Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΛΕΣΒΟΣ ΜΑΝΑ “ΚΑΙΓΕΤΑΙ”…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Αυτή η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, του κόκκινου φασισμού, “τρέχει” να προλάβει προκειμένου να καταστρέψει συθέμελα την Ελλάδα. Διαπιστώνοντας ότι οι ημέρες της είναι λίγες και ότι το λαδάκι στο καντήλι - που δεν πιστεύει - είναι πολύ μα πάρα πολύ λίγο ακόμη…    

Αυτοί οι σταρχιδιστές της νεώτερης πολιτικής ιστορίας του τόπου, είναι απόγονοι των παλαιών κατσαπλιάδων με τα κονσερβοκούτια, και αυτό που δεν κατάφεραν στον Συμμοριτοπόλεμο, προσπαθούν να το κάνουν σήμερα. Δηλαδή, την απόλυτη διάλυση της Ελλάδος…

“Εγκληματίες” πολέμου οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.   

Μεθοδευμένα, υλοποιώντας σατανικό σχέδιο εξισλαμισμού της Πατρίδος μας, περιμάζεψαν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα μας χωρίς καμιά ασφάλεια για τους Έλληνες πολίτες που βρίσκονται στο έλεος της εγκληματικότητάς τους και ταυτόχρονα από εμφάνιση ασθενειών που επί δεκαετίες είχαν εκλείψει από την ελληνική Επικράτεια. Τους περιμάζεψαν, τάχατες – τάχατες σε “κέντρα φιλοξενίας” στην παραμεθόριο της Ελλάδος μας και στα ακριτικά νησιά μας.
Με αποτέλεσμα – εν μέσω της οικονομικής κρίσεως που μαστίζει τη χώρα μας και που το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε – πολλά από αυτά τα νησιά μας είχαν μειωμένα τουριστικά έσοδα κατά το καλοκαίρι που έφυγε, της τάξεως του 70% με 75% σε σχέση με τις τουριστικές καλοκαιρινές περιόδους παρελθόντων ετών.  
Νησιά όπως, η Κως, η Σάμος, η Χίος, η Λέσβος, καταστράφηκαν ολοσχερώς.
Με αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα, οι Έλληνες κάτοικοι να τα εγκαταλείψουν στους νέους “ιδιοκτήτες” των νησιών μας.
Ακολούθως, με τους αιμοσταγείς Γερμανούς – που μισούν φανατικά τους Έλληνες – δημιούργησαν μια δήθεν ευρωπαϊκή Συμφωνία με την Τουρκία, για να σταματήσει η αθρόα είσοδος όλων αυτών στα νησιά Αιγαίου μας.  
Έτσι, κατάφεραν επί μήνες να τους έχουν όλους αυτούς εγκλωβίσει στην Ελλάδα.
Και ο τραγικός Αναπληρωτής Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μας λέει συνέχεια για να μην ξεχνιόμαστε ότι, αυτή η Συμφωνία αποτελεί ευρωπαϊκή υποχρέωση της χώρας μας, καθ΄ ότι στηρίζεται από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων του “Δημοκρατικού Τόξου” και επ΄ ουδενί τίθεται υπό αμφισβήτηση.
Τον ελληνικό λαό τον ρώτησες κ. Μουζάλα; Αλλά γιατί να τον ρωτήσεις; Αποφασίζει ο κόκκινος φασισμός που κρύβεις μέσα σου από την εποχή που υπηρετούσες τυφλά τον Κομμουνισμό…

Η Λέσβος παραδίδεται στις φλόγες από τους νέους Νέρωνες…   

Ένα από τα νησιά μας που “στενάζει” επί μήνες από την προδοτική πολιτική της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο “προσφυγικό – μεταναστευτικό”, είναι και η Λέσβος, το νησί για το οποίο ο σημερινός Έλληνας Πρωθυπουργός θεωρούσε ότι είναι ξεχωριστό νησί από την Μυτιλήνη.   
Στη Λέσβο λοιπόν, είχαν εγκατασταθεί περί τις 4 χιλιάδες λαθρομετανάστες, ενώ η χωρητικότητα του εκεί Hot Spot μπορούσε να απορροφήσει περί τις 2.5 χιλιάδες.
Το κλίμα στο νησί, όπως και στα άλλα νησιά, ήταν επί μέρες εκρηκτικό. Και επιδείνωσαν αυτήν την κατάσταση τα γεγονότα που συνέβησαν προχθές στον καταυλισμό της Μόριας, όταν ξέσπασε πυρκαγιά που κατά το μεγαλύτερο ποσοστό κατέστρεψε τον καταυλισμό. Τον οποίο πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος. Ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος που κάθε ημέρα οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σταρχιδιστές του περικόπτουν τον μισθό και τη σύνταξη.     
Αυτή η τραγική εξέλιξη πυροδοτεί ακόμη περισσότερο το εκρηκτικό κλίμα στη Λέσβο. Από τη στιγμή που η αυτή η άθλια κυβέρνηση, σχεδιάζει να ναυλώσει πλοίο που θα λειτουργήσει ως πλωτό ξενοδοχείο για εκείνους των οποίων οι σκηνές καταστράφηκαν. Όταν πλέον οι κάτοικοι του πολύπαθου νησιού μας, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα…
Γι΄αυτό κανένας δεν μπορεί να προβλέψει αυτήν τη στιγμή που θα οδηγηθούν τα πράγματα. Από τη μια πλευρά οι κάτοικοι είναι έτοιμοι να εξεγερθούν και αυτό το γνωρίζει η κυβέρνηση, γι΄ αυτό εξετάζει το ενδεχόμενο να στείλει στη Λέσβο δυο διμοιρίες των ΜΑΤ. Και από την άλλη πλευρά, η κυβέρνηση βγάζει προς τα έξω, τρόμο και πανικό, μη μπορώντας να εκτιμήσει αν αυτό το εκρηκτικό κλίμα μεταφερθεί και στα υπόλοιπα νησιά μας που “στενάζουν” κάτω από την μπότα των “κατακτητών”.    

Η “κατάληψη” της Κρήτης από “μετανάστες”.

Ωστόσο από πλευράς μου – όπως τόσες φορές έχω γράψει – όλα είναι πολύ καλά μελετημένα. Τίποτε δεν γίνεται τυχαία και τίποτε δεν αφήνουν οι κυβερνώντες στην τύχη τους.
Πριν λίγες ημέρες, πιο συγκεκριμένα στην Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής 4 Σεπτεμβρίου 2016, έγραφα στο άρθρο μου: “Ο φασισμός του ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει την τρομοκρατία”:
Στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού κανονισμού “Δουβλίνο 3” , σύμφωνα με το οποίο κάθε κράτος της ΕΕ έχει το δικαίωμα να στείλει σε άλλη χώρα της ΕΕ, όσους “πρόσφυγες” θεωρεί ως υπεράριθμους για τη χώρα του, η Γερμανία αποφάσισε να μας στείλει στην Κρήτη πεσκέσι 3 χιλιάδες “μετανάστες”.
Για τον λόγο αυτό έχει ξεσπάσει αναταραχή και έχει ξεχειλίσει η οργή των Κρητικών, οι οποίοι αντιδρούν σ΄ αυτήν την απόφαση της Γερμανίας για τον προσεχή Δεκέμβριο, αλλά και κατά της ελληνικής κυβερνήσεως, η οποία αποδέχεται πλήρως τον εξισλαμισμό της Πατρίδος μας.    
Εκεί θεωρώ, θα έπρεπε να υπάρξει πρωταρχική στόχευση των Κρητικών και όχι στο γεγονός που οι ίδιοι επικαλούνται, ότι το Νησί θα μετατραπεί σε νέα Λέσβο…  
Σύμφωνα με ακριβέστατη πληροφορία μας, μέσα στις 3000 “μετανάστες” που θέλει να στείλει ο Μουζάλας του Σόρος στην Κρήτη είναι κάποιοι τζιχαντιστές αντάρτες, έχοντας ως σκοπό να αναλάβουν δράση ενεργειών κατά των εκεί βάσεων της Σούδας αλλά και να υποκινήσουν το αυτονομιστικό κίνημα που εξυφαίνεται από ξένα κέντρα αποφάσεων και μυστικές υπηρεσίες…

Τι αποδέχθηκε ο Τσίπρας στον ΟΗΕ;

“Η μεγάλη μετακίνηση προσφύγων και μεταναστών αποτελεί μια παγκόσμια πρόκληση που κανένα κράτος δεν μπορεί να αντιμετωπίσει από μόνο του. Είτε θα καταφέρουμε να τη διαχειριστούμε συλλογικά, ολοκληρωμένα και στη βάση των αξιών μας, είτε θα αποτύχουμε… “
Αυτά ήταν μερικά από τα δακρύβρεχτα που είπε ο Αλέξης Τσίπρας πριν λίγες ημέρες στην Ολομέλεια της Συνόδου Κορυφής του ΟΗΕ.
Όμως, εμείς που έχουμε παντού μάτια και αυτιά, ενημερωθήκαμε ότι στην προσπάθεια των “δανειστών” να φύγει η Ελλάδα από τα Μνημόνια έλαβε ως αντάλλαγμα την αποδοχή της κυβερνήσεως, στο να “φιλοξενήσει” σταδιακά περί τα δυο εκατομμύρια “πρόσφυγες”, τα επόμενα χρόνια στην Ελλάδα.
Αληθεύει κ. Τσίπρα αυτή η πληροφορία; Θα την διαψεύσετε;

Κουίζ προβληματισμού.
    
Μας έθεσαν το ερώτημα στο οποίο εμείς αδυνατούμε να απαντήσουμε!!
Ποιος είναι ο Γιενί Μουζαλάχ;
Μπορεί κάποιος από εσάς, τους αναγνώστες μας, να απαντήσει εάν γνωρίζει;

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο