Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Δήμος Θηβαίων : Διανομή Τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα σε άπορους

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η μεγάλη διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, που πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2016.


Κοτόπουλο, φρούτα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας (22 συνολικά είδη διατροφής) καθώς και λαμπάδες δόθηκαν σε περισσότερες από 300 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας, από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν  το Πάσχα.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις ημέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν ισόποσα (ανάλογα με τα μέλη των οικογενειών) και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων υλοποίησε  διανομές τροφίμων ( πλην του Κοινωνικού Παντοπωλείου) τριών (3) επιπλέον προγραμμάτων ενίσχυσης απόρων:

  • Τού Ευρωπαϊκού Προγράμματος “ Επισιτιστικής και Βασικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Άπορους ΤΕΒΑ/FEAD” (570 οικογένειες)
  • Του Προγράμματος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας “Προμήθεια τροφίμων για τους άστεγους και άτομα που δεν εξασφαλίζουν δυνατότητα καθημερινής σίτισης και διατροφής” ( 300 και πλέον άτομα) και
  • Του Προγράμματος “Δωρεάν Διανομή Εσπεριδοειδών” από Οργανώσεις Παραγωγών Εσπεριδοειδών της Ελλάδας, στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε σχολεία, ιδρύματα και καταστήματα κράτησης.

Δείτε φωτογραφίες στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://pantopoliothivas.blogspot.gr/2016/04/blog-post_27.html#more


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο