Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

TRANSPORT SHOW 2016

13 - 16 Οκτωβρίου 2016

Εκθεσιακό Κέντρο MEC Παιανίας, Λ. Λαυρίου 301

ΠΡΩΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ 

Η έκθεση TRANSPORT SHOW 2016 αναδεικνύεται ως το κορυφαίο γεγονός στο χώρο των Επαγγελματικών Αυτοκινήτων καθώς έχει επιλεγεί από τους εισαγωγείς – αντιπροσώπους και αμαξοποιούς για την πρώτη επίσημη παρουσίαση στην Ελλάδα πολλών νέων μοντέλων οχημάτων από όλες τις κατηγορίες.
Πρώτες εμφανίσεις θα γίνουν και στον τομέα της Τεχνολογίας των Μεταφορών με νέα καινοτόμα προϊόντα με εφαρμογή στα Επαγγελματικά Οχήματα και στα Logistics. Για πρώτη φορά, θα επιδειχθούν προηγμένα συστήματα γραμμής κίνησης (κιβώτια, άξονες) συστήματα ψύξης, αναρτήσεων και πέδησης, μηχανικά και ηλεκτρονικά σετ μετατροπής καυσίμων, συστήματα τηλεματικής, διαχείρισης ταχογράφων κ.α. Φυσικά, οι επι σκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα (και τιμές) στον τομέα των λιπαντικών, των ελαστικών, των ανταλλακτικών και των αξεσουάρ.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Στo πλαίσιo της TRANSPORT SHOW 2016 έχουν προγραμματιστεί ενδιαφέρουσες και σημαντικές εκδηλώσεις με κυριότερη την πραγματοποίηση στην αίθουσα συνεδρίων του MEC του «1ου Συνεδρίου Μεταφοράς» την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το οποίο αναμένεται να παρακολουθήσουν εκατοντάδες αυτοκινητιστές και στελέχη μεταφορικών επιχειρήσεων απ’ όλη την Ελλάδα.
Επίσης, o Πανελλήνιος Σύλλογος Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφοριακής Αγωγής (www.driving.org.gr)  σε συνεργασία με τις Πρότυπες Σχολές Ζωγράφος (www.zografos.com) θα παρουσιάσει, Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: Απεγκλωβισμός Επιβατών από φλεγόμενο Λεωφορείο.
Η θεωρητική προετοιμασία και το βιωματικό σεμινάριο απεγκλωβισμού θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 15 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια της έκθεσης TRANSPORT SHOW στο MEC Παιανίας.
Η βιωματική εκπαίδευση θα γίνει με προσομοίωση πραγματικών συνθηκών πυρκαγιάς, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων διατάξεων ασφαλείας.
Μετά την ολοκλήρωση του βιωματικού σεμιναρίου θα δοθούν βεβαιώσεις  συμμετοχής στους ενδιαφερόμενους. Για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://bit.ly/2dgBmGA
Να σημειώσουμε επίσης την διεξαγωγή Test Drive καινούργιων μοντέλων, την πραγματοποίηση ημερίδων, τεχνικών, επιδείξεων κ.α.

PROMO TRUCK - ΈΚΠΛΗΞΗ

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά φορτηγά που κυκλοφορούν στον κόσμο θα δεσπόζει στην είσοδο της Έκθεσης, στη Λ. Λαυρίου και πραγματικά θα καταπλήξει τους επισκέπτες.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Οι επισκέπτες της TRANSPORT SHOW θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν διάφορες προωθητικές ενέργειες από πλευράς εκθετών, όπως ειδικές προσφορές ή εκπτώσεις επί των προϊόντων, συμμετοχή σε κληρώσεις δώρων κ.λ.π.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελματίες σε όποιο τομέα και αν δραστηριοποιούνται.

ΑΝΕΞΟΔΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η πρόσβαση στο MEC Παιανίας (Λ. Λαυρίου 301) είναι εύκολη και χωρίς κόστος. Η προσέγγιση των αυτοκινήτων από τη Λ. Μεσογείων είναι χωρίς διόδια. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το μετρό και να κατέβουν στο σταθμό Δουκ. Πλακεντίας όπου θα τους περιμένει το πουλμανάκι της TRANSPORT SHOW για δωρεάν μετάβαση στην έκθεση και επιστροφή. Ακόμη, το εκθεσιακό κέντρο εξυπηρετείται και συγκοινωνιακά με τα λεωφορεία της γραμμής 308 (από σταθμό Νομισματοκοπείου) και 307 (από σταθμό Δουκ. Πλακεντίας).

ΧΟΡΗΓΟΣ

«Χρυσός Χορηγός» της TRANSPORT SHOW 2016 είναι η ΔΕΠΑ – FISIKON

Η Ταυτότητα της Έκθεσης

Οργάνωση: Εκδόσεις Αγριμανάκη Α.Ε. – Περιοδικό ΤΡΟΧΟΙ & TIR

Εκθεσιακό Κέντρο: MEC Παιανίας Λ. Λαυρίου 301 [Χάρτης - Πρόσβαση]

Ημερομηνία: 13-16 Οκτωβρίου 2016

Ώρες Λειτουργίας:

  • Πέμπτη και Παρασκευή 14:00 - 20:00
  • Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 20:00

Εγκαίνια:

Πέμπτη 13-10-16 ώρα: 18:00

Ο εκθεσιακός χώρος: 12.300 τ.μ. από τα οποία:

  • Εσωτερικός μικτός εκθεσιακός χώρος 9.500 τ.μ.
  • Εξωτερικός (open space) εκθεσιακός χώρος 2.800 τ.μ.

Εκθέματα:

  • Φορτηγά – Λεωφορεία – Ελαφρά Επαγγελματικά Van και Pick Up
  • Εξαρτήματα, ανταλλακτικά, ελαστικά, λιπαντικά και AdBlue, αξεσουάρ κ.α.
  • Αμαξώματα, Ρυμουλκούμενα, Ειδικές υπερκατασκευές
  • Εξοπλισμοί επιχειρήσεων Logistics, ανυψωτικά κ.α.
  • Μεταφορικές Επιχειρήσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών, Σύλλογοι και Σωματεία.

Εξυπηρέτηση Επισκεπτών:Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο