Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Καταργούν και το Υποθηκοφυλακείο Θήβας

Τέθηκε από χθες σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Αναδιοργάνωση των υποθηκοφυλακείων της χώρας »
Η διαβούλευση θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 5 Ιουλίου 2016 και ώρα 14:00.
Συστήνονται, πλέον των ήδη λειτουργούντων, σαράντα ένα (41) έμμισθα υποθηκοφυλακεία ως εξής:

...
27) Λιβαδειάς, με έδρα τη Λιβαδειά, στο οποίο υπάγεται η περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας, η οποία, μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, εξυπηρετείται από τα υποθηκοφυλακεία Θήβας, Θίσβης, Θεσπιών, Λιβαδειάς, Ορχομενού, Αλιάρτου, Ερυθρών, Αμβρυσσού, Αραχώβης και Δαυλείας.

Ζητούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου και την άμεση κινητοποίηση όλων των δημοτικών αρχών και των φορέων των περιοχών που πλήττονται από την ενέργεια της κυβέρνησης.
Η κατάργηση των μνημονίων και η καταδίκη όλων των μνημονιακών δυνάμεων, που καταστρέφουν τη χώρα και λεηλατούν τη ζωή των λαϊκών στρωμάτων είναι η μόνη άμεση διέξοδος από την λαίλαπα της ευρωολιγαρχίας και των διεθνών τοκογλύφων. Η περιοχή μας μετατρέπεται σε άγονη γη, σε περιθωριακό τμήμα μιας χώρας-αποικίας, χωρίς υπηρεσίες, χωρίς δυνατότητα των πολιτών να έχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη, προκειμένου να καρπώνονται οι δανειστές, όλο το δημόσιο πλούτο. Η εξαγγελθείσα εκποίηση του δικαστικού μεγάρου της Θήβας, που φαίνεται να οδηγεί σε συγχώνευση και των πρωτοδικείων, σε συνδυασμό με την κατάργηση του Υποθηκοφυλακείου Θήβας, καθιστά την πόλη και την περιοχή της, καθώς και τις υπόλοιπες περιοχές της Βοιωτίας που πλήττονται, έρημη γη.
Καλούμε το Δήμαρχο Θηβαίων να προχωρήσει σε κατεπείγουσα έκτακτη σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου για να δρομολογηθούν οι μορφές πάλης ενάντια στην εξέλιξη αυτή.

Σκούμας Θανάσης

Τίθεται από σήμερα σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Αναδιοργάνωση των υποθηκοφυλακείων της χώρας »



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο