Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Είναι σε όλους γνωστό ότι στις ημέρες μας η οικογένεια Rothschild’s ελέγχει όλο το Παγκόσμιο τραπεζικό Σύστημα καθώς επίσης, όλη την Παγκόσμια ενέργεια, όπως τα πετρέλαια, το φυσικό αέριο, με τις εγκαταστάσεις τους και τα διυλιστήρια σε όλη τη Γη. Ελέγχοντας ταυτόχρονα και την διακίνηση των προϊόντων με τα δεξαμενόπλοια, όπως και την εκμετάλλευση τους.  

Είναι επίσης σε όλους γνωστό ότι οι Rothschild’s δραστηριοποιούνται και ελέγχουν περισσότερο την Ευρώπη, αφού η Αμερική (ΗΠΑ και Λατινική Αμερική) “ανήκουν” στον έτερο πλανητάρχη, την οικογένεια των Rockefeller΄s. Δηλαδή στους επινοητές και δημιουργούς της Παγκόσμιας διακυβέρνησης που θα ελέγχει τον Πλανήτη.        
Μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης που θα έχει στα σπλάχνα της, μυστικές οργανώσεις και μυστικές λέσχες. Που θα έχει ως πρωταγωνιστές την Τριμερή Επιτροπή (Ροκφέλερ, Κίσινγκερ, Μπρεζίνσκι), την Λέσχη Bilderberg, τους Ιλλουμινάτι (Πεφωτισμένοι), την οργάνωση “Κρανίο και Οστά” (μέλος της η οικογένεια Μπους), τους Ροδόσταυρους, τους Τοξότες και άλλες τόσες Στοές Μασονίας και Τεκτονισμού.    

Διαφθορέας πολιτικών προσώπων ο Rothschild.

Αυτές οι δυο οικογένειες τα τελευταία 50 χρόνια έχουν επιβάλλει στον Πλανήτη τον δικό τους Νόμο και τη δική τους Τάξη. Διαφθείρουν τους πολιτικούς όλων των χωρών για να μπορούν να τους ελέγχουν και να τους εξουσιάζουν. Γνωρίζοντας την ανθρώπινη αδυναμία στο χρήμα και την ανθρώπινη αλαζονεία στην Εξουσία.     
Και προσωπικά δεν αμφιβάλλω ότι η ίδια “επιρροή” έχει ασκηθεί σε πολλά πολιτικά πρόσωπα και στην Ελλάδα, αυτά τα τελευταία 50 χρόνια. Πολιτικά πρόσωπα που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας. Που δρομολόγησαν τις εξελίξεις για να καταστεί η Ελλάδα μέλος αυτής της Παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Έτσι, συγκρατώ ότι, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2009 επισκέφθηκε την Αθήνα ο τραπεζίτης David de Rothschild, της γνωστής οικογένειας, για να μιλήσει σε εκδήλωση που διοργάνωσαν το Μέγαρο Μουσικής και ο Γιάννης Μάνος, πρώην πρόεδρος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Ο άνθρωπος που διατέλεσε από τον Ιούλιο του 2000 και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2002 Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Γενικής Τραπέζης της Ελλάδος (πρώην Μετοχικό Ταμείο Στρατού) που οδηγήθηκε σε χρεοκοπία. Από τις αρχές του 2010 εξελέγη ομοφώνως από το ΔΣ του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Αθηνών (μετά τον ερχομό Rothschild στην Αθήνα).

Όταν μιλούσε η “Ελευθεροτυπία”.

Και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Δημήτρη Κοντογιάννη της “Ελευθεροτυπίας”:
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον κ. Μάνο να γνώρισε τον κ. David de Rothschild σε γεύμα που παρέθεσε εκδότης γαλλικής εφημερίδας στο Παρίσι πριν από περίπου 9 χρόνια κι από τότε φαίνεται ότι κράτησαν επαφή. Σημειώνεται ότι η γαλλική τράπεζα επενδύσεων Rothschild, η οποία εκπροσωπείται στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια από τον Νάσο Ζαμπάρα, έχει συμμετάσχει και σε πολλά επιχειρηματικά deals η χώρα μας. Η επενδυτική τράπεζα Rothschild έχει καταφέρει να αναρριχηθεί πολύ ψηλά στην ευρωπαϊκή λίστα κατάταξης των τραπεζών του είδους, αν και έχει το σοβαρό μειονέκτημα ότι δεν χρηματοδοτεί τα deals των πελατών της. Είναι επίσης γνωστό στην πιάτσα ότι δεν πληρώνει μεγάλα μπόνους στα στελέχη της, αλλά από την άλλη πλευρά προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια εργασίας. Τα γραφεία της στο Λονδίνο δεν έχουν ταμπέλα απέξω. Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής, ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η γαλλική πρεσβεία προς τιμήν του κ. de Rothschild. Στο δείπνο παρακάθισαν 50 άτομα και ανάμεσά τους ξεχώριζε κανείς τον κ. Μάνο, τον κ. Κωστόπουλο (πρόεδρο της Alpha Bank – που μιλά τα γαλλικά φαρσί και κινείται με χαρακτηριστική άνεση στα ενδότερα της γαλλικής πρεσβείας), τον πρόεδρο του ΟΤΕ κ. Βουρλούμη, τον κ. Δαυίδ της Coca Cola 3Ε, τον κ. Θεοχαράκη, τον Σπύρο Καπράλο, τον Βίκτωρα Ρέστη, τον κ. Καλλιτσάντζη, τον κ. Μαρινόπουλο και τον κ. Παντελιά τής Τράπεζας Κύπρου.

“Σχεδιαστής” του Μνημονίου ο Rothschild.

Σε αυτήν την επίσκεψη στην Αθήνα, ο κ. Rothschild δεν παρέλειψε να συζητήσει με τον τότε Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή (του 41,84% από τις εκλογές του 2007) αλλά και με τον μετέπειτα Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου (εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 μετά την αιφνίδια διάλυση της Βουλής από τον Κώστα Καραμανλή).
Προφανώς κάτι περισσότερο από όλους εμάς γνώριζε ο κ. Rothschild για τη διαδοχή στην Πρωθυπουργία στην Ελλάδα.
Ωστόσο, θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι. ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο Πρωθυπουργός του “λεφτά υπάρχουν”, που όμως οδήγησε την Πατρίδα και το λαό της στο Μηχανισμό Στήριξης των επαχθών και επονείδιστων Μνημονίων (το πρώτο στις 23 Απριλίου 2010). Οδηγώντας την Ελλάδα στις δαγκάνες του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), της Ευρωπαικής Επιτροπής και της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ). Θεσμούς του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου κατεστημένου!!

Πολιτικές ηγεσίες και Διοικήσεις επιχειρηματικότητας, πάνε πακέτο.

Αμφιβάλετε λοιπόν ακόμη ότι, η δυναστεία των Rothschild΄s δεν έβαλε το “χεράκι” της στην υπαγωγή μας στο Μνημόνιο;
Παρακάτω η φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις (Μάρτιος 2009):


Όπου φαίνονται ο Γιώργος Παπανδρέου να συνομιλεί με τον οικονομολόγο David de Rothschild και την κ. Λούκα Κατσέλη. Υπουργό Οικονομίας στην κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου. Μέλος της Επιτροπής Οικονομικής και Νομισματικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1983-1986). Μέλος της επταμελούς “Επιτροπής Σοφών” για την Αναθεώρηση της Κοινωνικής Χάρτας της Ευρώπης (1995-1997).
Για όλα αυτά τα προνόμια έγινε το 2015 – επί ημερών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ - Διοικητής της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος. Σύζυγος του πάλαι ποτέ Καίσαρα της ελληνικής οικονομίας Γεράσιμου Αρσένη.
Και επειδή πολιτική και επιχειρηματικότητα πάνε πακέτο, στην εν λόγω φωτογραφία εικονίζεται και ο τότε Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), κ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος!!
Είπατε κάτι;

Τρομοκράτης ο Jacob Rothschild.

Ωστόσο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, οι Δυναστείες των Rothschild’s και των Rockefeller’s, βλέπουν ότι ο Ρώσος ηγεμόνας Βλαδίμηρος Πούτιν, τους χαλάει τη μαγιονέζα της Παγκοσμιοποίησης και έτσι, βγάζουν μπροστά τον 78χρονο Jacob Rothschild, να τρομοκρατεί τον Πλανήτη με διάφορα τσιτάτα, όπως:
«Η σημερινή κατάσταση στον Πλανήτη είναι αποτέλεσμα του χάους και του εξτρεμισμού στη Μέση Ανατολή, της ρωσικής επιθετικότητας και επέκτασης και εξαιτίας μιας αποδυναμωμένης Ευρώπης».
Επιπλέον, ο μεγαλοτραπεζίτης και Πρόεδρος της επενδυτικής RIT Capital Partners (αποταμιεύσεις ύψους 2,2 δις λιρών) εκτοξεύει τρομοκρατικά μηνύματα του τύπου, αυτή η Παγκόσμια αστάθεια φέρνει έναν νέο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Ωστόσο, αυτές οι αντιδράσεις δείχνουν τη μεγάλη ανησυχία των Παγκοσμιοποιητών για τη σαθρότητα πλέον, του εγχειρήματός τους. Το τέλος αυτού του εγχειρήματος που ξεκίνησε από την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ και θα ολοκληρωθεί με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρεία των ΗΠΑ…

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο