Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Συνεχίζει με επιτυχία η ΔΗ.Κ.Ε. Θήβας τα προγράμματα πρόληψης

Στο πλαίσιο των Προγραμμάτων Πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου, που υλοποιούνται από τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων, διά του Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής & Δημόσιας Υγείας, πραγματοποιήθηκαν οι εξής δράσεις:  

  1. Εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας για παλιές και νέες εξεταζόμενες σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου Μαστού, στο οποίο εξετάστηκαν 450 γυναίκες.
  2. Εξέταση οστικής πυκνότητας σε συνεργασία με το νοσοκομείο ΚΑΤ, που συμμετείχαν 80 γυναίκες
  3. Εξέταση Τεστ Παπανικολάου για την πρόληψη Καρκίνου του τραχήλου της μήτρας σε συνεργασία με το Νοσοκομείο «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ», στο οποίο συμμετείχαν 100 γυναίκες.
   Συμμετείχαν Δημότισσες από τη Θήβα και τα Δημοτικά Διαμερίσματα Υπάτου, Βαγίων, Ελλοπίας, Χωστίων, Ελεώνα, Καπαρελλίου, Νεοχωρακίου.   

   Σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Ειδικό Γυμνάσιο στο Λουτουφί. Έγινε οδοντολογική και παθολογική εκτίμηση των παιδιών και δόθηκαν οδηγίες για περαιτέρω ενέργειες όπου κρίθηκε απαραίτητο.
   Στις 11 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί ένα ραντεβού για επανεξέταση ψηφιακής μαστογραφίας για τις δημότισσες Θήβας και Βαγίων.
   Για συμμετοχή στα προγράμματα και τις δράσεις, που έχουν προγραμματισθεί να ξεκινήσουν το μήνα Σεπτέμβριο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το αρμόδιο γραφείο στο τηλ. 22620 28971, από Δευτέρα έως Παρασκευή (ώρες 8.00-14.00). Υπεύθυνη Αναστασία Κατσιφή.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.



   ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΜΟΥΤΣΗΣ


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο