Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

Την πιπεριέρα κρατεί ο
Παναγιώτης Αποστόλου

Τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι!!

Αποτέλεσμα εικόνας για βασίλισσα ελισαβετ

Πριν 2 μήνες περίπου, πραγματοποιήθηκε στα Τίρανα, ο γάμος του Πρίγκιπα Λέκα της Αλβανίας. Ο Λέκα είναι εγγονός του πρώην Βασιλιά της Αλβανίας Ζογκ (ψευδώνυμο Ζόγου). Στο γάμο του Λέκα με την Ελία Ζαχαρία είχαν προσκληθεί πολλοί γαλαζοαίματοι – αριστοκράτες και η παρουσία εκπροσώπων βασιλικών θρόνων, ήταν εντονότατη.
Ξεχώριζε η παρουσία του πρώτου εξάδελφου της Βασίλισσας Ελισάβετ του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρίγκιπας Μάικλ του Κεντ, η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία και η αδελφή της Ειρήνη (αδελφές του πρώην Βασιλέα Κωνσταντίνου), η Πριγκίπισσα Λέα του Βελγίου, ο διάδοχος του Σερβικού θρόνου Αλέξανδρος με τη σύζυγό του, κα.  
Να σημειωθεί, ότι ο Λέκα είχε κάνει σπουδές στη Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία Sand Hurst της Αγγλίας.      
Ωστόσο, το ποιο σημαντικό είναι πως όλοι αυτοί που παραβρέθηκαν στο γάμο των Τιράνων, πριν από δυο χρόνια ήταν προσκεκλημένοι της Βασίλισσας Ελισάβετ στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, για “τσάι με λεμόνι στο μπαλκόνι”.
Έτσι, είμαστε περίεργοι να μάθουμε που ακριβώς οδηγεί αυτή η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ βασιλικών και αριστοκρατών;
Τι ακριβώς ετοιμάζει η Βασίλισσα της Γηραιάς Αλβιόνας;

Αληθεύει κ. Κρανιδιώτη;

Αποτέλεσμα εικόνας για Φαήλος Κρανιδιώτης

Mας κατήγγειλε αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυρας, ότι την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 στο Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, ο Φαήλος Κρανιδιώτης ήταν υπερασπιστής δικηγόρος 2 Αλβανών, οι οποίοι κατηγορούνταν ότι το 2013 στο Παλαιό Φάληρο, είχαν κλέψει από 2 ελληνόπουλα (15-16 ετών), τα μπουφάν, τα κινητά και από τον ένα εκ των δυο, τον Σταυρό του. Επίσης, μας δόθηκε η λεπτομέρεια, πως ο κ. Κρανιδιώτης δεν είχε κόψει παράβολο και η δίκη διακόπηκε προκειμένου να προσκομισθεί το παράβολο.     
Βέβαια, ως δικηγόρος ο κ. Κρανιδιώτης μπορεί να ισχυρισθεί ότι είναι υποχρέωση η υπεράσπιση του κάθε κατηγορουμένου. Όμως, ο κ. Κρανιδιώτης είναι και αρχηγός ενός κόμματος, ξενοφοβικού ή ρατσιστικού, όπως θα έλεγαν τα κόμματα του “Δημοκρατικού Τόξου”. Πως λοιπόν συνάδει η μια ιδιότητα με την άλλη; Όταν την ίδια ημέρα που γινόταν η εν λόγω δίκη, οι ομοεθνείς των κατηγορουμένων, καταδικάζονταν για την κατεδάφιση σπιτιών Ελλήνων στη Χιμάρα;

Δημαρχέσα στο Μαρούσι, η Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη;

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαρίνα Σταυράκη - Πατούλη

Από το γραφείο του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, κοινοποιείτο επί ημέρες σε όλους τους Μαρουσιώτες και όχι μόνο, με SMS στα κινητά τηλέφωνα το παρακάτω ηλεκτρονικό μήνυμα: “Διαδημοτική εορταστική συναυλία αγάπης με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ και του Δήμου Αμαρουσίου Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου – 20:00 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης”.
Έτσι λοιπόν, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Πατούλης “ο Μεγαλοπρεπής”, προβάλει την εκκεντρική σύζυγό του, εκλεγμένη στο Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Άλλωστε, από την Πεύκη ξεκίνησε την πολιτική σταδιοδρομία του και εκείνος. Όταν επί σειρά ετών, κατά το παρελθόν, ήταν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεύκης.  
Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό - απλούστατο. Δεν υπάρχουν αίθουσες στο Μαρούσι, για να γινόταν η εν λόγω εκδήλωση και έγινε στην Πεύκη;
Αλλά βλέπετε, προφανώς η κρεβατομουρμούρα δεν υποφέρεται.
Αφού οι φιλοδοξίες του κ. Πατούλη αγγίζουν το Δημαρχείο Αθηναίων ή την Περιφέρεια Αττικής, ποιος ή ποια θα λάβει το χρίσμα διεκδίκησης του Δήμου Αμαρουσίου; Γιατί και σε αυτήν την περίπτωση η οικογενειοκρατία καλά κρατεί!!
Και μη μου πείτε πως μέχρι να γίνουν Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές απαιτούνται ακόμη δυόμιση χρόνια, γιατί θα σας απαντήσω: “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν”!!

Σφιξίματα στο Real Group;

Αποτέλεσμα εικόνας για Real Group νίκος χατζηνικολάου

Ο Όμιλος Real, φαίνεται πως δεν περνάει και τις καλύτερες ημέρες του. Γιατί, όπως μας πληροφόρησαν, αρκετοί εργαζόμενοι μένουν απλήρωτοι επί 3μήνου. Ακόμη ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι, ότι από το νέο χρόνο θα τους γίνει μείωση μισθών κατά 25%.
Αληθεύουν αυτές οι πληροφορίες κύριε Χατζηνικολάου;  

Τι γύρευε η αλεπού (Δούρου) στο παζάρι (ΝΔ);

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΟΥΡΟΥ ΤΣΊΠΡΑς

Κόκκινο πανί είναι για το Μέγαρο Μαξίμου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία προ ημερών είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που φαντάζεσθε, ότι έγινε αυτή η συνάντηση; Μην προβληματίζεσθε!! Δεν θα το φαντασθείτε!!
Έγινε στα γραφεία της ΝΔ. Έτσι, διερωτώνται όλοι!! Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
Η τρικυμία του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την συνάντηση, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η Ρένα Δούρου δεν είναι το όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από τα κορυφαία και έτσι το γεγονός ότι τελευταία αποστασιοποιείται από την πολιτική της κυβέρνησης, την καθιστά άκρως επικίνδυνη. Η συνάντηση δε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύντομα θα πυροδοτήσει εκρήξεις!!   
Γι΄ αυτό όλα δείχνουν, ότι οι υπέροχες ημέρες Τσίπρα – Δούρου, έφυγαν ανεπιστρεπτί!!

Για τους τοκογλύφους – δανειστές μας, δεν υπάρχει καλύτερος του Τσίπρα!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Suddeutsche Zeitung

Έγραψε η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung για τον Αλέξη Τσίπρα:
“Για τον Έλληνα Πρωθυπουργό μπορεί κανείς να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά το ότι ο αριστερός πολιτικός προσφέρει στη σωτηρία της Ελλάδος από την κρίση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Όταν πρόσφατα έκανε ανασχηματισμό, το έκανε ακριβώς για να δείξει καλή διάθεση στις Βρυξέλλες. Όποιος ήταν αντίθετος με την εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών μέτρων απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της κυβερνήσεώς του. Είναι η ειρωνεία της ιστορίας το γεγονός ότι οι διεθνείς πιστωτές δεν ήθελαν να τον δουν στην εξουσία και τώρα πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος”.  
Είπατε κάτι; Δεν χρειάζεται, τα είπαν όλα οι Γερμανοί!!


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο