Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΠΑΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.


Σε Ερώτησή του προς τη Βουλή, ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος, ζήτησε να ενημερωθεί από τον αρμόδιο Υπουργό για τους δικαιούχους και τα ποσά που καταβάλλονται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) για κάθε είδους επιδόματα τον τελευταίο χρόνο, καθώς και για τα συγκριτικά στοιχεία προηγούμενων χρόνων. 


Είναι δεδομένο ότι έχουν μειωθεί σημαντικά τα επιδόματα ανεργίας. Χαρακτηριστικό είναι ότι από 954.138.857 Ευρώ που δίνονταν σε 239.377 δικαιούχους το 2013, το ποσό αυτό μειώθηκε σε 657.905.290 Ευρώ για 408.242 δικαιούχους το 2015!

Στη σχετική απάντηση της Αν. Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Αντωνοπούλου αναφέρονται τα εξής:

«Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού που κατατέθηκε στη Βουλή από τον βουλευτή κ. Ε. Μπασιάκο, σας παραθέτουμε τον κάτωθι σχετικό πίνακα με βάση τα στοιχεία που τηρούνται στο Πληροφορικό Σύστημα του Οργανισμού, αναφορικά με τον αριθμό των δικαιούχων και το συνολικό καταβληθέν ποσό ανά επίδομα για την τελευταία τριετία:








Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο