Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Η ΝΙΣΥΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
Επί του πιεστηρίου

Ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πήγε χθες στη  Νίσυρο, ως άλλος Παπανδρέου του Καστελόριζου, προκειμένου να αναγγείλει από το ακριτικό νησί της Νισύρου, δήθεν μέτρα ελάφρυνσης για τα απομεμακρυσμένα νησιά, όταν ο ίδιος αυτός πολιτικός με την Μνημονιακή του πολιτική, τα έχει πάρει από τους νησιώτες στο πολλαπλάσιο.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό, ήταν ο υπουργός (Εθνικής, για μας) Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτές Δωδεκανήσων και Κυκλάδων κα.
Ωστόσο, το “ησυχαστήριο” της Νισύρου έβγαλε άλλη είδηση – βόμβα.
Συζητήθηκε η περίπτωση, στο τελευταίο διάστημα του Ιανουαρίου να προκηρυχτεί δημοψήφισμα, με θέμα: Σκάνδαλα, διαφθορά, ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων.
Η κυβερνητική αυτή κίνηση έχει διπλή ανάγνωση:
Αρχικά, να μηδενίσει την απαίτηση για άμεσες εκλογές της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προηγείται σταθερά με διψήφιο νούμερο έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά συνάμα να τον τρομοκρατήσει, γιατί εμμέσως πλην σαφώς υπονοείται, πως το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του αιώνος που ακούει στο όνομα της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens, θα αγγίξει πολλά υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα και βεβαίως τον ίδιο τον αρχηγό της ΝΔ.
Και δεύτερον, να ασκήσει πίεση προς την πλευρά της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, για να μαλακώσει την ακραία πολιτική της προς την Ελλάδα. Έτσι, θα μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας να εξαντλήσει την τετραετία, από την στιγμή που η Άγκελα Μέρκελ επιδιώκει το κουκούλωμα του σκανδάλου της Siemens. Για το λόγο αυτό δεν εκδίδει στην Ελλάδα τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος τυγχάνει της απολύτου προστασίας της και απειλεί πως αν εκδοθεί στην Αθήνα, τότε θα κελαηδήσει!!



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο