Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΩΦΗΣ

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κυρία Φώφη, ζήτησε από τη Κυβέρνηση να παραιτηθεί, και να δώσει λύση η παρούσα Εθνοκτόνος Βουλή των Σιωνιστών Ελληνο-Ιουδαίων Βο(υ)λευτών.
Ζήτησε δε,  «ΟΧΙ  ΕΚΛΟΓΕΣ».

Της Φώφης οι πασόκοι έφεραν τη χρεοκοπία, το ΔΝΤ, και ψήφισαν όλα τα Μνημόνια, κατ’ εντολή του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Οι σημερινοί πολιτικοί Ελλάδος-ΗΠΑ- Ε.Ε. εκτελούν ότι διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία της N.W.O. του βαρώνου Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Η πρόταση της Φώφης σκοπόν έχει η επόμενη Κυβέρνηση πολιτικών δούλων των Επικυρίαρχων της Γης, (Κυριάκου-Φώφης-Σταύρου-Βασίλη), η καλουμένη και Οικουμενική, να τα υπογράψει όλα, και να τελειώσει η Αξιολόγηση.
Τελειώνοντας οι διαπραγματεύσεις για την αξιολόγηση, τα χρήματα που θα πάρουμε από την ΤΡΟΪΚΑ των Σιωνιστών δανειστών, (ΔΝΤ-ΕΚΤ-Ε.Ε.) ιδιοκτησίας Βαρώνου & Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θα πάνε όλα στη τσέπη του Ιουδαίου Φαρισαίου δανειστή Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν τοκοχρεωλύσια, και τίποτα στην Εθνική μας Οικονομία.
Όταν κλείσει η Αξιολόγηση που θέλουν οι Ιουδαίοι δανειστές μας, και επιδιώκουν οι προδότες πολιτικοί μας, θα αρχίσουν τα δεινά για τον Ελληνικό Λαό.
Ιουδαίοι δανειστές, και Φαρισαίοι πολιτικοί ΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ τον Ελληνικό Λαό.
Όταν ρωτάς τα στελέχη της Ε.Ε. γιατί τόσα δεινά για τον Ελληνικό Λαό;;; σου απαντούν, γιατί έτσι θέλει το Μεγάλο Αφεντικό. (The Big Boss).
Στα 6 χρόνια Μνημονίων ο Ιουδαίος ΡΟΤΣΙΛΝΤ έφαγε από  τον Ελληνικό Λαό 45 δις. ευρώ σε τοκοχρεολύσια, + το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής, και τα Πετρέλαια + Φυσικό Αέριο.
Αυτό θέλουν και οι Σιωνιστές Ιουδαίοι & Φαρισαίοι δανειστές του Κοσμοκράτορα Βαρώνου-Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να τα υπογράψουμε όλα, για να πάρουν τους τόκους των παράνομων, επαχθών και επονείδιστων δανείων!!!
Γιαυτό ζήτησαν (Κουαρτέτο Δρακουλέσκου) υποθήκη την Ακρόπολη-Παρθενώνα, και όλη την πολιτισμική μας κληρονομιά.
Εμείς ο Ελληνικός Λαός λέμε, προκειμένου να έχουμε «ΚΥΡΙΑΚΟΥΣ», «ΦΩΦΕΣ», «ΣΤΑΥΡΟΥΣ» & «ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ»  σαν Κυβέρνηση, προτιμούμε τον ΤΣΙΠΡΑ που διαπραγματεύεται και αντιστέκεται, έστω και αν είναι Εθνομηδενιστής, Διεθνιστής, και Οικουμενιστής, υποτακτικός και ορντινάντσα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, (και ποίος πολιτικός δεν είναι;;), μέχρι να έλθει μια Κυβέρνηση Ελλήνων Πατριωτών, που θα διαγράψει το μη βιώσιμο και παράνομο ΧΡΕΟΣ, οπότε κάθε κατεργάρης Ιουδαίος & Φαρισαίος Σιωνιστής ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ στο πάγκο του!!!
O ΣΥΡΙΖΑ με τη πάροδο του χρόνου εξελίχθηκε σε ένα Νεο-Φιλελεύθερο (ακραίο Καπιταλιστικό) κόμμα, σαν το κόμμα του Κυριάκου τη Ν.Δ.
Ο Λαός λέει, «Το μη χείρον βέλτιστον».
Ένας Λαός που ψηφίζει  διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!!! Είναι πολιτικώς Βλάξ, αφελής και επιπόλαιος!!!
                      ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

        Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο