Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ: ΡΕ ΤΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ;;;;

Ξυπνάτε χαϊβάνια, που κάποιοι περηφανεύονται κιόλας που πάνε και ταΐζουν αυτούς τους «λάθρο» που κατέκλυσαν τη χώρα μας και ξεκίνησαν να μας δίνουν και εντολές κιόλας, κλείνοντας εθνικές οδούς, σπάζοντας ναούς και τάφους, σκοτώνοντας τα ίδια τα έμβρυα τους μπας και γεννηθούν στην Ελλάδα!!!
Ρε σεις Έλληνες, πάτε καλέ;

Υπάρχουν σελίδες που σας προτρέπουν με αναρτήσεις να πάτε να ταΐσετε τους λάθρο και αντί να τους χιμήξετε, αντί να τους λυντσάρετε (τους ψευτο-ψυχόπονους Ελληνάρες), το συζητάτε κιόλας;
Ντροπή σας.
Και απευθύνω και μια δήλωση στους απανταχού ηλιθίους πονόψυχους: 
«Όταν θα’ρθουν να σας βιάσουν τη μάνα, τη γυναίκα ή την αδερφή (γιατί αυτά κάνουν) για να της βάλουν μπούρκα, εσείς συνεχίστε να τους ταΐζετε, μεγαλόψυχα ραδίκια μου.
Καμία πλέον ανοχή στους λαθρομετανάστες εισβολείς.
Να γυρίσουν ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ πίσω στη Τουρκία και ακόμα καλύτερα πίσω στο τόπο τους, να πολεμήσουν για τη δική τους πατρίδα οι ριψάσπιδες, όπως πρέπει κι εμείς να πολεμήσουμε πλέον για τη δική μας.
Κι όπου δείτε Έλληνα να ταΐζει λαθρομετανάστη εισβολέα, … ξέρετε τι πρέπει να του κάνετε.
Αμάν πια με τις δήθεν κλαψιάρες ΜΚΟ και τις ψευτο-φιλανθρωπικές οργανώσεις. Αμάν πια με τη εισαγώμενη τρέλα που μας αραδιάζει ο κάθε Τσίπρας ή όποιος άλλος προδότης του έθνους μας.
Ανοίχτε τα μάτια σας και δείτε το video να ξεστραβωθείτε, (ένα από τα πολλά πλέον καθημερινά φαινόμενα) που θέλουν και κάποιοι να ταΐζουμε αυτά τα ζώα, που απέκτησαν και δικαιώματα στη πατρίδα μου και μου κλείνουν και τους δρόμους.
Κι αν δείτε το video και δεν σας πιάσει νευρικός κλονισμός από τα νεύρα και την αηδία, τότε είναι βέβαιο ότι θα χρειάζεστε "βοήθεια".

ΕΠΙΠΛΕΟΝ...
Για να μην μπερδεύουμε το κόσμο, ο μετανάστης σαφώς και έχει δικαιώματα στη χώρα μας. Ο μετανάστης όμως… όχι ο λάθρο-εισβολέας!!
Και για να δώσουμε και τους ορισμούς για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ: Άτομο που αναζητά τη τύχη του σε άλλο τόπο, ταξιδεύοντας με ΝΟΜΙΜΑ ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο μετανάστης συνήθως συμπεριφέρεται ως ΕΠΟΙΚΟΣ, αφού στη χώρα που μεταβαίνει, ασπάζεται τις τοπικές συνήθειες του λαού που τον φιλοξενεί. Στην Ελλάδα ουδείς εκ των «εισβολέων», ταξιδεύει με νόμιμα έγγραφα, άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μετανάστης! (Μετανάστες ήταν οι Έλληνες που πήγαιναν στην Γερμανία τη δεκαετία του '50/'60... νόμιμα!)
2) ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ: Άτομο που αναγκάζεται να φύγει από τη χώρα του. Κατά την είσοδό του σε άλλη χώρα δηλώνει ότι κινδυνεύει η προσωπική του ακεραιότητα και ζητάει ΑΜΕΣΑ πολιτικό άσυλο. Στην Ελλάδα ουδείς εκ των «εισβολέων», ζητάει πολιτικό άσυλο, αφού κανείς δεν θέλει να μείνει σε αυτό το τόπο, έτσι όπως τον κατάντησαν οι ΤσιπροΣαμαροΒενιζέλοι. Άρα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!!!!!!!!!!!!
3) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ: Άτομο που για οποιοδήποτε προσωπικό του λόγο (ακόμα και για το αν έχει σκοτώσει, βιάσει ή χρωστάει στο τόπο του!!) αλλάζει χώρα. Στη χώρα που μεταβαίνει συμπεριφέρεται συνήθως ως ΑΠΟΙΚΟΣ, δηλαδή προσπαθεί να φέρει μαζί του τις συνήθειες και τα ήθη της πατρίδας του, απαιτώντας από τους ημεδαπούς να σεβαστούν - ακόμα και να ασπαστούν - τις συνήθειες του!!!!! Στην Ελλάδα το 99,9% των «εισβολέων» ανήκουν σε αυτή τη 3η περίπτωση! Άρα… ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟ. Τελεία και παύλα.
Άντε να τελειώνουμε με τη παρα-φρασεολογία και την αλλοίωση των γλωσσικών ερμηνειών τύπου ΣΥΡΙΖΑ
Με τσι γειές σας…


Βασίλης Κασιμάτης 
facebook

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο