Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ - Προσκύνημα του Αλέξη Τσίπρα στην "Πάπισσα" Άγκελα Μέρκελ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Έγραψε προ ημερών η γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung για τον Αλέξη Τσίπρα:
“Για τον Έλληνα Πρωθυπουργό μπορεί κανείς να έχει όποια γνώμη θέλει, αλλά το ότι ο αριστερός πολιτικός προσφέρει στη σωτηρία της Ελλάδος από την κρίση δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Όταν πρόσφατα έκανε ανασχηματισμό, το έκανε ακριβώς για να δείξει καλή διάθεση στις Βρυξέλλες. Όποιος ήταν αντίθετος με την εφαρμογή των μεταρρυθμιστικών μέτρων απομακρύνθηκε από την πρώτη γραμμή της κυβερνήσεώς του. Είναι η ειρωνεία της ιστορίας το γεγονός ότι οι διεθνείς πιστωτές δεν ήθελαν να τον δουν στην εξουσία και τώρα πρέπει να παραδεχτούν ότι δεν θα υπήρχε καλύτερος”.  



Συνεχίζουν το λιβανιστήρι στον Τσίπρα οι γερμανικές εφημερίδες.

Η εφημερίδα Tagesspiegel του Βερολίνου αμέσως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού για το 2017, συνεχίζει και αυτή τις κολακείες προς τον Αλέξη Τσίπρα, γράφοντας:
“…Αυτήν την φορά το κλίμα ήταν σχετικά χαλαρό. Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε έναν προϋπολογισμό λιτότητας για το 2017 με μια ισχνή πλειοψηφία των 152 βουλευτών, αλλά κανείς δεν αμφέβαλε ότι θα το κατάφερνε, γιατί η υποστήριξη του κοινοβουλίου θεωρείται σταθερή παρά το οριακό αποτέλεσμα…”.
Έτσι λοιπόν, από τα ΜΜΕ της Γερμανίας συνεχίζεται το λιβανιστήρι υπέρ του Τσίπρα. Του καλύτερου φίλου πλέον, των γερμανικών συμφερόντων.
Καθ΄ ότι γνωρίζουν, πως όταν ήταν να ψηφισθούν άλλοι παλαιότεροι Μνημονιακοί προϋπολογισμοί, η ηγεσία της Γερμανίας και όχι μόνο, καθόταν σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να την ψήφισή τους.
Ενώ με τον “Αλέξης” μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι και να μην ξενυχτούν πονοκεφαλιάζοντας.   

Χειρότερος του Σαμαρά, ο Τσίπρας.

Υπήρξε συγκλονιστική η προχθεσινή αποκάλυψη του πρώην υπουργού Οικονομικών και στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού της “πρώτης κυβέρνησης της αριστεράς”, Γιάννη Βαρουφάκη, ότι ο ισόβιος υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σόιμπλε, τον Ιούνιο του 2014 αποφάσισε να τραβήξει το χαλί στην κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου προκειμένου να την ρίξει, επειδή δεν δεχόταν την υπογραφή του τρίτου Μνημονίου. Μια υπογραφή που προθύμως έβαλε η “πρώτη φορά κυβέρνηση της αριστεράς”, για να οδηγήσει την Ελλάδα υπό την μόνιμη επιτροπεία και κηδεμονία  της Γερμανίας. Ένα τρίτο Μνημόνιο που οδήγησε την Ελλάδα στην παραχώρηση της δημόσιας περιουσίας της για 99 χρόνια και χρεώνοντάς την με επιπλέον 80 δις ευρώ. Όλα αυτά με μια υπογραφή των καλοθελητών ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα έσκιζαν τα Μνημόνια και τα οποία θα τα καταργούσαν με ένα και μόνο άρθρο!!
  
Προσκύνημα του Αλέξη Τσίπρα στην “Πάπισσα” Άγκελα Μέρκελ.

Ο Αλέξης Τσίπρας μετά το “προσκυνηματικό” ταξίδι του στα Ιεροσόλυμα και το Άγιον Όρος, θα μεταβεί στο “Βατικανό” της Γερμανίας προκειμένου να προσκυνήσει την “Πάπισσα” Άγκελα για να της φιλήσει το χέρι, προκειμένου να μην τον ρίξει και αυτόν από την Εξουσία, γιατί είναι πιστός δούλος της και θα συνεχίσει να εκτελεί στο ακέραιο τις εντολές της.    
Ωστόσο, επειδή είναι “αριστερός”, φρόντισε να οπλίσει την ατζέντα του με τη διαρροή για δημοψήφισμα: “Σκάνδαλα, διαφθορά, ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων”.
Ένα ζήτημα που φέραμε στην πρώτη σελίδα της Ελεύθερης Ώρας της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου 2016 και το οποίο προκάλεσε – εξ όσων πληροφορούμεθα – όχι μόνο  έκρηξη στην κυβερνητική πλειοψηφία, αλλά και σε όλο το πολιτικό στερέωμα.  
Αυτή η κυβερνητική συζήτηση στη Νίσυρο για “δημοψήφισμα”, έχει διπλή ανάγνωση, όπως ήδη γράψαμε:
Αρχικά, να μηδενίσει την απαίτηση για άμεσες εκλογές της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που προηγείται σταθερά με διψήφιο νούμερο έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις δημοσκοπήσεις, αλλά συνάμα να τον τρομοκρατήσει, γιατί εμμέσως πλην σαφώς υπονοείται, πως το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο του αιώνος που ακούει στο όνομα της πολυεθνικής γερμανικής εταιρείας Siemens, θα αγγίξει πολλά υψηλά ιστάμενα πολιτικά πρόσωπα και βεβαίως τον ίδιο τον αρχηγό της ΝΔ.
Και δεύτερον, να ασκήσει πίεση προς την πλευρά της Καγκελαρίου της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, για να μαλακώσει την ακραία πολιτική της προς την Ελλάδα. Έτσι, θα μπορέσει ο Αλέξης Τσίπρας να εξαντλήσει την τετραετία, από την στιγμή που η Άγκελα Μέρκελ επιδιώκει το κουκούλωμα του σκανδάλου της Siemens. Για το λόγο αυτό δεν εκδίδει στην Ελλάδα τον πάλαι ποτέ ισχυρό άνδρα της Siemens Μιχάλη Χριστοφοράκο, ο οποίος τυγχάνει της απολύτου προστασίας της και απειλεί πως αν εκδοθεί στην Αθήνα, τότε θα κελαηδήσει!!

Συνάντηση προ ημερών Μητσοτάκη – Δούρου.

Κόκκινο πανί είναι για το Μέγαρο Μαξίμου η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, η οποία προ ημερών είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που φαντάζεσθε, ότι έγινε αυτή η συνάντηση; Μην προβληματίζεσθε!! Δεν θα το φαντασθείτε!!
Έγινε στα γραφεία της ΝΔ. Έτσι, διερωτώνται όλοι!! Τι γύρευε η αλεπού στο παζάρι;
Η τρικυμία του ΣΥΡΙΖΑ από αυτήν την συνάντηση, έχει να κάνει με το γεγονός, ότι η Ρένα Δούρου δεν είναι το όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι από τα κορυφαία και έτσι το γεγονός ότι τελευταία αποστασιοποιείται από την πολιτική της κυβέρνησης, την καθιστά άκρως επικίνδυνη. Η συνάντηση δε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σύντομα θα πυροδοτήσει εκρήξεις!!   
Γι΄ αυτό όλα δείχνουν, ότι οι υπέροχες ημέρες Τσίπρα – Δούρου, έφυγαν ανεπιστρεπτί!!

Ο Τσακαλώτος ηγείται των “53ών”.

Όλοι πιθανώς, γνωρίζεται για την μεγάλη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ, τους “53”.
Μιας συνιστώσας, που καλά πληροφορημένες πηγές μας, μας ενημέρωσαν ότι ηγείται αυτής ο υπουργός της Οικονομίας, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Ο οποίος θα συνοδεύσει τον Πρωθυπουργό στο Βερολίνο.
Αυτός ο πολιτικός, που προφέρει έντονα το “ρ” γνωρίζοντας πιο καλά αγγλικά από ότι τα ελληνικά, αυτός ο άνδρας, με το στιβαρό και αγέρωχο ύφος, που πηγαίνει σε Βρυξέλες και Βερολίνο για να συναντηθεί με τους “εταίρους” μας, όχι μόνο χωρίς την μικροαστική γραβάτα,  αλλά με τσαλακωμένα σακάκια και παντελόνια, που οι “φτωχοί” Έλληνες δεν φορούν ούτε στην παραλία πριν, από τη βουτιά τους το καλοκαίρι. Αυτός ο πολιτικός, έχει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, αυξήσει τον παρεμβατικό του λόγο στα κοινά. Τι να συμβαίνει άραγε; Μήπως κάτι ιδιαίτερο;
Έχω εξήγηση και θα σας την καταθέσω:
Εδώ και μήνες, ισχυρίζομαι ότι δεν θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, γιατί δεν συμφέρει την Άγκελα Μέρκελ, ενόψει των δικών της εκλογών που θα γίνουν στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2017.
Ισχυρίζομαι επίσης, ότι μπορεί εάν σφίξουν περισσότερο τα “γάλατα”, να οδηγηθούμε στη λύση της “Οικουμενικής” για να ικανοποιήσουμε και τον Λεβέντη που την ζητάει από την πρώτη ημέρα που μπήκε στη Βουλή, η “Ένωση Κεντρώων”.
Γράφοντας, ότι καταλληλότερος για τη Μέρκελ θα ήταν ο Γιάννης Στουρνάρας, ο άνθρωπος των Αγορών και της ΕΚΤ, του Μάριο Ντράγκι, επιστήθιου φίλου του Γιάννη, αλλά και του Ευκλείδη.
Έτσι, σήμερα σας λέγω, ότι εάν δεν είναι πρωθυπουργός μιας Οικουμενικής κυβέρνησης ο Γιάννης Στουρνάρας, πιθανότατα να είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος!!
Πάντως, το σίγουρο είναι, ότι τα σενάρια αυτά τα γνωρίζει ο Αλέξης Τσίπρας και γι΄ αυτό πάει στη Γερμανία, κατάλληλα οπλισμένος…
Οψόμεθα και επανέρχομαι συντόμως…    

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας τσακαλώτος σοιμπλε


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο