Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ......ΕΜΑΣ;;;;

ΔΝΤ, ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ, ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
            ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ......ΕΜΑΣ;;;;
                        Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

             Πρίν από ενάμιση περίπου μήνα, έγραψα το άρθρο: “ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016”  και  έδωσα και έξι βίντεο, που τα εξαφάνισαν και τα έξι.  
            Όποιοι το διάβασαν ίσως να θυμούνται πως μεταξύ άλλων, έγραφα το εξής:  Για να δίνουν λοιπόν τώρα, την ημερομηνία “13 Απριλίου 2016”, ως ημερομηνία αρχής  παγκόσμιων γεγονότων, αυτό σημαίνει, πως έχουν δρομολογήσει γεγονότα για την Ελλάδα, που πρέπει απαραιτήτως να έχουν γίνει, μέχρι το αργότερο 10 Απριλίου.”
            Αυτό το επισημαίνω, για να γνωρίζουμε πως ότι αποφάσεις παίρνονται για την Ελλάδα, δεν είναι ούτε σημερινές, ούτε χθεσινές, αλλά είναι πολύ καιρό πριν “δουλεμένες”, από τους “φίλους”  μας τους Εβραιο-Σιωνιστές και τους Εβραιόδουλους πολιτικούς μας.
            Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε, πως δεν υπάρχειΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να  “διαρρεύσει” στην δημοσιότητα,  οποιαδήποτε μυστική συζήτηση, αν δεν θέλουν οι ίδιοι να  “διαρρεύσει”.

            Οπότε λοιπόν, αυτή η “διαρροή”, δόθηκε στην δημοσιότητα κατευθείαν από το ΔΝΤ, για να εξυπηρετήσει ένα και μόνο σκοπό.  Για να  ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΙ, και να ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ την ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ από το πρόγραμμα   “στήριξης” της ΕΛΛΑΔΟΣ.   Μία απόφαση, που όπως οι ίδιοι μας “αποκάλυψαν”, πρέπει να την έχουν πάρει, μέχρι τις 12 έως το πολύ 13 Απριλίου.!!!!!
(Απόσπασμα από την “διαρροή”)
Πόλ Τόμσεν”: Λοιπόν, μπορείτε απλά να κατηγορήσετε εμένα, αυτό θα είναι εντάξει. Πότε θέλουν να τελειώσει αυτή την αποστολή;
“Ντέλια Βελκουλέσκου”: Θέλουν να τελειώσει ιδανικά έως την 8η Απριλίου, οπότε μόλις μία εβδομάδα. Ή στις 12 ή 13 Απριλίου.
 
            Είναι τα γεγονότα,  που έγραφα,  πως πρέπει να έχουν δρομολογηθεί  για την Ελλάδα μέχρι τις 10 Απριλίου. Και το γεγονός αυτό όπως όλα δείχνουν, είναι η επίσημη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ της χώρας, που ξεκινάει με την αποχώρηση του ΔΝΤ.
Αλλά τώρα, για να δικαιολογήσουν το γεγονός της αποχώρησης τους, παρουσιάζονται  ως  “θύματα”   και  μας ανέδειξαν σε  “κορυφαία κατασκοπευτική δύναμη”, ανώτερη της CIA που  “υποκλέψαμε” τις σκόπιμες διαρροές.!!!!!!
 Για κοιτάξτε μωρέ ......... τι κάναμε στους……. “καημένους” του ΔΝΤ.!!!!!!!
 
Λοιπόν επειδή από ότι διαβάζετε καθημερινά, το 90% είναι προπαγάνδα και το 9.9% είναι  παραπληροφόρηση, διαβάστε και αυτά που γράφω  και κατατάξτε τα , όπου θέλετε.
 
            Κατ’ αρχήν δεν πρέπει να ξεχνάμε κάτι πολύ ΒΑΣΙΚΟ.  Πως το όλο πρόγραμμα  “στήριξης” της Ελλάδος,  βασίστηκε  από την αρχή του σε αλλοιωμένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ,  ακολούθησε μία Αντισυνταγματική διακρατική δανειακή σύμβαση  και η διεθνής παρανομία συνεχίστηκε, όταν και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του ΔΝΤ, δήλωσαν πως παραβίασαν το καταστατικό τους, συνεχίζοντας να δανείζουν την Ελλάδα, ενώ το χρέος  από τον Νοέμβριο του 2011, είχε καταστεί  ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ. 
            Το όλο πρόγραμμα λοιπόν, το οποίο αποδείχθηκε πως στόχευε στην λεηλασία της χώρας, είναι μία παγκόσμια παρανομία και καταπάτηση  ΟΛΟΥ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, που γίνεται μέχρι σήμερα, με την ΑΝΟΧΗ όλων των σάπιων και διεφθαρμένων ΘΕΣΜΩΝ και ΕΞΟΥΣΙΩΝ της χώρας, πολιτικών, δικαιοσύνης, ενόπλων δυνάμεων και Ιεραρχών.
 
            Και ερχόμαστε στο σήμερα,  αυτής της μέχρι τώρα Διεθνούς Παρανομίας, που για πολλούς και διάφορους λόγους, (θα τους εξηγήσουμε άλλη φορά)  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΕΠΕΔΙΩΞΑΝ  ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ αυτοί οι διεθνείς τοκογλύφοι της συμμορίας του ΔΝΤ.

            Ο μόνος λόγος λοιπόν σήμερα, για τον οποίον  θα μπορούσαν να πουν ότι αποσύρονται, είναι η ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ του χρέους.  Αλλά θα τους ρωτούσαν πολλοί: “μα καλά τώρα το είδατε;;;; εσείς δεν το το έχετε χαρακτηρίσει από το 2011, ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ”;;;  Γιατί μέχρι τώρα μένατε στο πρόγραμμα;;
            Γι, αυτό λοιπόν ανακάλυψαν τώρα τις “υποκλοπές” για να δικαιολογήσουν την αποχώρησή τους.

            Η αποχώρηση βέβαια του ΔΝΤ σηματοδοτεί την αρχή της  χρεοκοπίας του Ελληνικού ΔΗΜΟΣΙΟΥ, γιατί τόσο καιρό χρεοκοπούσαν τους Έλληνες, αλλά όχι το Ελληνικό ΔΗΜΟΣΙΟ ούτε τις Ελληνικές ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

            Η χρεοκοπία όμως των Ελληνικών τραπεζών, θα δημιουργήσει ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ένα “ντόμινο”,λόγο  ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ.  Δηλαδή: δεν μπορούν να μας χρεοκοπήσουν ενώ βρισκόμαστε μέσα στην Νομισματική ένωση και έχουμε ως νόμισμα το ευρώ.  Αν το κάνουν θα υποστούν και αυτοί τις συνέπειες του “ντόμινο”.  Οπότε για να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ  και να μην περάσουν σε αυτούς οι συνέπειες της Ελληνικής χρεοκοπίας, πρέπει να φέρουν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ στην Ελλάδα,  ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ εκτός του ευρώ.!!

            Αυτό αν θυμάστε,  ήταν στις επιδιώξεις των δανειστών από την εποχή Σαμαρά, που προπαγάνδιζαν συνεχώς το “ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ”.  Αυτό ήταν και είναι το “μαξιλαράκι” των τοκογλύφων,  για να μην τους συμπαρασύρει η  Ελληνική χρεοκοπία.
            Είναι λοιπόν  ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ γι’ αυτούς  να επιστρέψει η χώρα στην δραχμή, ή σε οποιοδήποτε νόμισμα εκτός του ευρώ,  για να μας χρεοκοπήσουν χωρίς συνέπειες για τις τράπεζες των κρατών της νομισματικής ένωσης.

            Οπότε όλη αυτή η ιστορία,  με την “αξιολόγηση”, τις “διαρροές”, τις “υποκλοπές”  και όλο αυτόν το ΜΕΓΑΛΟ και ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ “ΝΤΟΡΟ”  που έχει ξεσπάσει  και εμπλέκει, από τον πρόεδρο της Ελληνικής Χουντοκρατίας,  Προκόπη Παυλόπουλο, μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο του ΔΝΤ, γίνεται για ένα και μόνο λόγο.
            ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ  ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ “ΝΤΟΜΙΝΟ” ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε.

            Η επιστροφή μας σε Εθνικό Νόμισμα,  είναι απαραίτητο για την χώρα, αλλά με Πατριωτική Κυβέρνηση και μετά από διαγραφή  του παράνομου και κατασκευασμένου χρέους.  Αν γίνει από τους σημερινούς  Εβραιόδουλους ανθέλληνες, χωρίς την διαγραφή του χρέους, θα είναι η καταστροφή της χώρας και η ΑΣΦΑΛΕΙΑ της Ευρωζώνης.
 
            Ιωάννης Λαμπρόπουλος
            συγγραφέας-ερευνητής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο