαιδευτική τους αρωγή σε μαθητές, οι οικογένειες των οποίων λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα σχετικά με την εκπαίδευση έξοδα.


Ο κ. Δήμαρχος επέδωσε επαίνους αναγνώρισης στους εκπαιδευτικούς και τους συνεχάρη για την  ευαισθησία τους σε θέματα κοινωνικής μέριμνας και τη συμβολή τους στο σημαντικό αυτό κοινωνικό έργο.  

Συγκεκριμένα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο για το σχολικό έτος 2015-2016 δίδαξαν οι καθηγήτριες Αθανασίου Σοφία, Γκιζίλη Κωνσταντίνα και Μπεθάνη Αικατερίνη (Φιλόλογοι), Κυπραίου Σταυρούλα ( Φυσικός) και  Ρηγοπούλου Χριστίνα ( Μαθηματικός). Επίσης συμμετείχαν τα Ιδιωτικά Φροντιστήρια της Θήβας “Ειρμός”, “Ορόσημο” και “Σπουδή”.


Το Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Θηβαίων λειτουργούσε σε εβδομαδιαία βάση σε αίθουσες που παραχώρησε  το 2ο  Γυμνάσιο Θήβας. Οι αιτήσεις μαθητών για παροχή ενισχυτικής διδασκαλίας από το Κοινωνικό Φροντιστήριο ανήλθαν στις 30 ( μαθητές Γυμνασίου και  Λυκείου) .

Η πλειοψηφία των μαθητών Λυκείου παρακολούθησε δωρεάν μαθήματα στα προαναφερόμενα Ιδιωτικά Κέντρα Φροντιστηριακής Εκπαίδευσης και οι υπόλοιποι μαθητές Λυκείου και Γυμνασίου, εντάχθηκαν σε τμήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου,  για τα μαθήματα που υπήρχαν ειδικότητες εκπαιδευτικών.


Δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό http://fotoarxeiothivas.blogspot.gr/2016/04/blog-post_26.html



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο