Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΤΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

            Ελληνίδες και Έλληνες  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.
            Για μας τους Χριστιανούς,  το μήνυμα της Αναστάσεως του Χριστού,  είναι το σημαντικότερο γεγονός της ανθρώπινης ιστορίας από καταβολής κόσμου και ως εκ τούτου, είναι το σημαντικότερο μήνυμα στην ζωή μας.   Είναι αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα που μας αναγγέλλει,  πως οι άνθρωποι που πίστεψαν και βαπτίστηκαν στο όνομα του Ιησού Χριστού και φυσικά της Αγίας Τριάδος, είναι πλέον  ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

            Είναι η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ των λόγων του Ιησού Χριστού, που υποσχέθηκε την αιώνια ζωή, σε όσους πιστέψουν σ’ Αυτόν:  «Εγώ ειμί η ανάστασις και η ζωή. Ο πιστεύων εις εμέ, καν αποθάνη, ζήσεται΄ και πας ο ζων και πιστεύων εις εμέ ου μη αποθάνη εις τον αιώνα» (Ιωάν.11:26)

Αυτός άλλωστε,  ήταν και ο  Θεϊκός σκοπός της ενανθρώπισης του Θεού.  Να επαναφέρει τον άνθρωπο, στην πρό της πτώσεως αθάνατη μορφή του.  Γι’ αυτό και καταδέχθηκε να γίνει ο Ίδιος άνθρωπος. Για να έρθει και να δώσει ΑΥΤΟΣ, για λογαριασμό και προς όφελος του ανθρώπου,  την μεγαλύτερη μάχη  όλων των εποχών  από καταβολής κόσμου.
            Την μάχη του ανθρώπου, ενάντια στον σατανά και τον θάνατο.
Μία μάχη, που ο άνθρωπος την πρώτη φορά που την έδωσε την είχε χάσει, όταν κοροϊδεύτηκε από τον σατανά και τον πίστεψε παρακούοντας  τον Θεό  και  τότε εξέπεσε από την αιώνια ζωή του παραδείσου.
            Ήταν η πρώτη μάχη μεταξύ ανθρώπου και σατανά  και τότε κέρδισε ο σατανάς.
            Μία μάχη, που από τότε ο άνθρωπος, δεν μπορούσε πλέον μόνος του να την κερδίσει ποτέ.
            Αυτήν την μάχη λοιπόν απέναντι στον μισάνθρωπο σατανά, που την είχε χάσει ο άνθρωπος στον παράδεισο,  ήρθε να την δώσει ο Θεός ως άνθρωπος,  για τον άνθρωπο.

            Και ο Χριστός την έδωσε την μάχη.  
Και συνέτριψε  τον μισάνθρωπο σατανά και το «κράτος» του.  Και  διέλυσε τον Άδη, γιατί  ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ εκ των νεκρών.  Και κατήργησε τον θάνατο για τον άνθρωπο.  Και τον πήρε από το χέρι και τον επανέφερε στην πρό της πτώσεως αθάνατη μορφή του.

            Ο Χριστός την έδωσε την μάχη ως άνθρωπος. Και ΝΙΚΗΣΕ.
Ο σατανάς και ο θάνατος λοιπόν νικήθηκαν δια παντός, με τον ΣΤΑΥΡΟ και την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του Χριστού.
            Όποιος γνωρίζει και ζει την αλήθεια αυτή, ούτε φοβάται, ούτε απελπίζεται, ΓΙΑΤΊ ΞΕΡΕΙ ΑΠΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.

Έτσι χαίρεται και ευγνωμονεί  τον ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ. 
 Αυτόν που έφερε τη Βασιλεία του Θεού στον κόσμο  και έρχεται ως ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡ.   Αυτόν που διέλυσε τον Άδη και  “ΕΞΗΛΘΕ ΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΝΑ ΝΙΚΗΣΗ" (Αποκ. 6,2).
            ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ λοιπόν.
            Και όσοι σε Αυτόν πιστεύετε,   ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ.!!!!


                                            ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ
            Τώρα, μετά από αυτό το Αναστάσιμο μήνυμα, είναι μεγάλο “ξενέρωμα”,  να πρέπει να ασχοληθείς και να μιλήσεις γι’ αυτά τα εμετικά πολιτικά αποβράσματα,  που μισούν τον Αναστημένο Χριστό και υπηρετούν τον ηλίθιο και ηττημένο σατανά.

            Αλλά επειδή τελείως ξαφνικά, τα “άνωθεν” αφεντικά  έδωσαν διαταγές:  «πρέπει να τελειώνουμε με την Ελλάδα», έτσι και αυτοί, σαν «καλά παιδιά» του διαβόλου,  ετοιμάζονται μέσα στο Σαββατοκύριακο,  να στραφούν τελείως απροκάλυπτα,  κατά του γενικού συμφέροντος του Ορθόδοξου Ελληνικού λαού, για ακόμα μία φορά, κατεβάζοντας ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

            Μην έχετε καμία αμφιβολία. Είναι όλοι τους υποταγμένοι στούς  Εβραίους τραπεζίτες και στον σατανοκινούμενο αντίχριστο που ετοιμάζουν για νέο «μεσσία».
            Σας διαβεβαιώνω  όμως, πως αυτές οι ενέργειές τους, είναι κινήσεις απελπισίας.  Είναι απεγνωσμένες προσπάθειες αναδίπλωσης, που ένα πράγμα δείχνουν και μαρτυρούν.
            Πως αυτός ο βρωμερός και διεφθαρμένος πολιτικός καθεστωτισμός που διέλυσε και χρεοκόπησε οικονομικά την χώρα,  «πνέει τα λοίσθια».

            Δεν θέλουν τώρα την Ελληνική χρεοκοπία. Όχι τουλάχιστον ακόμα.  Όχι, όσο υπάρχουν ακόμα περιουσιακά στοιχεία της χώρας, που δεν έχουν εκχωρηθεί στους Εβραίους και κυρίως οι πηγές ενέργειας, του νερού και του ρεύματος.   Όχι, αφού και οι Σ-ΑΝΕΛ δέθηκαν στο άρμα της Γερμανίας  και η Ελλάδα έχει ως νόμισμα το ευρώ,  όπως και η Γερμανία και την υπόλοιπη Ε.Ε.

            Δεν μπορούν λοιπόν τώρα να μας χρεοκοπήσουν, γιατί θα τους συμπαρασύρει κι’ αυτούς. Είναι λοιπόν υποχρεωμένοι να συνεχίζουν την χρηματοδότηση των τραπεζών τους.
            Θέλουν όμως να χρεοκοπήσουν εντελώς τους Ορθόδοξους Έλληνες και να πάρουν ότι περιουσιακό στοιχείο της Ελλάδος υπάρχει ακόμα.

            Αυτό λοιπόν πήραν εντολή να επιχειρήσουν το Σαββατοκύριακο. Να έρθουν προκλητικά σε ΟΛΙΚΗ ΡΗΞΗ με τους Έλληνες και να τους τελειώσουν οικονομικά και ασφαλιστικά,  για να «πεισθούν» την Τρίτη στις 9 Μαΐου  οι Ευρω-ΚΤΗΝΟΒΑΤΕΣ  αυτού του Ευρω-ΠΟΡΝΕΙΟΥ, να συνεχίσουν την «χρηματοδότηση».
           Φυσικά, πάλι «για το καλό μας» και για να μην «χρεοκοπήσουμε».!!!!!

 Δεν πάνε λέω εγώ να «βολευτούν» με καμία κατσίκα και κανένα άλογο, όλοι αυτοί οι Ευρω-κτηνοβάτες και οι απόγονοι των πιθήκων;;;;;
Αλλά βλέπετε τώρα τους “τσούζει” πολύ, γιατί το “ΟΧΙ” που ψήφισαν οι Έλληνες στο Δημοψήφισμα, ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και έγινε ο ΤΑΦΟΣ τους.

Ξέρω τι σας λέω, γιατί  από την μία ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ να δεχθούν το “ΟΧΙ”, γιατί θα έπεφτε αυτό το Ευρω-πορνείο αν έβγαζαν την Ελλάδα από το ευρώ,  ενώ αυτά που πάνε να ψηφίσουν τώρα, έπρεπε να τα έχουν ψηφίσει από πέρυσι.  Αλλά το “ΟΧΙ” τους άλλαξε τα σχέδια.

 Έτσι καθυστέρησαν και   περίμεναν κοντά ένα χρόνο για να τα ψηφίσουν, με την ελπίδα να έχει ξεχαστεί σήμερα,  το “ΟΧΙ” που ψήφισαν οι Έλληνες σε αυτά τα χειρότερα μέτρα,  που θέλουν να περάσουν ΕΚΤΑΚΤΩΣ το Σαββατοκύριακο.

Είναι ένα  απέραντο διαβολο-κινούμενο ΕΥΡΩ-ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, που διέταξε τους εδώ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ,  να τελέσουν το νέο ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ  ΕΓΚΛΗΜΑ, κατά των Ορθόδοξων Ελλήνων.

  Ξέρουν πως ότι κάνουν είναι ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΝΟΜΟ και έξω από κάθε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΝΟΜΟ και ΔΙΚΑΙΟ.  Αλλά τώρα πια δεν κρύβονται.  Έριξαν όλα τα «Δημοκρατικά» και τα «Ευρωπαϊκά» προσωπεία τους   και αποκάλυψαν τον Εβραϊκό σατανισμό που τους διατάζει να στραφούν κατά των Ορθοδόξων Ελλήνων.
Εδώ που έφθασαν λοιπόν τα πράγματα  και δεν μπορούν να κρυφτούν,  πάνε πλέον ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ  ΧΟΥΝΤΙΚΑ και απροκάλυπτα, σε νέο ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ψήφισμα κατά του Ελληνικού λαού.
Ελληνίδες και Έλληνες. Έχετε θάρρος και πίστη στον ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ  ΧΡΙΣΤΟ.
Τους ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕ και τους ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ κατά κράτος.
Ματαίως «αγωνίζονται».
ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ.  ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο