Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η ΚΟΞ “ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ” ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Από την επομένη ημέρα των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο (7 Μαίου 2015), στήθηκε ένα σκηνικό τρόμου ατό όλους τους πολιτικούς φιλοευρωπαϊστές αναλυτές, μπροστά στην απόφαση των Βρετανών να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί, μια τέτοια απόφαση θα παρακινούσε και άλλους λαούς της ΕΕ, οι οποίοι πλήττονται βάναυσα από την υφεσιακή πολιτική του γερμανικού ιμπεριαλιστικού άξονα - που διαφεντεύει από άκρο σε άκρο την ΕΕ -, για να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους. Έτσι, πάση θυσία πρέπει το Ηνωμένο Βασίλειο να παραμείνει στον Ευρωπαϊκό – μαφιόζικο - Συνασπισμό.


Τα καμώματα της νεοφασίζουσας Γερμανίας.

Έγραφα στην Ελεύθερη Ώρα της Παρασκευής 17 Ιουνίου 2016, στο άρθρο μου: “υπάρχει μελέτη πλεονεκτημάτων από πιθανό BREXIT;”, μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Η γερμανική ηγεσία, έχει αιφνιδιαστεί από τα δημοσκοπικά αποτελέσματα που φέρνουν πολύ μπροστά το BREXIT.
Γιατί, ο Βρετανικός λαός ζει στο “πετσί” του την αποβιομηχάνιση της χώρας του. Από τη στιγμή που η γερμανική βιομηχανία και δη η αυτοκινητοβιομηχανία τους έχει “καπελωθεί” από τη Γερμανία, που κυριαρχεί σε όλη την Ευρώπη. Και αυτές οι εξελίξεις “ξυπνούν” μνήμες στο μυαλό τους, από τις θηριωδίες των Γερμανών στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.  
Γι΄ αυτό, ο πανικός έχει κυριεύσει την κυβέρνηση της Γερμανίας, η οποία δείχνει να βρίσκεται - η ιμπεριαλιστική πολιτική της - σε πλήρες αδιέξοδο.
Έτσι, η γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο “σκληρός” υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σχεδόν εκλιπαρούν τους Βρετανούς πολίτες για να μην αποχωρήσουν από την ΕΕ. “Η αποχώρηση της Βρετανίας θα είναι μια βαριά απώλεια για την Ευρώπη”, αναφέρει ο ανθέλληνας και επί της ουσίας αντιευρωπαϊστής, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.     
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι σε ειδική έκδοσή του το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel” είχε πρωτοσέλιδο τίτλο στα γερμανικά και στα αγγλικά: “BITTE GEHT NICHT!” “Please Don΄t Go!”. Δηλαδή, παρακαλούμε μη φύγετε!!   
Όπου οι αρχισυντάκτες του περιοδικού Κλάους Μπρινκμπόιμερ και Φλόριαν Χάρμς, ικετεύουν τους Βρετανούς και τους προτρέπουν πως, ενδεχόμενη αποχώρησή τους θα σημάνει “τη διάλυση της Δύσης”».

“Σύμπτωση” η δολοφονία της Βρετανίδας Βουλευτού με το δημοψήφισμα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το άρθρο μου, όπως σας ανέφερα, δημοσιεύθηκε στην ΕΩ στις 17 Ιουνίου. Όμως, είχε σταλεί προς δημοσίευση στην εφημερίδα, δυο – τρεις ημέρες ενωρίτερα. Έτσι, μπορεί να χαρακτηριστεί ως προφητικό, αφού στις 16 Ιουνίου 2016 δολοφονήθηκε στην Αγγλία, η 41χρονη Βουλευτίνα του Εργατικού Κόμματος, Τζο Κοξ. Η οποία ήταν ένθερμη υποστηριχτής της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Και είναι βεβαίως “σύμπτωση” πως η πολιτική δολοφονία, της ενθέρμου υποστηρίκτριας του BREMAIN, συντελέστηκε λίγες μόνο ημέρες πριν από το Δημοψήφισμα της παραμονής ή της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε. Ε. Όπου – υποτίθεται – αυτοβούλως και ελευθέρως και ανεπηρέαστοι από τρομοκρατικά διλήμματα θα αποφάσιζαν οι Βρετανοί πολίτες για την τύχη της χώρας τους.
Είναι βεβαίως “σύμπτωση” ότι ενώ μέχρι τότε όλες οι δημοσκοπήσεις στο Νησί παρουσίαζαν να προηγείται το BREXIT κατά 7 έως 10 ποσοστιαίες μονάδες του BREMAIN, ξαφνικά μετά τη δολοφονία της ατυχούς νεαρής Βουλευτού, όλα ανατράπηκαν και λίγες ώρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες, το BREMAIN προηγείται.
Γιατί, προφανώς οι Βρετανοί πολίτες άλλαξαν αστραπιαία γνώμη, αφού “είδαν” μέσα σε λίγες ώρες να αλλάζει οικονομική πολιτική η κυβέρνησή τους και στο εξής θα τρώνε - μετά το δημοψήφισμα - με “χρυσά κουτάλια”. Θα μπει τέλος στην ανεργία που μαστίζει όλη την ΕΕ. Θα σταματήσει η θέσπιση αντεργατικών Νόμων και η διάλυση της μικρομεσαίας αστικής Βρετανικής Τάξεως. ‘Έρχονται καλύτερες ημέρες για το Ηνωμένο Βασίλειο, εάν μείνουν στην ΕΕ. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι πόσο καλές θα είναι οι νύχτες τους.

Όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος.

Αυτή την παροιμιώδη φράση χρησιμοποιεί ο λαός μας, όταν κάποιος δεν συνετίζεται
με τα λόγια και θα πρέπει τότε να απαιτηθούν δραστικότερα μέτρα συνέτισης.  
Φαίνεται λοιπόν, ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μεταχειρίστηκαν αυτή ακριβώς τη σοφή παροιμία για να συνετίσουν τον απείθαρχο Βρετανικό λαό που είχε βάλει σκοπό, την αποχώρησή του από την μαφιόζικη συμμορία της Ευρωπαικής Ενώσεως.

Έβγαλε το “παιντί” φωνή μεγάλη.

Με αφορμή τη δολοφονία της Βρετανίδας Βουλευτού, ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε:
«…όλοι αγωνιούμε για την έκβαση του δημοψηφίσματος στη Βρετανία. Προσβλέπουμε στο θετικό αποτέλεσμά του. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά τα προβλήματά της, έχει αναντικατάστατη συμβολή στη διατήρηση της ειρήνης, της σταθερότητας και της ασφάλειας. Είναι το μεγάλο όραμα που ενώνει λαούς, ιδέες, πολιτικές και οικονομίες. Αυτό το όραμα είναι πιο επίκαιρο παρά ποτέ και δεν πρέπει να χαθεί».
Συμπληρώνοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είπε ότι η Ευρώπη χρειάζεται κι άλλο Δημοκρατία, κι άλλο σεβασμό στη διαφορετικότητα των πολιτών της, κι άλλο αλληλεγγύη, κι άλλο …  
Το “παιντί” τον Ευρωπαϊκού Συστήματος και της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, το έμαθε καλά το μάθημά του.
Θα γίνει μια μέρα Πρωθυπουργός, να μην κλαίει, αν και θα αργήσει. Άλλωστε, ο Σαμαράς περίμενε στην πολιτική του έρημο 10 χρόνια μέχρι να γίνει.  

Ο Γιουνκέρ μας έφερε καθρεφτάκια.   

Κι ενώ αυτά τα τρομακτικά συμβαίνουν στην Γηραιά Αλβιόνα, στην Κατοχική χώρα που λέγεται Ελλάδα, προσήλθε στην Αθήνα την Τρίτη, για επίσημη επίσκεψη, ο πρόεδρος της Κομισιόν Κλοντ Γιούνκερ, όπου συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, κομίζοντάς τους καθρεφτάκια, προκειμένου να τα χαρίσουν στους ιθαγενείς Έλληνες, για να βλέπουν τα χάλια τους.  
Όταν την ίδια ώρα, αυτή η Κατοχική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, επιβάλει στους αγρότες άγριες περικοπές στις παροχές τους και τολμάει να τους ζητάει να της επιστρέψουν αποζημιώσεις που έλαβαν το 2008-2009.
Όταν καταργούν όλα τα θεμελιώδη εργατικά δικαιώματα και θεσπίζουν τις ομαδικές απολύσεις. Επαναφέροντας, το δικαίωμα της εργοδοσίας στην ανταπεργία, που είχε καταργήσει ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1982.
Όταν η σύζυγος του Πρωθυπουργού στα επίσημα γεύματα, ενδύεται με απαστράπτοντα κόκκινα σινιέ φορέματα και φοράει γκλαμουράτες υψηλές γόβες, που ήταν επί δεκαετίες, το σήμα κατατεθέν της δεξιάς πλουτοκρατίας (όπως έλεγαν οι αριστεροί).
Εγκαταλείποντας, τα σήματα κατατεθέντα που σηματοδοτούσαν την αριστερή μπουρζουαζία του παρελθόντος, και ήταν τα σανδάλια, οι κελεμπίες, οι αξύριστες μασχάλες και η απλυσιά.    

Πάλι επαναστάτης ο Πανούλης.

Συγχωρέστε με, αλλά αυτός με προκαλεί καθημερινώς να του κάνω αναφορές.
Το ακούσατε τι είπε ο συγκυβερνήτης αυτής της προδοτικής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος;
«Κόκκινη γραμμή αποτελεί για τους ΑΝΕΛ η ύπαρξη του ορίου του 3% για την είσοδο ενός κόμματος στη Βουλή και αυτό για τους γνωστούς εθνικούς λόγους».
Όπως τότε, που ήταν κόκκινη γραμμή για τον Πάνο Καμμένο, οι σταθμοί υποδοχής στα νησιά μας των προσφύγων και μεταναστών, κατ΄ εμάς λαθρομεταναστών.   
Όπως τότε, που ο “επαναστάτης της μπύρας” θα έριχνε την κυβέρνηση εάν γινόταν αύξηση στη φορολογία της μπύρας. Για να προστατέψει τάχατες τους ακρίτες μας στη Θράκη που ασχολούνταν με την παραγωγή μπύρας.
Όπως, όταν τσαλαπάτησε την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματός του περί της ύπαρξης κόκκινων γραμμών στα εθνικά θέματα.
Άσε Πανούλη, μην βάζεις άλλες “κόκκινες γραμμές”. Σου τελείωσαν. Πιθανότατα σου έμειναν μόνο κόκκινα καλσόν, γιατί τα άλλα σκίστηκαν.
Άδραξε λοιπόν, την ευκαιρία μήπως περισώσεις το ελάχιστο.
Ο ελληνικός λαός – ειδικότερα για εσένα – δεν θα ξεχάσει ποτέ τα έργα και τις ημέρες σου σ΄ αυτήν την κυβέρνηση.    

Επί του πιεστηρίου.

Εάν παρά τη δολοφονία της Κοξ, οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούσαν να δείχνουν BREXIT, είμαι πεπεισμένος ότι θα αναβαλλόταν το δημοψήφισμα, λόγω του πένθους και του υποτιθέμενου άσχημου εκλογικού κλίματος.     



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο