Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ

Γράφουν οι Παναγιώτης Αποστόλου
και Χρήστος Χατζηαναστασίου
της “Ελλήνων Πολιτείας”

Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της αχανούς Αμερικής για να προπαγανδίζουν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Επιστράτευσαν όλο το πορνείο των σταρ του Χόλυγουντ (Λαίδη Γκάγκα, Μαντόνα, Σάρον Στόουν κα) προκειμένου να κάμψουν την πορεία του Τραμπ προς το Λευκό Οίκο.  Λύσσαξαν πριν από τις εκλογές των ΗΠΑ όλα τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας προπαγανδίζοντας υπέρ της Χίλαρι Κλίντον. Και στο προχθεσινό μου κείμενο, διαρωτήθηκα: “τι και ποιο συμφέρον εξυπηρετούσαν όλοι αυτοί για να στήνουν όλη αυτή τη συντονισμένη προπαγάνδα;”.

Δυστυχώς όμως συνέχισαν χωρίς τσίπα, χωρίς ντροπή, στο ίδιο μοτίβο τα ΜΜΕ της Πατρίδος μας. Παρ΄ ότι έπαθαν, δεν έμαθαν. Δεν έβαλαν μυαλό. Μετά το Δημοψήφισμα στην Ελλάδα, της 5ης Ιουλίου 2015. Όταν άπαντες προπαγάνδιζαν υπέρ του ΝΑΙ και ο λαός μας δεν μάσησε και είπε κατά 61,3% βροντερό ΟΧΙ.
Όταν προπαγάνδιζαν υπέρ του BREMAIN και ο λαός του Ηνωμένου Βασιλείου έβγαλε κατά πλειοψηφία το BREXIT. Όταν προπαγάνδιζαν υπέρ της Χίλαρι Κλίντον και ο αμερικανικός λαός εξέλεξε τον Ντόναλντ Τραμπ.
Ναι, δεν βάζουν μυαλό, γιατί στηρίζουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Την Παγκοσμιοποίηση. Είναι τυφλά όργανα του Κίσινγκερ και του Μπρεζίνσκι. Των επινοητών της ΝΤΠ το 1974. Είναι τυφλά όργανα των Αγορών και των Τραπεζών.
Που ο Αμερικανικός λαός, όλο αυτό το οικοδόμημα δεκαετιών το γκρέμισε μέσα σε ένα 24ωρο.

Όταν η γραφικότητα καταντά γελοία.

Όταν κάποιος γραφικός δημοσιογράφος περί των αθλητικών;;; αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική, έγραψε την επομένη των εκλογών σε άρθρο του στο gazzetta.gr μεταξύ των άλλων: “… Μάλλον έφαγα και ήπια πολύ χθες το βράδυ στη φιλόξενη Θεσσαλονίκη, οπότε είχα τη νύχτα εφιάλτες. Έβλεπα στον ύπνο μου, ότι το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά είχε πέσει στα χέρια ενός καουμπόη στρατόκαυλου, ρατσιστή, ξενοφοβικού, σκοταδιστή, αστοιχείωτου, απρόβλεπτου, αναξιόπιστου, συνωμοσιολόγου, με μια λέξη επικίνδυνου. ..”.
Διαβάστε μέχρι το τέλος – αν αντέχετε - το φασιστικό παραλήρημα αυτού του “Δημοκράτη”, εδώ:

Σεισμικές αναταράξεις από την εκλογή Τραμπ.

Ο θρίαμβος του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές για την Προεδρία των ΗΠΑ δεν θα αλλάξει τα πράγματα από τη μία μέρα στην άλλη. Παρ΄ ότι οι Αμερικανοί πολίτες  ψήφισαν το δικό τους USEXIT. Παρ΄ ότι με αυτήν την εκλογή επικυρώθηκε η προπαγάνδα των ΜΜΕ και των χειραγωγημένων δημοσκοπικών εταιρειών ως όργανα της ΝΤΠ. Παρ΄ ότι όλα τα χρηματιστήρια την επομένη των εκλογών έπιασαν πάτο. Παρ΄ ότι ταρακουνήθηκε η καθεστωτική αντίληψη για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Παρ΄ ότι κλυδωνίζεται το ιερατείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου.  
Γιατί, η Παγκοσμιοποίηση δεν ανατρέπεται τόσο σύντομα από έναν Πρόεδρο των ΗΠΑ, ούτε αλλάζει άμεσα η εξωτερική πολιτική της χώρας, ούτε αλλάζουν αυτόματα οι συσχετισμοί του παγκόσμιου εμπορίου και της αγοράς!! Γιατί, θέλει χρόνο το πράμα. Τα δόντια της Παγκοσμιοποίησης βγαίνουν ένα – ένα.
Ωστόσο, στις εκλογές δεν έχασε η πολεμοχαρής Χίλαρι Κλίντον, του ISIS και της Αλ Κάιντα. Έχασε η ΝΤΠ, ολόκληρο το Σύστημα των Αγορών. Έχασε ο νεοφιλελευθερισμός που πρεσβεύουν και τα κοινοβουλευτικά κόμματα της Πατρίδος μας. Έχασε το “πλαστό” χρήμα της ψεύτικης ευημερίας. Έχασε η εικονική οικονομία του Πλανήτη που μετέτρεψε σε άβουλα όντα τους πολίτες αυτού του κόσμου.
Κάποιος φταίει που ο κόσμος σε όλον τον Πλανήτη έφτασε σε αυτό το έσχατο σημείο. Κάποιος φταίει που διαλύεται ο γυάλινος κόσμος τους και αφήνει συντρίμμια και ερείπια, με ανέργους και φτωχούς. Και ξυπνάει και τον αλλάζει!!
Αυτή είναι η απάντηση σε εσάς κύριοι του ΣΚΑΙ (κεντρικό δελτίο ειδήσεων 9 Νοεμβρίου) που μιλάτε για νίκη της ακροδεξιάς Παγκοσμίως. Αυτά δημιούργησε ο θλιβερός “κόσμος” σας…   

Ας πάρουν όλοι τα μηνύματα.

Οι  ηγέτες του πλανήτη και όσοι διαχειρίζονται τις τύχες αυτού του κόσμου πρέπει να καταλάβουν ότι οι αιρετοί ψηφίζονται από τους λαούς και οι λαοί επιλέγουν εκείνους που μπορούν να δώσουν την ελπίδα, την ισχύ, την ευημερία πρώτα της Πατρίδας τους και στη συνέχεια ολόκληρου του κόσμου. Ο πλανήτης, είναι όπως πολλές φορές στο παρελθόν, έτοιμος να εκραγεί και για την Ελλάδα αυτή η εκλογή πρέπει να γίνει η αφορμή να αναθεωρήσει και να δημιουργήσει μια εξωτερική πολιτική, σταθερή στον χρόνο και τις επιταγές της παγκόσμιας κοινότητας ώστε να καταστεί σαφές ότι όλα μπορούν να λυθούν με διάλογο και για όλους υπάρχει το κίνητρο. Η αλλαγή πολιτικής των ΗΠΑ μετά από οκτώ χρόνια των “Δημοκρατικών” στην Εξουσία – με τραγικές συνέπειες για την Ελλάδα - θα πρέπει να είναι η ρεαλιστική δυνατή εξίσωση των εμπλεκόμενων πλευρών και συμφερόντων σε τέτοιο βαθμό που δεν θα πειραχτούν ηθικές αξίες και εκείνες οι πολιτικές που έχουν στόχο την υπεράσπιση κυρίαρχων δικαιωμάτων και την αναγνώριση των διεθνών συμφωνιών προς όφελος όλων των πλευρών.
Το δικό μας μήνυμα.
Οι συντάκτες του παρόντος κειμένου αναγνωρίζοντας την ισχύ των ΗΠΑ και με ανοιχτά Εθνικά θέματα, με επτά χρόνια ύφεσης τέτοιας που δεν έχει γνωρίσει άλλη χώρα από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με κράτη – μέλη της Ε.Ε να είναι στα κάγκελα λόγω σκληρής λιτότητας και παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών, καλούν τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ κ. Ντόναλντ Τραμπ να επιχειρήσει με έναν νέο διάλογο, με μια χώρα που είναι στο χείλος του γκρεμού. Όμως, μια χώρα με σπουδαίο γεωστρατηγικό ρόλο, μια χώρα που έχει αποδεχθεί προ πολλού ότι είναι σύμμαχος των δυνάμεων της Δύσης, καλώς ή κακώς. Αλλά αυτή η συμμαχία δεν πρέπει να είναι μονόπλευρη. Να καταλάβει ο Ντόναλντ Τραμπ πως για να παραμείνει σύμμαχος η Ελλάς, θα πρέπει να επιστρέψει η ανάπτυξη στον τόπο της. Γιατί η Ελλάδα, δεν περνάει μόνο μια οικονομική κρίση αλλά μια κρίση σε όλα τα επίπεδα και ο λόγος είναι ότι ποτέ οι σύμμαχοι της δεν την βοήθησαν ουσιαστικά τις τελευταίες δεκαετίες.  Η λύση του Δημόσιου χρέους της, αποτελεί τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τις ισορροπίες στον πλανήτη και η λογική κουρέματος έρχεται με διάθεση όχι χαριστικής επιβολής, αλλά με τη λογική ότι κάτι που δεν είναι βιώσιμο πρέπει να εξαφανιστεί. Χωρίς αυτήν την προϋπόθεση δεν μπορεί ούτε το εμπόριο να αναπτυχθεί, ούτε όμως και οι βασικές προμήθειες αμυντικού εξοπλισμού, ούτε φυσικά ο Τουρισμός, ούτε η επιστήμη κλπ. Χωρίς αυτήν την προϋπόθεση δεν υφίσταται συμμαχία Ελλάδος – ΗΠΑ. Θα πρέπει λοιπόν, να υπάρξει συνεργασία με τον νέο Πλανητάρχη χωρίς ύποπτα παιχνίδια, χωρίς στρατηγικές πολέμου, χωρίς συνεργασίες με τις Αγορές εις βάρος της Πατρίδος μας. Να σταματήσουν εδώ τα παιχνίδια με τα κυριαρχικά μας δικαιώματα.
Ήδη κάτι αραχνοφαίνεται ότι αλλάζει στην χώρα μας.
Με την εκλογή του Τραμπ, αργά αλλά σταθερά θα αλλάζουν καθημερινά τα πράγματα. Το Σύστημα ήδη κυριαρχείται από φόβο, από τρόμο. Έκθετοι στους λαούς τους, η Μέρκελ, ο Ολάντ και όλο το ιερατείο των Βρυξελλών και του Βερολίνου. Έκθετος ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος το βράδυ της 9ης Νοεμβρίου συγκάλεσε έντρομος όλο το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου. Όπου ακονίζονται ήδη τα μεγάλα μαχαίρια. Γιατί του Αλέξη του καταλογίζουν ότι βιάστηκε να κάνει ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, θεωρώντας σίγουρη την εκλογή της Κλίντον. Θεωρούν ότι άκουσε τους ανθρώπους του Σόρος –μέλη της ανασχηματισμένης κυβέρνησης – και “κατάπιε αμάσητους” υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης, που όμως ήταν ο “Συνασπισμός της Αριστεράς και της Προόδου”. Γι΄ αυτό Αλέξη, η κλεψύδρα της Πρωθυπουργίας σου αδειάζει επικίνδυνα. Φτάνει δεν φτάνει μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου…
Επανερχόμαστε…       
 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο