Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ - Να επαναστατήσει ο απανταχού ελληνισμός

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Πολλές φορές έχω γράψει και σας έχω ενημερώσει ότι όλοι θεωρούσαν σίγουρη την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον, στις Προεδρικές εκλογές που θα διενεργούνταν στις ΗΠΑ στις 8 Νοεμβρίου 2016.
Είχαν πεισθεί όλοι για την επερχόμενη νίκη της Χίλαρι Κλίντον και την πανωλεθρία του επικίνδυνου, γραφικού, ρατσιστή – όπως τον αποκαλούσαν – Ντόναλντ Τραμπ.

Ήταν σίγουροι για το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ, ώστε ο Ομπάμα – ο απερχόμενος Πρόεδρος – στήριζε ανερυθρίαστα την Χίλαρι, και έκανε ταξιδάκια (όπως αυτό στην Αθήνα) για να επιβάλλει το status της ΝΤΠ στον Πλανήτη. Από την στιγμή που η Χίλαρι Κλίντον θα συνέχιζε την ίδια ακριβώς αιματοβαμμένη πολιτική προς τα κράτη της επιρροής των ΗΠΑ και όχι μόνο.
Στο ίδιο μήκος κύματος, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, η οποία σε κάθε δημόσια εμφάνισή της δεν ξεχνούσε να καθυβρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως και όλο το βρωμερό ιερατείο των Βρυξελών, δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Ο Ομπάμα και στη συνέχεια η Χίλαρι Κλίντον θα ενταφίαζαν τα Εθνικά μας θέματα.       

Σε πλείστα όσα άρθρα μου είχα αναφερθεί, ότι εάν εκλεγόταν η Χίλαρι Κλίντον, ο ελληνισμός δεν θα είχε καμιά τύχη και θα βίωνε τις χειρότερες ημέρες της μακραίωνης ιστορίας του. Γιατί, η Παγκοσμιοποίηση θα ελάμβανε επί ημερών της Χίλαρι Κλίντον την οριστική μορφή της, με την επιβολή και του Παγκόσμιου Δικτάτορα. Θα ολοκληρωνόταν δηλαδή, το σχέδιο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, κλείνοντας ένα κύκλο που διήρκησε 42 ολόκληρα χρόνια.
Ωστόσο, η εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ έφερε τα πάνω-κάτω. Ο Ντόναλντ Τραμπ από την πρώτη στιγμή τάχθηκε κατά της ΝΤΠ και για το λόγο αυτό έχει άριστες σχέσεις – λένε ότι τα έχει βρει σε όλα – με τον Ρώσο ηγέτη Βλαδιμίρ Πούτιν.
Αυτή η εκλογή, έβαλε φραγή και στα σχέδια της ΝΤΠ και των ΗΠΑ, για κυρίαρχα ζητήματα που αφορούν την Πατρίδα μας.

Τελικά μετατράπηκε σε εθιμοτυπικό το ταξίδι Ομπάμα στην Αθήνα.
Όταν ανακοινώθηκε το ταξίδι του Ομπάμα στην Αθήνα, πριν από τις εκλογές στις ΗΠΑ, έγραψα πως έρχεται ο Πλανητάρχης στην Αθήνα προκειμένου να διχοτομήσει το Αιγαίο και να διαλύσει την Κυπριακή Δημοκρατία.   
Αφού όμως, μεσολάβησε το εκλογικό αποτέλεσμα στις ΗΠΑ και μετά την σαρωτική νίκη του Τραμπ, το ταξίδι του Ομπάμα με τον Τσίπρα στην Αθήνα, έλαβε εθιμοτυπικό χαρακτήρα.
Πάρα ταύτα τα όργανα της ΝΤΠ (Ομπάμα) δεν θα παρέδιδαν αμαχητί τα όπλα τους. Γιατί, η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ θα γίνει στις 20 Ιανουαρίου 2017. Έτσι, ερχόμενος στην Αθήνα ο Μπάρακ Ομπάμα και παρ΄ ότι προηγήθηκε η συνάντησή του με τον Ντόναλντ Τραμπ – που από μια εθιμοτυπική του δεκαλέπτου, μετατράπηκε σε ουσιαστική άνω της μιας ώρας – όπου έλαβε σαφείς εντολές γι αλλαγή πλεύσης των ΗΠΑ στα θέματα του Αιγαίου και της Κύπρου, εν τούτοις ο Ομπάμα μπορεί να μην έκανε καμιά αναφορά για το Αιγαίο μας, αλλά για την Κύπρο άσκησε πίεση προς τον Αλέξη Τσίπρα, για να “πέσει έστω μια υπογραφή” για το θέμα της Κύπρου, σύμφωνα με τις επιταγές και εντολές της ΝΤΠ.       

Βρικόλακας και νεκροθάφτης της Κύπρου, ο Ανα(ν)στασιάδης.  

Ο Νίκος Αναστασιάδης, Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας από 24 Φεβρουαρίου 2013, ήταν υπέρμαχος του εγκληματικού και προδοτικού σχεδίου Ανάν για τη Μεγαλόνησο. Ένα σχέδιο Ανάν, που καταψήφισε ο κυπριακός λαός στο δημοψήφισμα της 24ης Απριλίου 2004 με συντριπτική πλειοψηφία, ποσοστού 76% και το οποίο προκάλεσε ο τότε Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσος Παπαδόπουλος. Βροντοφωνάζοντας, ότι δεν πρόκειται να δεχτεί κανένα συμβιβασμό που θα θίγει τα συμφέροντά, καθώς επίσης δεν θα κάνει καμιά μα καμιά παραχώρηση από τις δίκαιες θέσεις της Κύπρου.
Ωστόσο, από το 2004 ο Νίκος Αναστασιάδης, αλλά και πολλά στελέχη του κόμματός του, ΔΗΣΥ, προαλείφονται με Αμερικανούς και Τούρκους για την επαναφορά του σχεδίου Ανάν από την πίσω πόρτα.  
Ο Νίκος Αναστασιάδης είναι σήμερα ταυτισμένος με το ΑΚΕΛ του κομμουνιστή πρώην Προέδρου της Κύπρου, Δημήτρη Χριστόφια. Οι οποίοι είναι στοιχημένοι στην πλευρά της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιας για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις, Βικτώριας Νούλαντ, αλλά και του Τούρκου Σουλτάνου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αναστασιάδης πασχίζει πάση θυσία να κλείσει το Κυπριακό.
Προ μηνός ναυάγησαν οι συνομιλίες της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς στο Μοντ Πελεράν της Ελβετίας, λόγω των εδαφικών κριτηρίων που έθεταν οι δυο πλευρές. Όμως, γνωρίζουν οι πάντες, ότι το ναυάγιο το προκάλεσε ο Τούρκος ηγέτης Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.  
Επειδή λοιπόν, Ομπάμα και Νούλαντ θέλουν οπωσδήποτε να κλείσει το Κυπριακό πριν αναλάβει τα επίσημα καθήκοντά του ο Ντόναλντ Τραμπ, πιέζουν τον Αναστασιάδη να ξεκινήσει εκ νέου, στις πρώτες ημέρες του προσεχούς Ιανουαρίου, τις συζητήσεις στην Ελβετία, αποδεχόμενοι τις θέσεις Ερντογάν, που θα σημάνει και το τέλος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Ωστόσο, το παράδοξο και το ανησυχητικό είναι, ότι ο Αναστασιάδης στο νέο γύρο συνομιλιών δεν θέλει στο ίδιο τραπέζι, την ελληνική πλευρά!!

Ο Νίκος Κοτζιάς χαράζει δική του πολιτική για την Κύπρο.    

Και αυτό γιατί ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος Νίκος Κοτζιάς, χαράζει δική του εξωτερική πολιτική, αντίθετη με αυτή του Αναστασιάδη και του Τσίπρα.
Ο Νίκος Κοτζιάς δεν δέχεται μετά τη διευθέτηση του Κυπριακού, τις εγγυήτριες δυνάμεις (Αγγλία, Ελλάδα, Τουρκία), αφού η Κύπρος θα είναι κυρίαρχο κράτος.
Δεν θέλει τη σταδιακή αποχώρηση των στρατευμάτων κατοχής (για την οποία συμφώνησαν στην Αθήνα Ομπάμα και Τσίπρας), αλλά την άμεση αποχώρηση αυτών.
Θέλει την άμεση μείωση των εποίκων στο Νησί, όταν η Τουρκία το τελευταίο χρονικό διάστημα τους έχει αυξήσει.
Θέλει να αυξήσει τον αριθμό των ελληνοκυπρίων προσφύγων σε κατεχόμενες περιοχές (Μόρφου, Αμμόχωστο), αντίθετα από τον Ερντογάν που κάτι τέτοιο δεν το δέχεται.

Ο Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να κλείσει το Κυπριακό.

Εμείς θεωρούμε, ότι οι σατανικές και πρακτορικές σκέψεις του Νίκου Αναστασιάδη δεν πρέπει να προχωρήσουν και πρέπει όλος ο ελληνισμός να επαναστατήσει.
Να επαναστατήσει, για να βάλλει φραγή στο σχέδιο της ΝΤΠ για το ξεπούλημα της Κύπρου, υπέρ των συμφερόντων της Τουρκίας. Ο ελληνισμός δεν θα μπορέσει να αντέξει άλλη μια τέτοια ήττα, εφάμιλλη της Μικρασιατικής καταστροφής.
Ο Νίκος Αναστασιάδης επιχειρεί πραξικοπηματικά να παρακάμψει το δημοψήφισμα που υποσχέθηκε να φέρει στον ελληνοκυπριακό λαό, όταν καταλήξει στην όποια λύση. Θα πρέπει, όλοι στην Κύπρο να απομονώσουν το νέο Εφιάλτη!!

Να επαναστατήσει ο Μητροπολίτης Κύπρου.  

Επιβάλλεται ο Μητροπολίτης Κύπρου Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Χρυσόστομος Β΄ να σηκώσει το λάβαρο της Επαναστάσεως, κερδίζοντας τον απαραίτητο χρόνο μέχρι την ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.  
Δεν πρέπει ο Μακαριώτατος να επιτρέψει να δημιουργηθούν προαπαιτούμενα και δεδομένα αποδοχής για το Κυπριακό, στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Επί του πιεστηρίου.

Η πληροφορία της τελευταίας στιγμής, είναι πως ενδεχομένως ο απρόβλεπτος Ερντογάν να αναδιπλωθεί και να μην επιζητήσει τη λύση του Κυπριακού, τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή.
Γιατί, - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας - ίσως εκτιμά, ότι θα “κάψει” το διαπραγματευτικό του ατού, που είναι το Κυπριακό, προκειμένου να διαπραγματευτεί σε πακέτο, το Κυπριακό, την ΑΟΖ, το Αιγαίο και τη Θράκη…
Οψόμεθα…               Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο