Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - Είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες ή μετανάστες

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η μεταναστευτική πολιτική της Καγκελαρίου της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ, δημιούργησε μεγάλη φθορά στο κόμμα της και ταυτόχρονα δημιούργησε πολλές εντάσεις και έντονες διαμάχες στην κυβέρνησή της.
Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η ραγδαία άνοδος του ακροδεξιού κόμματος AfD και η οποία, εν πολλοίς πηγάζει από την πολιτική του κατά της λαθρομετανάστευσης. Να σημειωθεί, ότι η Γερμανία υποδέχτηκε περί τις 900 χιλιάδες “πρόσφυγες-μετανάστες” κατά τη διάρκεια του 2015.

Για τοv παραπάνω λόγο, αλλά και λόγω του γεγονότος ότι  το Φθινόπωρο του 2017 έρχονται εκλογές στη Γερμανία, η Άγκελα Μέρκελ κάνει ολική επαναφορά στο ζήτημα αυτό. Κάνει στροφή προς τα δεξιότερα, προκειμένου να κλείσει την πληγή που αιμορραγεί, με ψηφοφόρους της που πηγαίνουν προς το AfD, αλλά και για να κλείσει το μέτωπο της εσωκομματικής της αντιπαράθεσης. Γι΄ αυτό και εξήγγειλε ότι θα “τρέξει” και την απαγόρευση της μπούρκας, τουλάχιστον σε δημόσιους χώρους.
Έτσι, με αυτά και με τα άλλα, θεωρεί η Άγκελα Μέρκελ ότι θα ανακάμψει δημοσκοπικά και θα είναι έτοιμη το Φθινόπωρο του 2017 για να επανεκλεγεί στην Καγκελαρία, αφού όπως η ίδια δήλωσε, θα είναι υποψήφια.     

Στρατόπεδο λαθρομεταναστών η Ελλάδα.

Ενώ λοιπόν, η Γερμανία αναθεωρεί τη μεταναστευτική της πολιτική, η Ελλάδα έχει μεταβληθεί – με εντολή της Γερμανίας - σε ένα απέραντο στρατόπεδο “μεταναστών - προσφύγων” από διάφορες εξαθλιωμένες χώρες. Καθ΄ ότι στις βόρειες περιοχές της Πατρίδος μας, αλλά και στα νησιά (κυρίως) του Βορειοανατολικού Αιγαίου, οι Έλληνες αυτών των περιοχών, στενάζουν υπό το βάρος των Hot spots και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αλλόφρονα πολιτική της ΕΕ (λέγε με Γερμανία) περί της “διαχείρισης” αυτών των ψυχών. Από την άλλη πλευρά, μια υποταγμένη και δουλική κυβέρνηση, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Πατρίδα μας, αποδέχεται την αλλοίωση του πληθυσμού μας και την επιπλέον επιβάρυνση της ήδη πτωχευμένης οικονομίας μας. Από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι “φιλοξενούμενοι” αντιδρούν με τις συνθήκες διαβίωσής τους στα Hot spots και ήδη έχουν δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια. Τα οποία, το αμέσως επόμενο διάστημα πιθανότατα θα λάβουν εκρηκτική διάσταση και η αντιπαράθεση κατοίκων και “φιλοξενούμενων” να μετατραπεί σε μια μάχη σώμα με σώμα, με απρόβλεπτα θλιβερά αποτελέσματα.          

Είναι λαθρομετανάστες και όχι πρόσφυγες ή μετανάστες.

Αυτή η δουλική ελληνική κυβέρνηση αποδέχθηκε όλες τις ροές λαθρομεταναστών που έρχονται από την Τουρκία, βαφτίζοντας τους παρανόμως εισελθόντες στην Πατρίδα μας, ως πρόσφυγες ή μετανάστες. Όμως, με βάση τις Διεθνείς Συνθήκες και τους Διεθνείς Κανόνες, πρόσφυγας λογίζεται εκείνος που έρχεται από μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και η χώρα που τον υποδέχεται είναι η πρώτη χώρα της υποδοχής του. Στην προκειμένη περίπτωσή μας, η Τουρκία, είναι η πρώτη χώρα που υποδέχεται Σύριους πρόσφυγες. Ακολούθως, όταν από την Τουρκία περνούν στην Ελλάδα, χωρίς τα νόμιμα δικαιολογητικά εισόδου στην Πατρίδα μας, δεν είναι πλέον πρόσφυγες, αλλά παράνομοι μετανάστες. Από εκεί και μετά, γιατί τα πολιτικά κόμματα του “Συνταγματικού Τόξου” της Πατρίδος μας, όπως θέλουν να λέγονται, βαφτίζουν το κρέας σε ψάρι, ουδέποτε μας το αιτιολόγησαν.
Γιατί, φίλες και φίλοι, ο παρανόμως εισελθών στην Ελλάδα, είναι λαθρομετανάστης. Και δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όλους αυτούς τους “Δημοκράτες” πολιτικάντηδες τους ενοχλεί αυτός ο όρος, όταν οι ίδιοι αποδέχονται τους όρους: λαθρεπιβάτης, λαθρέμπορος, λαθροκυνηγός, λαθραναγνώστης κα   
Τελικά, σε αυτήν τη χώρα περισσεύει η υποκρισία από τους πολιτικούς μας και φαίνεται ότι τους τρομάζουν ακόμη και οι λέξεις…      

Ο Ερντογάν τορπιλίζει τη Συμφωνία μεταξύ Τουρκίας και ΕΕ.

Η ΕΕ πριν μερικούς μήνες στην προσπάθειά της να περιορίσει τις ροές λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, ύστερα από 6 μήνες διαβουλεύσεων με την Τουρκία, κατάφερε να συμφωνήσει με τον Ερντογάν για τον δραστικό περιορισμό αυτών των ροών στην Ευρώπη και επί της ουσίας στην Ελλάδα, ως την χώρα της ΕΕ που συνορεύει με την Τουρκία.
Ωστόσο, σήμερα ο Ερντογάν απειλεί να “σπάσει” αυτήν την συμφωνία και να πλημμυρίσει με παράνομους μετανάστες την Ελλάδα, επειδή, κατά συντριπτική πλειοψηφία Βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε συνεδρίασή τους, ενέκριναν τροπολογία η οποία βάζει φρένο στις ανιστόρητες και προκλητικές αναφορές του Τούρκου Σουλτάνου, περί της αμφισβήτησης και της αναθεώρησης της Συνθήκης της Λωζάνης. Όταν, αυτή η Συνθήκη επί δεκαετίες διασφαλίζει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.
Στην ίδια τροπολογία, καυτηριάζονται και καταδικάζονται οι βάρβαρες και απάνθρωπες πράξεις του Ερντογάν με τις συλλήψεις και τις φυλακίσεις Τούρκων που καταγγέλλονται από τον ίδιο, ότι συμμετείχαν στο πραξικόπημα ανατροπής του, του Ιουλίου 2016.    
Τα παραπάνω έχουν ως αποτέλεσμα, να ζητούν οι Ευρωβουλευτές να σταματήσουν οι συζητήσεις ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ. Ένα αίτημα που η ΕΕ θα επικυρώσει ή όχι στις 15 και 16 Δεκεμβρίου.   

Ο Ερντογάν απειλεί να πλημμυρίσει τα νησιά με παράνομους μετανάστες.  

Εάν η ΕΕ υλοποιήσει την παραπάνω απόφαση - με συντριπτική πλειοψηφία, επαναλαμβάνω – τότε, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα κατακλείσει τα νησιά μας του Βορειοανατολικού Αιγαίου με χιλιάδες λαθρομετανάστες, όταν ήδη αυτά δέχονται μεγάλο βάρος από την μόνιμη πλέον παραμονή χιλιάδων λαθρομεταναστών.  
Είναι μια απόφαση – και αποτελεί είδηση – που μας έδωσε ασφαλέστατη πηγή μας και η οποία θεωρεί ότι τούτο θα γίνει κατά την διάρκεια των Αλκυονίδων ημερών. Δηλαδή κατά το δεύτερο ήμισυ του Ιανουαρίου του 2017.
Άλλωστε, ενδεχομένως αυτή την είδηση να την γνωρίζουν στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης και γι΄ αυτό προ ολίγων ημερών συναντήθηκε ο Πάνος Καμμένος με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, για το μεταναστευτικό.
Ωστόσο, αξίζει να λάβετε υπ΄ όψη σας, ότι το “μακρινό” 2014, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της Τουρκίας είχε συμβουλεύσει υπό τύπου διαταγής – όπως τουλάχιστον δημοσιεύθηκε στην τουρκική επιθεώρηση “Άξιον” – όλους τους ιθύνοντες της γείτονας χώρας: “Συνεχίστε να προωθείτε Μουσουλμάνους στην Ελλάδα διότι έτσι εκπληρώνετε το χρέος σας προς την πατρίδα Τουρκία”.

Στοιχημένοι κατά της Ελλάδος, Τουρκία και Αλβανία.   

Το twitter αποτελεί ένα μέσο των social media, όπου πολιτικοί όλου του κόσμου περνούν τα μηνύματά τους. Αυτό λοιπό το μέσον κοινωνικής δικτύωσης έφθασε και στην “μακρινή” Αλβανία του ισλαμοφασίστα Πρωθυπουργού αυτής της χώρας, Έντι Ράμα.
Έτσι, η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας Mimi Kodheli βρήκε διά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, να βγάλει το απύθμενο μίσος της κατά της Ελλάδος.
Έγραψε λοιπόν: “Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία”.
Προσέξτε ποια μιλάει για ελευθερία!! Η υπουργός ενός κράτους που δεν σέβεται την ελευθερία της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου και καθημερινώς την καταπατάει με όσους τόσους τρόπους!! Η υπουργός ενός κράτους που νομίζει ότι έχει δημοκρατία, ενώ στην ουσία βρίσκεται στην εποχή διακυβέρνησης της χώρας της από τον Εμβέρ Χότζα!! Η υπουργός ενός κράτους που χρωστάει την ευημερία της στην μεγαλοψυχία και το πορτοφόλι των Ελλήνων!! Αλλά, ουδείς πιο αχάριστος εκ του ευεργετηθέντος!! Ας προσέχαμε!!
Ωστόσο, επανέρχομαι…    

Σημ.: Η Αλβανίδα υπουργός, προφανώς και υπονοεί τον υπουργό Εθνικής Αμύνης Πάνο Καμμένο.   



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο