Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Εκδήλωση της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής «Ευρωπαϊκά εργαλεία: Προοπτικές ανάπτυξης για τη Στερεά Ελλάδα»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Δήμο Λαμιέων, το Επιμελητήριο Φθιώτιδας, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το Επιμελητήριο Ευρυτανίας, το Επιμελητήριο Φωκίδας, την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, το ΣΒΣΕ, και το Europe Direct του Δήμου Λαμίας οργανώνει  εκδήλωση στη Λαμία  με θέμα: «Ευρωπαϊκά εργαλεία: Προοπτικές ανάπτυξης για τη Στερεά Ελλάδα».


Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και συζήτηση των ευρωπαϊκών εργαλείων χρηματοδότησης και των δυνατοτήτων ανάπτυξης στη Στερεά Ελλάδα με την στήριξη και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε περιφερειακό επίπεδο.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Μπακογιάννης  καθώς και   ο Δήμαρχος Λαμιέων κ. Νικόλαος Σταυρογιάννης, ο Επικεφαλής του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα κ. Λεωνίδας Αντωνακόπουλος και ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κ. Αλέξανδρος Διαμαντάρας καθώς και η Ευρωβουλευτής κα. Σπυράκη η οποία θα συνδεθεί ζωντανά μέσω skype.

Επιδίωξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα είναι μέσα από ανάλογες πρωτοβουλίες να παρουσιάσει στις παραγωγικές δυνάμεις της Περιφέρειας και της ελληνικής οικονομίας και στο ευρύ κοινό  τις νέες δυνατότητες και προοπτικές που διαμορφώνονται από νέες και καινοτόμες πρωτοβουλίες όπως είναι το Επενδυτικό Σχέδιο Juncker για την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο κ. Αργύρης Περουλάκης, Αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, με θέμα «Επενδύσεις και Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκά Εργαλεία», ο κ. Ηλίας Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων,  για τις «Δυνατότητες χρηματοδότησης στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Στρατηγικών Επενδύσεων (Επενδυτικό Σχέδιο Juncker)», ο κ. Νίκος Μαντζούφας, Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ, με αντικείμενο «Έργα Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, στις 17.30 μ.μ.

Παρακαλούμε να δηλώσετε απαραίτητα  τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση ecrep@militos.orgΠληροφορίες κ. Γεωργία Μιχελή τηλ. 2106772219



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο