Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Αντίστροφη μέτρηση για το Ράλλυ Ακρόπολις

Λίγες ώρες απομένουν για την τελετή εκκίνησης του Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2016 που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6 Μαΐου, στις 6 μ.μ. στις Θερμοπύλες.


Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και όλους τους Δήμους που συμμετέχουν, απευθύνει πρόσκληση σε όλους να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα που έχει κατοχυρώσει μία από τις πρώτες θέσεις στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό και θα διεξαχθεί με φόντο τις πανέμορφες διαδρομές της Στερεάς Ελλάδας.

Η εκκίνηση για τα 82 πληρώματα που λαμβάνουν μέρος, θα δοθεί από το μνημείο του Λεωνίδα.

«Αθλητισμός, αγώνας, επαφή με τη γη και τη φύση της Στερεάς Ελλάδας είναι τα κίνητρα για να βρεθεί κάποιος αυτές τις ημέρες στην καρδιά της Ελλάδας. Αυτούς τους θεσμούς που αναδεικνύουν διεθνώς τη χώρα μας, τους αγκαλιάζουμε και καλούμε όλους να έρθουν και να ενώσουν τα χέρια τους  με τα δικά μας για να γίνει η αγκαλιά μεγαλύτερη»  δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με αφορμή την έναρξη των αγώνων.

Χρήσιμες πληροφορίες για τις διαδρομές, αλλά και τα σημεία από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα θα βρείτε εδώ:http://www.acropolisrally.gr/2016/index.php/gr/



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο