Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Νίκος Πέππας: η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα της κρίσης είναι «ΑμεΑ»

Σημεία ομιλίας Νίκου Πέππα σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Νέα Δημοκρατία για την επιχειρηματικότητα και τα ΑμεΑ

"Στην Ελλάδα της υπανάπτυξης και της ύφεσης, το να ξεπεραστεί ο κάβος του επιχειρείν από ένα κοινώς λεγόμενο φυσιολογικό άνθρωπο είναι ήδη ένας άθλος, πόσο μάλλον για κάποιον που αντιμετωπίζει κινητικά ή άλλα προβλήματα υγείας.
Το κράτος «προστάτης» και όχι το σημερινό που είναι «δυνάστης» πρέπει να ξεπεράσει τις χρόνιες παθογένειές του που είναι πρωτίστως η γραφειοκρατία. Το Δημόσιο δεν κατάφερε να γίνει πιο λιτό, πιο έξυπνο, πιο αποτελεσματικό προς όφελος της επιχειρηματικότητας, πόσο μάλλον προς όφελος της επιχειρηματικότητας των ΑμεΑ.

Χρέος της κυβερνητικής ΝΔ είναι, επιτέλους να δημιουργήσει ένα Δημόσιο τομέα, ένα Κράτος που θα ζει για να εξυπηρετεί όλους εμάς που παράγουμε πλούτο και όχι που συνεχίζει να ανακυκλώνει σφραγίδες και έγγραφα σκοτώνοντας κάθε επιχειρηματικότητα.
Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε στη χώρα των αποκλεισμών. Η άρνηση της πατρίδας μας να ενσωματωθεί στις χώρες του δυτικού κόσμου, της αφαιρεί πλούτο."



-------------------------
Σύντομο βιογραφικό: Ο πρώτος Έλληνας αθλητής της Παραολυμπιακής Ξιφασκίας, με διεθνείς διακρίσεις και πρωταθλητής Ελλάδας. Είναι πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου και τέως Αντινομάρχης Ανατολικής Αττικής. Οικονομολόγος, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο χώρο της εστίασης. Στις ευρωεκλογές του 2014, ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Στις Εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου 2015, ήταν υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ.
Σήμερα ο Νίκος Πέππας είναι αναπληρωτής Γραμματέας ειδικών πληθυσμιακών ομάδων της ΝΔ.


www.nikospeppas.gr 
press@nikospeppas.gr 


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο