Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ ΘΗΒΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ RELOCATION

Έκπληκτοι ακούσαμε τις δηλώσεις του Βουλευτή Βοιωτίας του Σύριζα κ. Θηβαίου σχετικά με την ικανοποίηση που εξέφρασε σχετικά με την υπαγωγή του Δήμου Λεβαδέων στο πρόγραμμα Relocation του ΟΗΕ, δηλαδή της φιλοξενίας προσφύγων σε διαμερίσματα.

O ίδιος βουλευτής που με δηλώσεις του στο Δημοτικό συμβούλιο είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας 1.000 προσφύγων στην Λιβαδειά και μάλιστα σε δομές φιλοξενίας που αποδεδειγμένα δεν πληρούσαν τα απαιτούμενα κριτήρια.
Ο κ. Θηβαίος αποσιωπά εντέχνως ότι η δυναμική αντίδραση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης του Δήμου Λεβαδέων, συλλογικών φορέων & οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων και των πολιτών της Λιβαδειάς, οδήγησαν στον ερχομό 400 προσφύγων στην πόλη μας αλλά και στην αποτροπή δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας που δεν πληρούσε τις προδιαγραφές εγκατάστασης σε αξιοπρεπείς  χώρους διαμονής , εγείροντας παράλληλα κοινωνικές αντιδράσεις.
Η δήλωση του είναι ξεκάθαρα μια ομολογία των εγκληματικών παραλείψεων και του ερασιτεχνικού χειρισμού της δήθεν ανθρωπιστικής Κυβέρνησης της αριστεράς στο μεταναστατευτικό ζήτημα.

O Πρόεδρος της ΝΟΔΕ
Λιανός Γεώργιος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο