Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ
Συναδέλφισσες – οι
Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Επαρχίας Λιβαδειάς , εδώ και 3μιση τουλάχιστον χρόνια , συνεχίζει απαρασάλευτος στις θέσεις του να αγωνίζεται με όλους τους κοινωνικούς φορείς , με όλους τους κλάδους Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα , με όλους τους εργαζόμενους , τους ανέργους και κάθε πολίτη που επιθυμεί  ,προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός κοινού μετώπου αντίστασης διεκδίκησης και ανατροπής της βάρβαρης πολιτικής και αυτών που την υπηρετούν.
Στα πλαίσια αυτά και μακριά από κομματικούς μανδύες , συμμετέχουμε και στηρίζουμε την πρωτοβουλία όπου  οργανώσεις που μέχρι τώρα ξεπερνούν τις 400, σωματεία από κάθε κλάδο σε όλη τη χώρα, δεκάδες Ομοσπονδίες και Εργατικά Κέντρα (ανάμεσα τους το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς , τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς, Εργαζομένων στο Αλουμίνιο «Ένωση», Οικοδόμων, ΔΕΥΑΛ, ΚΤΕΛ, το Σωματείο Εργαζόμενων στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς και τα  Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΟΑΕΕ )συντονιζόμαστε, διεκδικούμε με ανυποχώρητο αγώνα την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων εργασίας. Απαιτούμε την επαναφορά και υπογραφή των κλαδικών συμβάσεων εργασίας, την αναπλήρωση των απωλειών μας! Κανένας εργαζόμενος κάτω από 751 ευρώ! Απευθυνόμαστε πλατιά, σε όλους τους εργαζόμενους για να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία και να παλέψουμε από κοινού για να διαμορφώσουμε τους όρους αντεπίθεσης του εργατικού κινήματος, ενιαία, κατά κλάδο, σε όλη τη χώρα. Να δώσουμε αποφασιστικά τη μάχη ώστε κανένας εργαζόμενος να μην εργάζεται χωρίς ΣΣΕ, χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Να ακυρώσουμε τη νέα επίθεση που είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν σε ό,τι έχει απομείνει κυβέρνηση, ΣΕΒ με την ΕΕ και το ΔΝΤ.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους ,να
συμμετέχουν :
Την Δευτέρα 17 Οκτώβρη στο Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα όπου θα κατατεθεί η πρόταση νόμου.
Την Τρίτη 18 Οκτώβρη 7.00 το απόγευμα, στο Συλλαλητήριο στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Λιβαδειά.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ , ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΩΤΙΚΑ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!


                                                    ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ


       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                                ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ    

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο