Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Τελετή απονομής Olymp Awards 2016 για τους διαγωνισμούς Τροφίμων και Ποτών

• TASTE Olymp Awards 2016, διαγωνισμός ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών
• DESIGN Olymp Awards 2016, διαγωνισμός καλύτερης ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ Τροφίμων & Ποτών 


Την εκδήλωση της απονομής των βραβείων άνοιξε με ομιλία του ο Γιώργος Κουβέλης υπεύθυνος οργάνωσης των διαγωνισμών τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2016.

Τόνισε την ευκαιρία που έχουν -μέσω των Olymp Awards- οι παραγωγικές και εμπορικές επιχειρήσεις να αναδείξουν τα προϊόντα τους. Συμμετέχοντας προσθέτουν αξία στα προϊόντα τους λαμβάνοντας τον τίτλο Τα καλύτερα τρόφιμα και ποτά. Τέλος, μίλησε για την δυναμική της εξωστρέφειας για τα ελληνικά προϊόντα και ότι είναι αναγκαιότητα για κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτου μεγέθους.
Στην συνέχεια της εκδήλωσης μίλησε ο Τζανέτος Πετροπουλέας πρόεδρος της επιτροπής αξιολόγησης συσκευασίας τροφίμων και ποτών DESIGN Olymp Awards 2016, τονίζοντας την σημασία της εικόνας του προϊόντος για την αύξηση των πωλήσεων. Επανάλαβε την φράση: Πρώτα αγοράζει το μάτι και μετά η ποιότητα ή η τιμή του προϊόντος. Τέλος, παρότρυνε τους παρισταμένους επιχειρηματίες να επενδύσουν την συνολική θετική εικόνα του προϊόντος τους, όπως επενδύουν στην παραγωγή νέου μηχανολογικού εξοπλισμού. 
Στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων τροφίμων και ποτών, η Μαρίνα Πούλιου αναφέρθηκε στην εμπειρία της σαν μέλος της επιτροπής αξιολόγησης γευσιγνωσίας στα TASTE www.OlympAwards.gr 2016. Μας τόνισε την άριστη ποιότητας αρκετών προϊόντων και μάλιστα εμφατικά ανέφερε ότι έχει ακόμη στην μνήμη της –μετά από 10 μέρες του πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός- ιδιαίτερες γεύσεις που αποδεικνύουν την ανώτερη ποιότητα πολλών συμμετεχόντων τροφίμων και ποτών.
Τις ομιλίες στην εκδήλωση της απονομής των βραβείων τροφίμων και ποτών Olymp Awards, έκλεισε ο Χάρης Τζαννής σαν μέλος της επιτροπής αξιολόγησης καλύτερης συσκευασίας στα DESIGN Olymp Awards. Αναφέρθηκε και αυτός στην αξία της εικόνας ενός προϊόντος, αλλά και με την δεύτερη ιδιότητα - του γευσιγνώστη και αξιολογητή τροφίμων και ποτών- τόνισε και αυτός την ανώτερη ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. www.facebook.com/OlympAwardsGR/ 

Παραβρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί από τους συμμετέχοντες επιχειρηματίες. Ο Κος Ιωάννης Σελλάς ιδιόκτητης της εταιρείας Sellas Olive Oil Trade Ltd απεύθυνε λόγο στην απονομή των βραβείων. Η Κα Δημητροπούλου παρέλαβε το βραβείο για την εταιρεία Ελαιώνες Δημητροπούλου στα DESIGN Olymp Awards και μας έδειξε την καινοτόμα συσκευασία του προϊόντος της. Ο Κος Ντίνος Χωριατάκης παρέλαβε το βραβείο για την εταιρεία Ambrosia στα TASTE Olymp Awards και μίλησε για τις προοπτικές του βιολογικού ελαιολάδου στις αγορές. Βραβεία ανώτερης γεύσης απέσπασε η σειρά βιολογικών διατροφικών αρτοποιημάτων Nutribakes της ελληνικής εταιρείας F & B Exports. Η Κα Θάλεια Καραφύλλη της εταιρείας Phytosophia -Φυτοσοφία παρέλαβε τα βραβεία. Φύση, Φυτό, Φιλοσοφία αφετηρία και των τριών το φ , μαθηματικό σύμβολο της χρυσής τομής και σημείο αναφοράς της Φυτοσοφίας, από τις αναλογίες των συσκευασιών της έως την επωνυμία και τα ονόματα των μιγμάτων που διαθέτει. Ο Κος Μιχάλης Αλμπαντάκης παρέλαβε το βραβείο στα TASTE Olymp Awards για την εταιρεία Cretan Olive Mill- Premium Olive Oils. Ο Κος Ιωάννης Καμπούρης παρέλαβε τα βραβεία στα DESIGN Olymp Awards για την εταιρεία Elawon Olive Oil. Ο Κος Δημήτρης Κοκκινάκης για την εταιρεία Kokkinakis Sugar Art. Ο Κος Βαγγέλης Θωμαδάκης παρέλαβε για την εταιρεία Trésors de Grèce…. και πάρα πολλοί ακόμη επιχειρηματίες. Αρκετοί επίσης, οι επισκέπτες στην Τελετή απονομής βραβείων τροφίμων και ποτών Olymp Awards 2016. Γιόρτασαν μαζί μας και συνεχάρησαν τις προσπάθειες των επιχειρήσεων για ποιοτικά προϊόντα




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο